Göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu. Akıntımın yapısı da değişmişti kasıklarımda batma vardı 4 gün de geçince baya da umutlandım test yapmaya da korkuyordum. Yapamadan zaten 5. gün regl oldum. O ay mevsim sebebiyle sanırım bir çok kişi de gecikme yaşandığını duymuştum. O aydan sonrada kafamdan attım zaten artık acaba hamile miyim diye düşünmüyorum
[/QUO
Canım su an İtalyadayım ya soguk baya o yüzden mi oldu acaba
Canım su an İtalyadayım ya soguk baya o yüzden mi oldu acabaGöğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu. Akıntımın yapısı da değişmişti kasıklarımda batma vardı 4 gün de geçince baya da umutlandım test yapmaya da korkuyordum. Yapamadan zaten 5. gün regl oldum. O ay mevsim sebebiyle sanırım bir çok kişi de gecikme yaşandığını duymuştum. O aydan sonrada kafamdan attım zaten artık acaba hamile miyim diye düşünmüyorum
Canım sarı gibi akıntım vardı şimdi renksiz gibi oluyor gibiBenim adetime 2 gun vardı canım akintim farkli boyle kesilmis yoğurt gibi gelince test yaptim pozutif cikti ,akintin nasil onu gozlemle
Folik asit kullandinmi ben o ay folik asitedr baslamistim ayina kuru çıktım icmiyorsan oda aklinda bulunsun , insallah adet gormezsin ya merakla bekliyoz yazmayi unutmaCanım sarı gibi akıntım vardı şimdi renksiz gibi oluyor gibi
Kullanmadım canım neden kiFolik asit kullandinmi ben o ay folik asitedr baslamistim ayina kuru çıktım icmiyorsan oda aklinda bulunsun , insallah adet gormezsin ya merakla bekliyoz yazmayi unutma☺
7 gün geçti canım ,akıntım var sol kasığım çok ağrıyo ,göğüslerim acıyorKac gun gecti canım
Canım test yapmadın mı? Benimde sol kasığım ağrıyor bide sarı renkte akıntım oldu benim sonra renksiz oldu şimdi yine sarı akıntım geldi.Enfeksiyon falan mı oldum usuttum mu adet mi olucam yoksa hamilelik belirtisi mi cok merak ediyorum7 gün geçti canım ,akıntım var sol kasığım çok ağrıyo ,göğüslerim acıyor
canım hevesini kırmak istemem ama sanki enfeksiyon gibi bu söylediklerinCanım test yapmadın mı? Benimde sol kasığım ağrıyor bide sarı renkte akıntım oldu benim sonra renksiz oldu şimdi yine sarı akıntım geldi.Enfeksiyon falan mı oldum usuttum mu adet mi olucam yoksa hamilelik belirtisi mi cok merak ediyorum
Canım su an İtalyadayım.Yarın akşam evde olucam inş o zaman yapıcamNeden idrar testi yapmiyorsunuz?
Olabilir canım enfeksiyondan adet gecikir mi pekicanım hevesini kırmak istemem ama sanki enfeksiyon gibi bu söylediklerin
Anladım canım olabilir tabi hayırlısı olsunBende gecikme yapmıştı bir kere
Evet canım bu kasık agrım bacağıma vuruyor bideBebek isteğin varmı peki
Amin canım benimİnşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin canım benimisteyen herkeze ve banada hayırlısını versin
Ben 7 haftalık hamileyim ve dediklerinizi bizzat yaşıyorum. Gönlünüzce olsunEvet canım bu kasık agrım bacağıma vuruyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?