sıcak şekerli sudan başka çaresi yok ağrı kesici atıp sıcak şekerli su içip bol bol uyuyacaksınRegl ile ilgili olacak o yüzden midesi bulanacak olanlar olabilir şimdiden söyleyeyim.
Adetimin sadece ilk gününde çok fazla ağrım oluyor. Uyumaya çalışıyorum ama hemen uykuya dalabilen biri değilim hava da sıcak. Az önce de af edersiniz çıkardım biraz, hemen hemen her adetimde oluyor zaten. Cenin pozisyonunda yatmanın iyi geldiğini okumuştum başka tavsiyeleriniz var mı acıyı azaltmak için? Teşekkürler şimdiden.
Ayaklarını sıcak tut, karnına havlu ısıtıp koyabilirsin, ben bu dönemlerde ağrı kesici almaktan yana değilim
sıcak şekerli sudan başka çaresi yok ağrı kesici atıp sıcak şekerli su içip bol bol uyuyacaksınsenelerce çektim doğum yapınca geçer derler bende bunu bekliyorum artık umutsuzca
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-ay-resmen-oluyorum.897412/
Benim konuma çok yorum gelmişti.
Faydası olur diye düşünüyorum.
O çileyi iyi bilirim geçmiş olsun. :)
Cok gecmis olsun
Adet agrisi nedir bilmem hic agrimadi bu zamana kadar, tek sorunum adetlerimin uzun surmesi, 7-8 gun.
Agriyi merak etmiyor degilim.
Merak etme sakınn canından can gidiyor gibi garip pis bişi,düşman başına cinsindenCok gecmis olsun
Adet agrisi nedir bilmem hic agrimadi bu zamana kadar, tek sorunum adetlerimin uzun surmesi, 7-8 gun.
Teşekkürler, hiç merak etmeyin bence tadını çıkarın. :)
:) Merak etmiyorum o haldeMerak etme sakınn canından can gidiyor gibi garip pis bişi,düşman başına cinsinden
sen bence başına bela arıyosun. kendi o ağrıları sana gönderme şansım olsaydı, bana etmediğin hakaret kalmazdı.Cok gecmis olsun
böyle kusana kadar ağrı çektiğim zaman, en iyi çzüm acile gidip iğne yaptırmak. yarım saate bişey kalmıyo, o ağrıları çeken ben değilmişim gibi hafifliyorum
sen bence başına bela arıyosun. kendi o ağrıları sana gönderme şansım olsaydı, bana etmediğin hakaret kalmazdı.
2 aydır yok şükür gebeliğin en sevdiğim yanıHap yutamıyorum ama sıcak suyu deneyeceğim teşekkürler. :) Sizin de geçer umarım.
2 aydır yok şükür gebeliğin en sevdiğim yanı
Ayaklarını sıcak suya koy.
Varsa rezene çayı iç.
Bol sıvı tüket
tam tersi lohusalıkta 40 gün boyunca oluyorsun gebelikte hiç adet görmüyorsunDoğumdan sonra 40 gün olmuyor diye aklımda kalmış benim. Hamilelikte de olmuyorsa ne güzel. :) Benim daha çook yılım var ama onun için.
Ağrıdan dolayı mideniz bulanıyordur bana da olurdu eskiden.Regl ile ilgili olacak o yüzden midesi bulanacak olanlar olabilir şimdiden söyleyeyim.
Adetimin sadece ilk gününde çok fazla ağrım oluyor. Uyumaya çalışıyorum ama hemen uykuya dalabilen biri değilim hava da sıcak. Az önce de af edersiniz çıkardım biraz, hemen hemen her adetimde oluyor zaten. Cenin pozisyonunda yatmanın iyi geldiğini okumuştum başka tavsiyeleriniz var mı acıyı azaltmak için? Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?