Adet belirtilerim yok hamile miyim

Rabbim hayırlı evlat versin inşallah şuan karnindadir canım benim ☺ ama idrarda 3. Gün adetin ya da dördüncü günü kesin emin olunuyo doktorlar bile bir hafta gecmeyince idrar testi yapmiyo ☺ bekle biraz canım benim insallah güzel haberler ver bize 🤭😍
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah insallaaaaaaaaahhhh🙏🙏🙏

Peki bisey sorcam. Siz hamile oldugunuzu nasıl ogrendinz hangi belirtiler vardı
Ben hissettim :-) içime doğdu test yaptım negatif çıktı hiç bir belirti yoktu 🤭 sabah teste baktım pozitif olmuş sonra tekrar test yaptım silik çıktı sonra kan testine gittim zaten bir ay sonra bulantı başladı iştahsızlık halsizlik 5. Aya kadar böyle gitti :-) rabbim isteyen Hersek'e versin

Ben hissettim :-) içime doğdu test yaptım negatif çıktı hiç bir belirti yoktu 🤭 sabah teste baktım pozitif olmuş sonra tekrar test yaptım silik çıktı sonra kan testine gittim zaten bir ay sonra bulantı başladı iştahsızlık halsizlik 5. Aya kadar böyle gitti :-) rabbim isteyen Hersek'e versin
Amiiiiiiiiiin bin kere amiiiin. Siz annesiniz duanız kabul olur ne olur banada dua edin🙏🙏 peki gogsunuzde hafif ağrı kasıkta ara ara batma falan da mi yoktu tamamiyle hisle mi testi yaptnz

Amiiiiiiiiiin bin kere amiiiin. Siz annesiniz duanız kabul olur ne olur banada dua edin🙏🙏 peki gogsunuzde hafif ağrı kasıkta ara ara batma falan da mi yoktu tamamiyle hisle mi testi yaptnz
Evet adetime iki üç gün vardı 🤭 ya vardi kaşık ağrım bn adet sancısı olabir dedim sonra içime doğdu bilmiyorum git test yap diyo içindeki ses 😄 eşim kızdı yok gebelik yapma diye bide o ara çiğ köfte yiyordum tiksindim bi sonra dedim yapicam bn bu testi yaptım ve negatif sonra sabah baktım teste pozitif hep sabah baktığımda test değişmezdi :KK43: bı baktım pozitif olmuş :KK70: tekrar test yaptım :-) gebeyim. Ya inşallah sende gebesindir rabbim yüzünü güldürsun insallah moralin bozulacsk bişey olmasın güzel haberler almayı nasip etsin bize de 🙏 🤗 ♥️😘

Evet adetime iki üç gün vardı 🤭 ya vardi kaşık ağrım bn adet sancısı olabir dedim sonra içime doğdu bilmiyorum git test yap diyo içindeki ses 😄 eşim kızdı yok gebelik yapma diye bide o ara çiğ köfte yiyordum tiksindim bi sonra dedim yapicam bn bu testi yaptım ve negatif sonra sabah baktım teste pozitif hep sabah baktığımda test değişmezdi :KK43: bı baktım pozitif olmuş :KK70: tekrar test yaptım :-) gebeyim. Ya inşallah sende gebesindir rabbim yüzünü güldürsun insallah moralin bozulacsk bişey olmasın güzel haberler almayı nasip etsin bize de 🙏🤗😘
Bisey dicemmmm siz öyle sabah teste baktım deyince bende gittim sabah yaptığım teste baktım ikinci çizgi cook silik çıkmış ne yapcam şimdi beeeeenn🤩

Bisey dicemmmm siz öyle sabah teste baktım deyince bende gittim sabah yaptığım teste baktım ikinci çizgi cook silik çıkmış ne yapcam şimdi beeeeenn🤩
Ya inşallah gebelik vardır kuzum ümit vermek istemiyorum ama gebelik olmayınca test hep silik oluyo 🤣😂😂😂😂♥ mutlu olmadım değil ama ümitlenmek yok tmmi 💃💃😍

Ya inşallah gebelik vardır kuzum ümit vermek istemiyorum ama gebelik olmayınca test hep silik oluyo 🤣😂😂😂😂♥ mutlu olmadım değil ama ümitlenmek yok tmmi 💃💃😍
Inşallah gebeyimdir allahım noluuurr🙏🙏 off çok heyecanlandim. Tamam umitlenmicem ama çok heyecanlandım aglicam şimdi. Peki ne yapayım şimdi ben

Inşallah gebeyimdir allahım noluuurr🙏🙏 off çok heyecanlandim. Tamam umitlenmicem ama çok heyecanlandım aglicam şimdi. Peki ne yapayım şimdi ben
Canım bekle adetini bekle gitme kana son kararım çünkü bnde heyecan yaptım 🤭🤭🤭 insallah gebelik vardır insallah 🙏 kana gidersen değerler düşük olabilir varsa dur kızları çağırdım onlar da yardım eder ☺️😍

Canım bekle adetini bekle gitme kana son kararım çünkü bnde heyecan yaptım 🤭🤭🤭 insallah gebelik vardır insallah 🙏 kana gidersen değerler düşük olabilir varsa dur kızları çağırdım onlar da yardım eder ☺😍
Kızları doğuma gidince cagirin şimdi erken😁 allahm nasıl heyecanliyim. Ama dediginz gibi adeti bekleyecm. Inşallah vardr. Eşime de soylemeyeyim o zaman o da umutlanmasin

X