Son 4 denememi medikal park göztepede dr.aynur erşahinle yaptım ..ama öncesinde 2015 şubatta yani 1 bio 3 negatiften sonra dr.gazi yıldırım laparaskopi - histeroskopi yaptı tüplerim alındı(hisrosalpenks yüzünden) rahimde polipler varmış onlar temizlendi ,ayrıca adenomyomu biraz temizledi.zor bir süreçti endometrioziste hidrosalpenks olasılığı ve polip ihtimali çok artıyor ama bu diğer drlar tarafından göz ardı edilmişti.visanne hapını ben bekarken kullanmıştım 9 ay rahat etmiştim.son denememde benim isteğim üzerine dr kontrolünde kullandım.canım yazdığın için teşekkür ederim, tebrik ederim umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın..bende 4 kez denedim olmadı daha yeni tatilden geldik mayısda negatifi gördüm ağustosta tekrar gideceğim, ama ben izmirdeyim İstanbul Semra hanıma gitmek istiyorum, bugün yarın arayacağım..sen nerde tedavi oldun canım, hangi hastane hangi dr. yazarsan görüşmek isterim , yorucu bi süreç hep okuyorum aklından çıkarınca kadınlar hamile kalıyor, ama bende mümkün değil hep aklımda ..hep aklımda dediğim benim niye yok diye stress yapmıyorum ama hep aklımda..hayırlısı diyim ne diyim..bana dr.unu ve hstaneyi yazarsan çok sevinrim..
Son 4 denememi medikal park göztepede dr.aynur erşahinle yaptım ..ama öncesinde 2015 şubatta yani 1 bio 3 negatiften sonra dr.gazi yıldırım laparaskopi - histeroskopi yaptı tüplerim alındı(hisrosalpenks yüzünden) rahimde polipler varmış onlar temizlendi ,ayrıca adenomyomu biraz temizledi.zor bir süreçti endometrioziste hidrosalpenks olasılığı ve polip ihtimali çok artıyor ama bu diğer drlar tarafından göz ardı edilmişti.visanne hapını ben bekarken kullanmıştım 9 ay rahat etmiştim.son denememde benim isteğim üzerine dr kontrolünde kullandım.
Selamlar bendede adenemiyos teşhisi koydu.doktorum iki defa tüp bebek tedavisi yapildi sonuç negative simdi baskilayici igne oldum tedavi bitince tekrar tup bebek size.sorum olucak siz.hangi asamadasiniz bunun tedavisi gecici menopozmu?Merhaba herkese, ben de üç ay önce myom ameliyatı oldum. Dr.um myomun 10 cm civarında olduğunu söyledi, ameliyat sonrası kontrollerimde de adenomyozis'den şüphelendi. 8 yıldır evliyim ve 35 yaşındayım, şimdi çocuk düşünüyoruz, umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burada ama gerçekten çok korkuyorum teşhis sonrasında. Adenomyozis için net bir tedavi olasılığı yok diye anlıyorum ben. Çevrem denemekle uğraşmamı ve bir an önce tüp bebek tedavisine başlamamı söylüyor. Kafam çok karışık. Teşekkürler
Cok sevindim inanin dua herseyin ilacı benimde iki tane oglum var ama bi daha istiyorum bu adenemiyos bilmezdim.yeni ogrendim bende belirti yok ama hic bir belirrtisi yok sizde varmiydiBen de yıllardır bu hastalıkla uğraşıyorum geçici menapozla fln idare ettim biraz evlendim 14 aydır çocuk olmadı asilama oldum tutmadı asilamadan iki ay sonra şimdi kendiliğinden hamile kaldım allaha sigin bol bol dua et en iyi recetedir dua
Ben bunlarin hic birini yaşamadım canim.benimEvt cnm morfin bile ağrımı yatistirmiykrdu hem adet donemi hem adet dışında asla agrisi geçmiyordu şimdi bile korkuyorum ya bişey olursa diye belirti vermemesi iyi intihari bile düşündüm ben çoğu kez
Arkadasim oncelikle geçmiş olsun bende hic bilmezdim.bu hastalığı 2 tane oğlum var daha sonra bebek düşündük fakat 3 tane tuo bebek ve sonuc negative simdi menopoz tedavisi oluyorum 3 aylik lucrin igne oldumMerhabalar, bende de solda 2,5 cm sağda 5,5 ve 2,5 olmak üzere 3 tane çikolata kistim var. Doktorum aralık sonu tüp bebek deneyecek. Önce kistlerin içini aspire edecek, sonrasında tüp bebek yapacaklar. Bursa okuduklarım kafamı karıştırdı. Acaba bende mi bahsettiğiniz bu hastalıktan var, doktorum bahsetmedi ama kistlerin bu kadar hızlı büyümsesi ve çoğalması bundan olabilir mi acaba.
