- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.506
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
test yaptırdı değilmi yoksa sadece yaştan dolayı deyip gönderdimiEvet baktrdik ama doktor esimin yaşından dolayı geç olabilir dedi. Ben 26 eşim 38 yasinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptırdı değilmi yoksa sadece yaştan dolayı deyip gönderdimiEvet baktrdik ama doktor esimin yaşından dolayı geç olabilir dedi. Ben 26 eşim 38 yasinda
Ne guzel allah bagislasin kuzularını darisi basima insallahTabi ki olabilir canım önceden anlamak çok mümkün değil. Baş dönmesi bulantı gibi belirtiler çok çok sonra çıkıyor. Benim ilk oğlumda hamile olduğumdan şüphelenme belirtim iştah artması ve idrara sık çıkmaydı.ikincide de göbeğimde kahverengi bir çizgi çıkmıştı öyle tahmin ettim hamile olduğumu
Kan testi yaptı bi sikinti yok dedi yaştan dolayi gec olur eşin yaşlaniyo sabret kızım dedi gönderditest yaptırdı değilmi yoksa sadece yaştan dolayı deyip gönderdimi
canım bence tekrar bir hastaneye gidip sperm testi yaptırın yaştan dolayı deyip gönderilmez kan testide neymiş erkekte kana bakılmıyor direk sperm testi isteniyor yumurtalık filmi isteniyor, çok geç kalmadan baktırın bir sorun varsada eşinin yaşı ilerlemeden tedavi olsun her geçen yıl sperm ve yumurtalık kalitesi düşüyor.Kan testi yaptı bi sikinti yok dedi yaştan dolayi gec olur eşin yaşlaniyo sabret kızım dedi gönderdi
Başka bi doktora gideriz artık haklsiinz ama bu gidisimde bile Onu zor ikna ettim bu sefer nasıl ikna edicem baklm piffff ne zor işmiş bu gebelik işicanım bence tekrar bir hastaneye gidip sperm testi yaptırın yaştan dolayı deyip gönderilmez kan testide neymiş erkekte kana bakılmıyor direk sperm testi isteniyor yumurtalık filmi isteniyor, çok geç kalmadan baktırın bir sorun varsada eşinin yaşı ilerlemeden tedavi olsun her geçen yıl sperm ve yumurtalık kalitesi düşüyor.
hemde çok zor canım hayırlsı bakalım, benim eşiminde tekrar gidip test vermesi lazım 1 aydır erteliyor bakalım ne zaman gidecek, birse sen rahim filmi çektirdinmi?Başka bi doktora gideriz artık haklsiinz ama bu gidisimde bile Onu zor ikna ettim bu sefer nasıl ikna edicem baklm piffff ne zor işmiş bu gebelik işi
Çektrdim. Ultrason falan da baktılar isin garip tarafi da bu ya beni incik cincik incelediler esime kan tahlili yaptılar sadece bende hicbir sıkıntı yok. Ama galiba sıkıntı eşimden çıkacak gibihemde çok zor canım hayırlsı bakalım, benim eşiminde tekrar gidip test vermesi lazım 1 aydır erteliyor bakalım ne zaman gidecek, birse sen rahim filmi çektirdinmi?
olabilir canım sen eşini ikna et tekrar bir gitsinÇektrdim. Ultrason falan da baktılar isin garip tarafi da bu ya beni incik cincik incelediler esime kan tahlili yaptılar sadece bende hicbir sıkıntı yok. Ama galiba sıkıntı eşimden çıkacak gibi
Insallah bu yasadigim belirtiler hamilelik belirtisidr de hicbirine gerek kalmaz artik. Allah hepimize o guzel duyguyu en yakin zamanda tattrsinolabilir canım sen eşini ikna et tekrar bir gitsin
amin canım tk dileğimiz o her geçen gün zorlaşıyor beklemek her ay her belirtiyi gebelik belirtisi sanmaktan gına geldi saldım gitti artıkInsallah bu yasadigim belirtiler hamilelik belirtisidr de hicbirine gerek kalmaz artik. Allah hepimize o guzel duyguyu en yakin zamanda tattrsin
Benimde 4 gün var şuan kasık ağrısı çekiyorum.arada vurup vurup gidiyor hatta bacağıma vuruyor ağrısı başka hiçbir adet belirtim yok. Eskiden göğüslerim falan şişerdi onlar da yok. Inşallah hamileyizdr inşallah bebiş vardrrrrBenimde adetime 5 gün var bende de hiçbir adet belirtisi yok. Her ay adet belirtilerini düzenli yaşadım ama bu ay yok. Sadece kasıklarımda arada bir ağrı oluyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Gebelik testi yapacak mısınız peki ne zaman yapılmalıBenimde 4 gün var şuan kasık ağrısı çekiyorum.arada vurup vurup gidiyor hatta bacağıma vuruyor ağrısı başka hiçbir adet belirtim yok. Eskiden göğüslerim falan şişerdi onlar da yok. Inşallah hamileyizdr inşallah bebiş vardrrrr
4 gün sonra adet olmam gerekiyo eğer olmaz da 1 hafta gecikirse test yaptrcamGebelik testi yapacak mısınız peki ne zaman yapılmalı
Adet belirtisi olmadan hamile kalan var mı4 gün sonra adet olmam gerekiyo eğer olmaz da 1 hafta gecikirse test yaptrcam
Göğüs şişkinliği olurdu dokunamazdım karnım ve belim çok ağrırdı şimdi hiçbir şey yok sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Bu hamilelik belirtisi mi acaba adetime 4 gün varBenim de adet günüm 23 Mart ama hiç bi belirti yok önceki aylar adet olacakmışım gibi ağrı olurdu hep.bu ay çok garip oldu.
Ben de de her belirti adetten önce olurdu.bu ay hiç belirti yok.hiç belli olmaz inşallah hamilesinizdir adet gününüz geçtikten sonra test yaptırın en garantisi o.ben artık hamile miyim demiyorum adet olacakmışım gibi bakıyorum.az kaldı bakalım bu ay ne olacak.Göğüs şişkinliği olurdu dokunamazdım karnım ve belim çok ağrırdı şimdi hiçbir şey yok sadece ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Bu hamilelik belirtisi mi acaba adetime 4 gün var
Hayırlısı olsun bakalımBen de de her belirti adetten önce olurdu.bu ay hiç belirti yok.hiç belli olmaz inşallah hamilesinizdir adet gününüz geçtikten sonra test yaptırın en garantisi o.ben artık hamile miyim demiyorum adet olacakmışım gibi bakıyorum.az kaldı bakalım bu ay ne olacak.
Ben de de her belirti adetten önce olurdu.bu ay hiç belirti yok.hiç belli olmaz inşallah hamilesinizdir adet gününüz geçtikten sonra test yaptırın en garantisi o.ben artık hamile miyim demiyorum adet olacakmışım gibi bakıyorum.az kaldı bakalım bu ay ne olacak.
Az önce bu forumda kasık ağrısıyla hamile olduğunu öğrenen var mı diye bi baktım da baya varmış ya. Darısı başımıza insallahHayırlısı olsun bakalım