- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Rabbi Hebli Mines Salihin
Ay hadi bakalım nasipCanim ya tekrar yumurtlayacaksin ya da hamilesin takip dongunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalım nasipCanim ya tekrar yumurtlayacaksin ya da hamilesin takip dongunu.
Dua edin hayırlısı olsunCanim ya tekrar yumurtlayacaksin ya da hamilesin takip dongunu.
Rabbim gonlune gore hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim tez vakitte insallah canim.Dua edin hayırlısı olsun
Bugün kan tahlili verdim. Dün aksam evi süpürüp sildikten sonra belim çok AĞRIDI kitlendi gecede mide ekşime yanması gibi sancı çektim boğazımda garip Bi his var mide bulantısı hissediyorum ateş yapınca bende boğazın iltihaplandı kesin diye sağlık ocağına gittim adetim bi hafta geçti adetin 2 günü gittim negatiftii sanırım iltihaplanma dedim boğazıma bsktı temiz dedi . ayrıca adetin 2 . günü belli olmaz dedi 10 14 gün beklemeniz doğru olan dedi .Rabbim gonlune gore hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim tez vakitte insallah canim.
Hayırlı haber alırsın inşallah canım, muhtemelen gebelik oluşuyor olabilir çünkü benimde belim cok ağrıyordu ama adet günümde kan vermeye gittim yürümeyi cok seven ben yürüyemedim belimin ağrısından ilk defa. Inşallah seninde öyle olur.Bugün kan tahlili verdim. Dün aksam evi süpürüp sildikten sonra belim çok AĞRIDI kitlendi gecede mide ekşime yanması gibi sancı çektim boğazımda garip Bi his var mide bulantısı hissediyorum ateş yapınca bende boğazın iltihaplandı kesin diye sağlık ocağına gittim adetim bi hafta geçti adetin 2 günü gittim negatiftii sanırım iltihaplanma dedim boğazıma bsktı temiz dedi . ayrıca adetin 2 . günü belli olmaz dedi 10 14 gün beklemeniz doğru olan dedi .
Bilmiyorum ki sonuç yarın dedi umarım sisteme bugün düşerHayırlı haber alırsın inşallah canım, muhtemelen gebelik oluşuyor olabilir çünkü benimde belim cok ağrıyordu ama adet günümde kan vermeye gittim yürümeyi cok seven ben yürüyemedim belimin ağrısından ilk defa. Inşallah seninde öyle olur.
Haber alınca bana da yaz canım, aile hekimlerine gore 10gun geçmeden yapmak istemiyorlar test onlarda kendilerince haklı kac insanin hayal kırıklığına şahit oldular ki ondan böyle yapiyorlar.
Kaç gün oldu senin değer kactı . bugün kaçıncı günü .Benim gecikmemin 3. günü kanda negatif çıktı. Üzüldüm ama hala umut var çünkü günlerdir hafif bel ağrım var adet belirtim de yok. off
Aile hekimliginde gece 12 bile olsa giriyor sisteme canim. Ben her testimi öğrendim.Bilmiyorum ki sonuç yarın dedi umarım sisteme bugün düşer
O zaman bugün öğrenirim yarını beklememe gerek yok . hayırlı olan ne ise o olsun inş :)Aile hekimliginde gece 12 bile olsa giriyor sisteme canim. Ben her testimi öğrendim.
Inşallah arkadaşım inşallah.O zaman bugün öğrenirim yarını beklememe gerek yok . hayırlı olan ne ise o olsun inş :)
Sen dua et öğrenir öğrenmez yazcam :)Inşallah arkadaşım inşallah.
Ben gece 12de ogrenmistim bir tanesi.
Digerlerini de aksam 5 ve 7 arasında öğrenmiştim.
Insallah senin de hemen çıkar pozitifi gorursun.
Tabii ki ederim canim, Rabbim gonlundeki muradini göbüşüne versin inşallahSen dua et öğrenir öğrenmez yazcam :)
Bugün baktırdım kanda 5ten küçük yazıyor. bugün gecikmemin 3. günüKaç gün oldu senin değer kactı . bugün kaçıncı günü .
3 gün önce 0.290 dı bugün 2.00 çıkmış noluyoBugün baktırdım kanda 5ten küçük yazıyor. bugün gecikmemin 3. günü
Öyle bi ihtimal var mı kibence takip edin geç döllenme olabilir
Siz gebe misinizÖyle bi ihtimal var mı ki
Canım adet olmazsan 2 gün sonra bir test daha yaptır ya da bekleyebiliyosan 3 gün sonra. Değerin katlanmışmı bakarsın. Ayy hadi inşallah.3 gün önce 0.290 dı bugün 2.00 çıkmış noluyo
Gece farkettim ki <2.0 sağlık ocağı 2 nin altını ölçmüyo galibaCanım adet olmazsan 2 gün sonra bir test daha yaptır ya da bekleyebiliyosan 3 gün sonra. Değerin katlanmışmı bakarsın. Ayy hadi inşallah.