merhaba, uzun zamandır iş yoğunluğu nedeni ile ilgilenemedim, ama sanırım minik bir mucize yaşadım ve tedaviye başlamadan normal yollarla hamile kaldım. Şimdi 5. ayın içindeyiz. Bu yüzden süreçler konusunda bilgi sahibi değilim. Dilerim ki Allah isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerinizi alalım inşallahSelamlar bendede adenemiyos teşhisi koydu.doktorum iki defa tüp bebek tedavisi yapildi sonuç negative simdi baskilayici igne oldum tedavi bitince tekrar tup bebek size.sorum olucak siz.hangi asamadasiniz bunun tedavisi gecici menopozmu?
üzülme cnm ağrın yoksa ins bebegin de olacaktır içini ferah tut allaha bol dua et benim gece gündüz durmayan agrim vardi adet ve adet sonrası hiç fark etmiyordu ama bak ben hamile kaldım ins Rabbim sana da nasip edecek bol dua et.
asilama yaptırdım tutmadı iki ay sonra kendisinden oldu evt bu rahatsızlık bende var hem de sekiz yıldır uğraşıyorum çok zor bir hastalık benim hep agri yapıyordu morfin bile kesmez ağrılarını iyi dileklerin için teşekkür ederim cnmAmiiiin, inşallah.
Rabbim sizede hayırlı kolay doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok şükür çok ağrılarım yok, orta derece belki bir tık yüksek diyebilirim. Dayanılmayacak kadar değil yani. Doktor söylemese bilmezdim bile.
Sizde de var mıydı bu rahatsızlık? Gebeliğiniz normal mi oldu yoksa tüp filan mı?
Açtığım konunun linki de aşağıda.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/adenomyosis-icin-diyet.989003/
Kimini ağrı çekmesi kiminin çekmemesi de tuhaf. Ben bir yıl gibi bir zaman belirledim bu hastalıkla mücadele için. Bakalım başarabilecek miyim. Diyet ve başka şeyler araştırıyorum şimdi. Türkiye'de adenomyozis Derneği varmış onu yeni keşfettim.rabbim yardımcın olsun cnm ben de ağrılardan harap olmuştum derken supriz bir şekilde hamile kaldim bakalım doğumdan sonra nsl olcak evli misin bu hastalık cidden zor ve bazı kişiler şanslı onlarda ağrı yapmıyor ama benim hayatım bu hastalıkla tam bir kabus
Litfen burda olun bu konu açılalı çok olmuş adenoymss olanlar hangi yiyeceklere dikkat edin soylermsnz bebeğe engel değil diyolr ama neden geçici menapoza sokacklr banada öyle dedi doktor daha kanıtlanamadı diyor ama geçici menapozdn korktum ya düzelmezse çıkılamazsa.menapozdan zor bir süreç nasıl psikoloi duzelckKimini ağrı çekmesi kiminin çekmemesi de tuhaf. Ben bir yıl gibi bir zaman belirledim bu hastalıkla mücadele için. Bakalım başarabilecek miyim. Diyet ve başka şeyler araştırıyorum şimdi. Türkiye'de adenomyozis Derneği varmış onu yeni keşfettim.