- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
neymis kisaca anlatHahaha yok kiz kıyamam artık size bu konu farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neymis kisaca anlatHahaha yok kiz kıyamam artık size bu konu farklı
Öldür beni tembel şemdi arkadaş adet öncesi belirti çok yasiyo ama adet belirtisi yok ☺ bn tes yapmıştım sabah pozitif olmuştu öyle gebe oldugumu öğrendim şimdi konu sahibi de yaptığı test bugün silik olmuş gebelik olmasa test hiç bir şekilde olmuyo ikici çizgi bunu çok yaşadım biliyorum sence gebelik varmıdırneymis kisaca anlat
adete kac gun varÖldür beni tembel şemdi arkadaş adet öncesi belirti çok yasiyo ama adet belirtisi yok ☺ bn tes yapmıştım sabah pozitif olmuştu öyle gebe oldugumu öğrendim şimdi konu sahibi de yaptığı test bugün silik olmuş gebelik olmasa test hiç bir şekilde olmuyo ikici çizgi bunu çok yaşadım biliyorum sence gebelik varmıdır
Var 6 gün falan patronadete kac gun var
Yok şuan 1 gün varVar 6 gün falan patron
buyuk ihtimalle hamilesiniz bnce bende adete 4 gun kala silik cizgiyle ogrenmisdimYok şuan 1 gün var
hamiledir ozmn 1 gun varsaVar 6 gün falan patron
Allahiiiimmmmm heyecandan bayilcam simdiiiiiii inşallah hamileyimdr insallahhhhamiledir ozmn 1 gun varsa
testi dunmu yaptinAllahiiiimmmmm heyecandan bayilcam simdiiiiiii inşallah hamileyimdr insallahhh
Benim kasıklarımda aniden vuran ağrılar olmuştu canım bide adet olacakmışım gibi Göğüslerim şişti adet günü sancım oldu göğüslerim tekrar indi şuralar tekrar ağrımaya başladı. Herkeste aynı olacak değil İnşallah gönlünden geçen olur bebiş vardır
Bugün yaptım. Ilk 5 dkda bisey çıkmayınca attım. Şimdi beautifulanne ile konuşurken o da çok zamn sonra silik çizgi cıktı deyince gittim attigim yerden aldım baktimki silik çizgi inşallah hamileyimdirtesti dunmu yaptin
Benim de şuan öyle. Adet belirtim olmadı olmadı şimdi birgün kala ara ara vuran kasık agrim üşüme göğüs kenarlarımda ağrı şişlik oldu. Geçen tavuk yaparken ya Bugün kokusundan da tiksindim oysa o kadar da severim tavuklu yemeği. Bilmiyorm ya ilk gebeliğim olcak inşallah çok heyecanliyimmmmmBenim kasıklarımda aniden vuran ağrılar olmuştu canım bide adet olacakmışım gibi Göğüslerim şişti adet günü sancım oldu göğüslerim tekrar indi şuralar tekrar ağrımaya başladı. Herkeste aynı olacak değil İnşallah gönlünden geçen olur bebiş vardır
İdrarda çıkar aslında varsa merak ettim şimdiBenim de şuan öyle. Adet belirtim olmadı olmadı şimdi birgün kala ara ara vuran kasık agrim üşüme göğüs kenarlarımda ağrı şişlik oldu. Geçen tavuk yaparken ya Bugün kokusundan da tiksindim oysa o kadar da severim tavuklu yemeği. Bilmiyorm ya ilk gebeliğim olcak inşallah çok heyecanliyimmmmm
ozelde kan ver sonuc cikar yarim saate bukadar merak icinde kalmis olmassinBenim de şuan öyle. Adet belirtim olmadı olmadı şimdi birgün kala ara ara vuran kasık agrim üşüme göğüs kenarlarımda ağrı şişlik oldu. Geçen tavuk yaparken ya Bugün kokusundan da tiksindim oysa o kadar da severim tavuklu yemeği. Bilmiyorm ya ilk gebeliğim olcak inşallah çok heyecanliyimmmmm
Pardon kuzum yanlış hatırladım adeti bekle ozaman kuzumYok şuan 1 gün var
Bende meraktan catlicam ama beautifulannenin dediği gibi adetimin gecikmesini beklicem. Yine umutlanıp üzülmek istemiyormİdrarda çıkar aslında varsa merak ettim şimdi
İnşallah güzel sonuç alırsın canım son iki gün o zamanBende meraktan catlicam ama beautifulannenin dediği gibi adetimin gecikmesini beklicem. Yine umutlanıp üzülmek istemiyorm
Evet cumartesi adet günüm. Inşallah adet olmam. Allahm yarın berat kandili yüzü suyu hurmetine benim de kollarımı doldursun bebisimi versin. Nolur yarabbimİnşallah güzel sonuç alırsın canım son iki gün o zaman
Amin inşallahEvet cumartesi adet günüm. Inşallah adet olmam. Allahm yarın berat kandili yüzü suyu hurmetine benim de kollarımı doldursun bebisimi versin. Nolur yarabbim
baktım canımdebriyajgazfren kuzum bı bakarmisin konuya