- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.506
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
inşallah olurda gerek kalmaz gitmene canım1.5 aylık sürem var zaten doktor kontrolümüz var ozamn karar verilecek olmazsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olurda gerek kalmaz gitmene canım1.5 aylık sürem var zaten doktor kontrolümüz var ozamn karar verilecek olmazsa.
tek ümidimiz bu umarıminşallah olurda gerek kalmaz gitmene canım
olur inşallah canım benim Rabbimden umut keslikmez sabır ve bol bol duatek ümidimiz bu umarım
sizin durum nasıl peki kaç yıllık evlisinizolur inşallah canım benim Rabbimden umut keslikmez sabır ve bol bol dua
biz 1 buçuk yıllık evliyiz canım hiç korunmadık bunu 14 ayı kendimiz denemekle geçti baktık olmuyor artık hastane yolu gözüktü, benim hormonlarım bir sorun çıkmadı yumurtalıkların ve yumurta rezervlerin gayet iyi dedi doktor tüplerimde açık bende bir sorun yok yani, ama eşimde sperm azlığı var olan spermlarınde yarısından fazla hareketsiz eşim ilaç kullanıyor, 3 ay kullandı geçen hafta kontrole gittik ilkine göre artış var ama yinede çok aman aman iyi durumda değilsizin durum nasıl peki kaç yıllık evlisiniz
Peki ne olacak. Yani bu durum aynı devam ederse aşama nedir pekibiz 1 buçuk yıllık evliyiz canım hiç korunmadık bunu 14 ayı kendimiz denemekle geçti baktık olmuyor artık hastane yolu gözüktü, benim hormonlarım bir sorun çıkmadı yumurtalıkların ve yumurta rezervlerin gayet iyi dedi doktor tüplerimde açık bende bir sorun yok yani, ama eşimde sperm azlığı var olan spermlarınde yarısından fazla hareketsiz eşim ilaç kullanıyor, 3 ay kullandı geçen hafta kontrole gittik ilkine göre artış var ama yinede çok aman aman iyi durumda değil
doktor ister aşılama yaptırın isterseniz 3 ay daha ilacı kullanın ilaç etkisini göstermiş baya fark var dedi ben olsam ilaca devam ederdirdim dedi, eşim doktorun tavrına gıcık oldu şimdi başka doktor bulmuş ona gidecekmiş, eğer oda aynı şeyi derse yıl sonun kadar mecburi böyle devam edecek olmazsa önümüzdeki sene aşılama yada tüp bebek yaptırcaz.Peki ne olacak. Yani bu durum aynı devam ederse aşama nedir peki
bizede aynısını soledi ilacı bitirene kadar hamile kalmazan eşin sperm testi yaptırsın sonucuna bakcaz değişmezse aşılamaya gecicez dedi. Bizim uzun süre olunca malesef beklemek istemiyorum her bekleyiş yaşın ilerlemesi ve dahada sperm yumurta vs snuclara sebeb oluyor.doktor ister aşılama yaptırın isterseniz 3 ay daha ilacı kullanın ilaç etkisini göstermiş baya fark var dedi ben olsam ilaca devam ederdirdim dedi, eşim doktorun tavrına gıcık oldu şimdi başka doktor bulmuş ona gidecekmiş, eğer oda aynı şeyi derse yıl sonun kadar mecburi böyle devam edecek olmazsa önümüzdeki sene aşılama yada tüp bebek yaptırcaz.
aynen kuzum bizim yaşımız genç ve daha yeni evli sayılırız o yüzden çok acele etmek istemiyorum tüp bebek için birde bu sene imkansız zaten tüp bebek istesekte en erken seneyeocak şubat gibi yaptırabiliriz.bizede aynısını soledi ilacı bitirene kadar hamile kalmazan eşin sperm testi yaptırsın sonucuna bakcaz değişmezse aşılamaya gecicez dedi. Bizim uzun süre olunca malesef beklemek istemiyorum her bekleyiş yaşın ilerlemesi ve dahada sperm yumurta vs snuclara sebeb oluyor.
Yaşlarınız kaçaynen kuzum bizim yaşımız genç ve daha yeni evli sayılırız o yüzden çok acele etmek istemiyorum tüp bebek için birde bu sene imkansız zaten tüp bebek istesekte en erken seneyeocak şubat gibi yaptırabiliriz.
ben 25 eşim 28 yaşında cnmYaşlarınız kaç
İnşallah olur canımben 25 eşim 28 yaşında cnm
inşallah kuzumİnşallah olur canım
bu ay meryem ana otunu kullanıyorum bakalım ne olacak tabiki takdir Allah tan gerisi vesileİnşallah olur canım
nasıl kullanıosn peki evde bende de var bi arkadasım getirmişti.bu ay meryem ana otunu kullanıyorum bakalım ne olacak tabiki takdir Allah tan gerisi vesile
kuzum suyunu içiyormuş bazıları ama biz içemedik suda bekleyince çok kötü bir koku yayıyor içmek imkansız birde gebe kalmak isteyen kadın otun üzerine meryem surası okuyup temiz bir beze sarıp üzerinde taşıyacakmış bende kandil günü okudum meryem suresini evlet sahibi olmak niyetiyle 1 parçasını bir bezin içine koyup diktim üzerimde taşıyorum.nasıl kullanıosn peki evde bende de var bi arkadasım getirmişti.
tamamını değil dimi küçük parçasını taşıosn ole dmikuzum suyunu içiyormuş bazıları ama biz içemedik suda bekleyince çok kötü bir koku yayıyor içmek imkansız birde gebe kalmak isteyen kadın otun üzerine meryem surası okuyup temiz bir beze sarıp üzerinde taşıyacakmış bende kandil günü okudum meryem suresini evlet sahibi olmak niyetiyle 1 parçasını bir bezin içine koyup diktim üzerimde taşıyorum.
evet canım küçük bir parça kopardım bir beze koyup kese gibi diktim çatal iğneyle iç çamaşırıma takıyorum eşinle birlikt olurken dahi üzerinde olacak sadece duşta çıkaracakmışsıntamamını değil dimi küçük parçasını taşıosn ole dmi
Zaten duşada iç çamasırı ile girip yıkanamayız çıkartmak mantıklı :) Adetin ne zamn peki.evet canım küçük bir parça kopardım bir beze koyup kese gibi diktim çatal iğneyle iç çamaşırıma takıyorum eşinle birlikt olurken dahi üzerinde olacak sadece duşta çıkaracakmışsın
20 yada 21 olması lazım canımZaten duşada iç çamasırı ile girip yıkanamayız çıkartmak mantıklı :) Adetin ne zamn peki.