• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 5 gun gecikti idrar testi negatif

Benimde 3 gün gecikti. Aynı adet olacakmışım gibi karnım ve belimde ağrılar var ama ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Ama daha olmadım. Dün test negatifti. İlk çocuğumda 5 gün gecikince hemen net olarak belirmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun

Geldi malesef 😔 sen naptin
Bende adet oldum maalesef :( bunu anladım ben son 3/4 aydır döngüm 26ydı ona göre hesapladım (uygulamadada) öyle yazıyordu ama geri ye baktığımda döngümün 30/31/32 de olduğunu gördüm 33 te oldum okadar uzun olmuyordu ama gayet normalmış her ay bir kaç gün oynuyabiliyormuş ve düşününcede yumurtamın geç çatladığını düşünüyorum bu da döngümü uzattı. Yanı biz aslında geçikmiyoruz o ay döngümüz uzun oluyor yumurta geç çatlayınca😅

Bende adet oldum maalesef :KK43: bunu anladım ben son 3/4 aydır döngüm 26ydı ona göre hesapladım (uygulamadada) öyle yazıyordu ama geri ye baktığımda döngümün 30/31/32 de olduğunu gördüm 33 te oldum okadar uzun olmuyordu ama gayet normalmış her ay bir kaç gün oynuyabiliyormuş ve düşününcede yumurtamın geç çatladığını düşünüyorum bu da döngümü uzattı. Yanı biz aslında geçikmiyoruz o ay döngümüz uzun oluyor yumurta geç çatlayınca😅
Iste bu durumda nasil takip etcez ki ovulasyon testiyle mi

Tekrar vermeyi düşünüyormusunuz? Sizinki baya geçmiş. Bana kan testi yapan kadın negatif çıkarsa bir kaç gün sonra tekrar yaptır demişti. Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🥰
Benimdde iki gün gecikti belirtilerim bel ağrısı sırt ağrısı rgle 8 9 gün varken her iki kaşık ağrısı baş ağrısı son iki gündür bunlar yok dün adet olacakmsim gibi oldu ama olamdim dün gece ve sabah kaseti test yaptım negatiti geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba o yüzden mi gecikiyor ne dersinz

Merhaba arkadaşlar eşim şehir dışında ve 28 aralıkta yanıma geldi 1 ocağa kadar birliktelik oldu ancak benim 31 aralıkta regl olmam gerekiyordu ve olmadım.Son ilişkiden 9 gün sonra kanda beta hcg baktırdım ama negatif çıktı. Belki erkendir diye son ilişkiden 12 gün sonra akşam gebelik testi yaptım o da negatif çıktı ancak hala regl olmadım bütün regl belirtilerim de var . Kaç defa kasıklarıma ağrı girip regl oldum diye tuvalete koştum ama gelen giden bir şey yok göğüslerim de aşırı ağırıyor. Sizce testlere rağmen hamilelik ihtimali devam ediyor olabilir mi?

Benimde 3 gün gecikti. Aynı adet olacakmışım gibi karnım ve belimde ağrılar var ama ara ara kasığıma bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Ama daha olmadım. Dün test negatifti. İlk çocuğumda 5 gün gecikince hemen net olarak belirmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba. Acaba test negatif dediğiniz idrar testi miydi ? Kaçıncı günde kan verdiniz ?

Tekrar vermeyi düşünüyormusunuz? Sizinki baya geçmiş. Bana kan testi yapan kadın negatif çıkarsa bir kaç gün sonra tekrar yaptır demişti. Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🥰
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evlıyım neredeyse 1.5 yıldır hıc korunmadık ama gebe kalamadım eşimle birlikte doktora gıttık eşimde sorun çıkmadı bende ise açıklanamayan ınfertılıte çıktı 4 ay sonra aşılamam olcak ama bu ay 5 gün adetım gecıktı idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiçbir belırtı yok adet gecıkmesınden başka adet olmadan her zaman agrım olup sonra adet olurdum ama hıcbır agrım yok ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz 😊

Back