Gebeliğe Hazırlık Adet ağrısı mı yoksa hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 7 haftalık hamileyim ve dediklerinizi bizzat yaşıyorum. Gönlünüzce olsun 💕
Canım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin adet gununde agrın oldu mu aynı adet agrısı gibi yani?? Baska ne belirtilerin oldu gibisinden

Canım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin adet gununde agrın oldu mu aynı adet agrısı gibi yani?? Baska ne belirtilerin oldu gibisinden
Bütün belirtileri yaşadım göğüslerim normalde 1 hafta onceden agrır dı yine agrıdı ama ucları da cok hassastı ben o zaman anladım 2 gun gecti test yaptım ve 4 haftalık hamile cıktım. Bacak agrım diger haftalarda başladı kasık batması boyle 10 15 sn batıp batıp iğneyi cekiolar sanki oyle bi agrıydı. Bide mide yanmam oldu farklı olarak.

Bütün belirtileri yaşadım göğüslerim normalde 1 hafta onceden agrır dı yine agrıdı ama ucları da cok hassastı ben o zaman anladım 2 gun gecti test yaptım ve 4 haftalık hamile cıktım. Bacak agrım diger haftalarda başladı kasık batması boyle 10 15 sn batıp batıp iğneyi cekiolar sanki oyle bi agrıydı. Bide mide yanmam oldu farklı olarak.
Benim de gecen haftalarda hep midem yandı canım normalde hiçç yanmaz ama benim gogus agrım daha iki gundur var oncesinden cok olmadı

Benim de gecen haftalarda hep midem yandı canım normalde hiçç yanmaz ama benim gogus agrım daha iki gundur var oncesinden cok olmadı
İşte sen kendini daha iyi bilirsin farklı şeyler yaşıyor musun

Ben 2 sene sonunda kaldım seni cok iyi anlıyorum. Boşverdiğim ay hamile kaldım biraz kafa dagıtmak ta fayda oldugu nu düşünüyorum.
İnşallah canım stres insanı çok yıpratıyor ya hamile kalamazsam diye düşünceye kapılıyorum işte😏

Konuşmuştuk seninle geçenlerde ikimizinde bat 6 kasımdı ama bende de hala tık yok ve akıntımız aynı beyazımsı sarımsı kokusuz enfeksiyona benzemiyor test yapmıştım ama negatif 😟

Back