• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet ağrısı mı yoksa hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neler yaşadınız biraz bahseder misiniz 😊
Adet agrisi gibi karnimda sanci var ve arada batmada oluyordu heran adet olacakmisim gibi akinti hissi ve karnim sis yeni yeni geciyor su sira istahim acildi birde. Bu ikinci gebelik oncekinde istahim kapanmisti herseyin tadi bir tuhafti. Her hamilelik farkliymis acemi gibiyim herseyi yeniden tecrube ediyorum gibi :) Allah isteyen herkese nasip etsin her zaman ettigim duam:KK36:

Adet agrisi gibi karnimda sanci var ve arada batmada oluyordu heran adet olacakmisim gibi akinti hissi ve karnim sis yeni yeni geciyor su sira istahim acildi birde. Bu ikinci gebelik oncekinde istahim kapanmisti herseyin tadi bir tuhafti. Her hamilelik farkliymis acemi gibiyim herseyi yeniden tecrube ediyorum gibi :) Allah isteyen herkese nasip etsin her zaman ettigim duam:KK36:
amin canım hayırlısıyla kucağına alırsın 🤗

Inşallah hamilesindir canım benimde kasik agrım ve bel agrım oluyor göğüslerim de hassa bu ay ama adetten 4 gün önce kan testi yaptım çıkmadı akintim da şeffaf ve çok inşallah allah isteyen herkeze versin..

Inşallah hamilesindir canım benimde kasik agrım ve bel agrım oluyor göğüslerim de hassa bu ay ama adetten 4 gün önce kan testi yaptım çıkmadı akintim da şeffaf ve çok inşallah allah isteyen herkeze versin..
aynı belirtiler bende var ama test yaptım negatif çıktı

Benim de kan da negatif çıkdı şu an adet dönemim agrım var belim ve kasigim ağrıyor senin adetin geçti mi
adetim 8 gün oldu geçeli cuma şiddetli kasık ağrım vardı. Dün akıntım vardı ,ugün göğüslerim acıyo

Canım karbonat nerden bulcam ki şimdi mecburen yarın akşam yapıcam
Ben limon testiyle yapmıştım daha basit geldi diye tesadüf mü bilmem ama doğru bildi ve ertesi gün gebe oldugmu öğrenmiştim canım forum gecmişimde var.

Back