- 3 Ocak 2014
- 893
- 737
- 34
İşte geçici menapoz dediği lupron depo. Benim kullandığım ilaç. Benim aldığım tedaviyi önermiş. Ben bu tedaviden önce 5 kere denedim. Omadı. Her seferinde 11-13 arası yumurta toplandı, 9-10 tanesi olgundu- 7-8 tanesi döllendi vs. Geçici menapozdan sonra yine 13 yumurta toplandı, kaliteleri de nispeten daha iyiydi. Yani kötü değil aksine iyi geliyor. Ancak bebekte malesef ciddi anomaliler vardı. 5. ayda sonlandırdık. Düşün 4 sene 6 tüp bebekten sonra çok istediğin bir gebeliği sonlandırıyorsun. Normal doğum yaptım. Genetik bir sorun yoktu ve ben nedense hep bu tedaviyi suçladım. Doktor asla kabul etmiyor. Haklıdır belki bilmiyorum. Doğum yaptıktan 2 ay sonra tekrar tüp bebek yaptık. O zaman yine aynı ilacı önerdi doktor ama istemedim. Zaten 3 ay menapoz 5 ay gebelik derken 8 ay sanki ilaç kullanıyormuş gibi hiç adet olmadım. Ondan faydalanıp ilaçsız yaptırdım. Çok şükür tutundu yine ve sağlıklı bu defa.
sağol canım cevap verdiğin için çok zor şeyler atlatmışsın,inan çok üzüldüm..şükür ki yine hamişsin, sağlıkla bebeğin, kucağına almanı dilerim..benim korkum geçici menopozdan sonra yumurta sayımın yada kalitesinin etkilenmesiydi, ama içim rahatladı..yanıtın için tekrar teşekkür ederim.