Adet Ağrıları ve Çıkarma Problemi

Dilan98

Yüreğim sana ait ✝
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
94
60
88
Regl ile ilgili olacak o yüzden midesi bulanacak olanlar olabilir şimdiden söyleyeyim.
Adetimin sadece ilk gününde çok fazla ağrım oluyor. Uyumaya çalışıyorum ama hemen uykuya dalabilen biri değilim hava da sıcak. Az önce de af edersiniz çıkardım biraz, hemen hemen her adetimde oluyor zaten. Cenin pozisyonunda yatmanın iyi geldiğini okumuştum başka tavsiyeleriniz var mı acıyı azaltmak için? Teşekkürler şimdiden.

Ayaklarını sıcak tut, karnına havlu ısıtıp koyabilirsin, ben bu dönemlerde ağrı kesici almaktan yana değilim

sıcak şekerli sudan başka çaresi yok ağrı kesici atıp sıcak şekerli su içip bol bol uyuyacaksın senelerce çektim doğum yapınca geçer derler bende bunu bekliyorum artık umutsuzca

sıcak şekerli sudan başka çaresi yok ağrı kesici atıp sıcak şekerli su içip bol bol uyuyacaksın senelerce çektim doğum yapınca geçer derler bende bunu bekliyorum artık umutsuzca

Hap yutamıyorum ama sıcak suyu deneyeceğim teşekkürler. :) Sizin de geçer umarım.

Cok gecmis olsun
Adet agrisi nedir bilmem hic agrimadi bu zamana kadar, tek sorunum adetlerimin uzun surmesi, 7-8 gun.
Agriyi merak etmiyor degilim.

Cok gecmis olsun
Adet agrisi nedir bilmem hic agrimadi bu zamana kadar, tek sorunum adetlerimin uzun surmesi, 7-8 gun.
Merak etme sakınn canından can gidiyor gibi garip pis bişi,düşman başına cinsinden

böyle kusana kadar ağrı çektiğim zaman, en iyi çzüm acile gidip iğne yaptırmak. yarım saate bişey kalmıyo, o ağrıları çeken ben değilmişim gibi hafifliyorum
Cok gecmis olsun
sen bence başına bela arıyosun. kendi o ağrıları sana gönderme şansım olsaydı, bana etmediğin hakaret kalmazdı.

Hahahahah

Ayaklarını sıcak suya koy.
Varsa rezene çayı iç.
Bol sıvı tüket

Doğumdan sonra 40 gün olmuyor diye aklımda kalmış benim. Hamilelikte de olmuyorsa ne güzel. :) Benim daha çook yılım var ama onun için.
tam tersi lohusalıkta 40 gün boyunca oluyorsun gebelikte hiç adet görmüyorsun allah şifanı versin canım son adetimde hastanelik olmuştum evliliğin ilk altı ayında adetler çok daha sancılı geçer demişti doktorum.

Sancılara bire bir gelen, adaçayı ve papatyadan daha etkili olan civanperçemi çayını öneririm.. Tadı kötü ama o acıları çekmekten daha iyidir emin ol İçine biraz bal kat, tıka burnunu iç Adetinden bikaç gün önce içmeye başlarsan daha rahat geçirirsin. Tavsiye ettiğim çoğu kişiye çare oldu umarım senin de işine yarar

Ağrıdan dolayı mideniz bulanıyordur bana da olurdu eskiden.

Karnınıza masaj yapın. Bitki Çayı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…