Hayır canım yarın gece yapıcam inşKonuşmuştuk seninl
Canım test yaptın mı sonuç ne merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım yarın gece yapıcam inşKonuşmuştuk seninl
Canım test yaptın mı sonuç ne merak ettim![]()
Folik asit kullan demisti doktorum , aldim ictim ictigim ay hamile kaldim bu sekildr hamile kalan cok arkadasim tanidigim var , esinde ve sende sorun yoksa bu vitaminle bebek olabiliyo aklinda bulunsun kuzum , daha adet olmadin demiHayır canım yarın gece yapıcam inş
Hayır olmadım canım bugun dorduncu gunFolik asit kullan demisti doktorum , aldim ictim ictigim ay hamile kaldim bu sekildr hamile kalan cok arkadasim tanidigim var , esinde ve sende sorun yoksa bu vitaminle bebek olabiliyo aklinda bulunsun kuzum , daha adet olmadin demi
Hayır olmadım canım bilmiyorum artık neyden kaynaklı adetim gelmiyorBende senin gibi her ay ümitleniyorum fakat birşey yok bu arada ne oldu metake ettim oldunmu mens
BeklemedeyizHayır olmadım canım bugun dorduncu gun
Sende mi olmadın canımBeklemedeyiz![]()
İnşallah canım benimHayır olmadım canım bilmiyorum artık neyden kaynaklı adetim gelmiyor
Ay belki hamilesin güzel düşünelim inşallah
Öyle mi oluyor canım bilmiyorum kiBen ucaga bindigimde geciken adetim bile sokulur normalde
hava değişimleri etkiliyor bizi ama inşallahh hamilesindir inşallah güzel haberler verirsin bizeCanım su an İtalyadayım ya soguk baya o yüzden mi oldu acaba
İnş canım olumlu veya olumsuz yazıcam mutlakahava değişimleri etkiliyor bizi ama inşallahh hamilesindir inşallah güzel haberler verirsin bize![]()
merakla bekliyorum canım :)İnş canım olumlu veya olumsuz yazıcam mutlaka
Canım malesef adet oldum cok uzuldumZeynep hanım test yaptınız mımerakla bekliyorum ya
![]()
Adet oldu canım böyle kahverengi gibi geldi cok afedersin yerleşme kanaması oluyormuş öyle mi acaba diye test yaptım negatifSonuc nedir merak ettim? bende yeni hamileyim ve ayni tarif ettigin seyleri yasiyorum..
olsun canım benim üzülme hayırlısı olsunCanım malesef adet oldum cok uzuldum