- 19 Mart 2019
- 566
- 666
- 32
-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
regliniz geciktimi?Yazacak kimse yok muuu☹
regliniz geciktimi?
umarım bebek vardır ama adet belirtileri yaşamak için daha erken benimde 5 gün var ve hiçbir belirtim yok eğer hamileysenizde daha yumurtlamanın üzerinden bir kaç gün geçmiş henüz döllenme tamamlanmamıştır bile.Hayır reglime 6 gün var fakat dediğim gibi adet belirtim yok
Inşallah insallaaaaahhhumarım bebek vardır ama adet belirtileri yaşamak için daha erken benimde 5 gün var ve hiçbir belirtim yok eğer hamileysenizde daha yumurtlamanın üzerinden bir kaç gün geçmiş henüz döllenme tamamlanmamıştır bile.
kaç aydır gebelik deniyorsunuzInşallah insallaaaaahhh
Fakat adetimin gecikmesi için bir neden yokki.Aslına bakarsan hamilelik ve regl belirtileri neredeyse aynıdır. Yani belirti olmaması muhtemelen Adetin gecikeceği içindir.
kaç aydır gebelik deniyorsunuz
5 aydır deniyoruz umarım bu sefer olur. Sizin ilk mikaç aydır gebelik deniyorsunuz
umarım rabbim gönlüne göre versin evet benimde ilk olacak olursa 1 buçuk yıldır bekliyoruz biz5 aydır deniyoruz umarım bu sefer olur. Sizin ilk mi
umarım rabbim gönlüne göre versin evet benimde ilk olacak olursa 1 buçuk yıldır bekliyoruz biz
Yani adetim gecikirse hamilelik de olabilir miiii?Aslına bakarsan hamilelik ve regl belirtileri neredeyse aynıdır. Yani belirti olmaması muhtemelen Adetin gecikeceği içindir.
eşinde baktırdımı canım ben gidip muayene olmuştum bir sorun yok olur diye 14 ay bekledik artık eşime sende bir git dedim meğer eşimde sperm azlığı varmış o yüzden olmuyormuş şuanda tedavi görüyor.Amin hepimizin gonlune gore versin insallahOrtada bir neden yok doktora gittik baktrdk da neden olmuyorki. Kendimi çok kötü hissediyorm ☹
Evet baktrdik ama doktor esimin yaşından dolayı geç olabilir dedi. Ben 26 eşim 38 yasindaeşinde baktırdımı canım ben gidip muayene olmuştum bir sorun yok olur diye 14 ay bekledik artık eşime sende bir git dedim meğer eşimde sperm azlığı varmış o yüzden olmuyormuş şuanda tedavi görüyor.
Fakat adetimin gecikmesi için bir neden yokki.
Yani adetim gecikirse hamilelik de olabilir miiii?
Evet her 28 gunde bir olur. Hic şaşmaz. Her adetimden 2 hafta önce göğüslerim şişer falan. Yillardr Boyleydi ama bu ay hicbir belirti yok. Stres falan da yapmadimki. Hatta yeni esya aldim ondan mutluyum bileHer zaman günü gününe oluyor mu? Bazen stresten veya mevsim değişikliğinden gecikme veya erken olma durumu olabiliyor