İşte geçici menapoz dediği lupron depo. Benim kullandığım ilaç. Benim aldığım tedaviyi önermiş. Ben bu tedaviden önce 5 kere denedim. Omadı. Her seferinde 11-13 arası yumurta toplandı, 9-10 tanesi olgundu- 7-8 tanesi döllendi vs. Geçici menapozdan sonra yine 13 yumurta toplandı, kaliteleri de nispeten daha iyiydi. Yani kötü değil aksine iyi geliyor. Ancak bebekte malesef ciddi anomaliler vardı. 5. ayda sonlandırdık. Düşün 4 sene 6 tüp bebekten sonra çok istediğin bir gebeliği sonlandırıyorsun. Normal doğum yaptım. Genetik bir sorun yoktu ve ben nedense hep bu tedaviyi suçladım. Doktor asla kabul etmiyor. Haklıdır belki bilmiyorum. Doğum yaptıktan 2 ay sonra tekrar tüp bebek yaptık. O zaman yine aynı ilacı önerdi doktor ama istemedim. Zaten 3 ay menapoz 5 ay gebelik derken 8 ay sanki ilaç kullanıyormuş gibi hiç adet olmadım. Ondan faydalanıp ilaçsız yaptırdım. Çok şükür tutundu yine ve sağlıklı bu defa.
Bir sonraki ay sarimsaktan fitil yapcam bu tumorleri ve iltihapları yok ediyormus ins bu da iyi geliyomus
Gecmis olsun canim ,evet agrim felaket benimde o gece sana yazdiktan sonra cok arastirdm ve bize uygun bitkisel otu buldum ,ozellikle asiri agrili adet lerde ise yariyomus ,ve vucudu duzene sokuyomus sarimsaktan once bunu bi kullan canim.brndr kullanacagim nede olsa bitki ilaclardan daha az zarar verir (Hayıt Otu) internetten arastir ,tekrar gecmis olsun
Sagolasin cnm kullaniyorim yillarca da kullandim bu hastalığın caresi yokBak yukledim.okursun insallah sifa olur
Sagolasin cnm kullaniyorim yillarca da kullandim bu hastalığın caresi yok
On aydir uğraşıyom olmuyor maalesefTek cagresi menepozmus cocuk dusunmuyosan ya rahimi aliyolar yada menepoz bugun baska doktora gittimde oda ayni seyi soyledi
Merhaba,Merhaba herkese, ben de üç ay önce myom ameliyatı oldum. Dr.um myomun 10 cm civarında olduğunu söyledi, ameliyat sonrası kontrollerimde de adenomyozis'den şüphelendi. 8 yıldır evliyim ve 35 yaşındayım, şimdi çocuk düşünüyoruz, umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burada ama gerçekten çok korkuyorum teşhis sonrasında. Adenomyozis için net bir tedavi olasılığı yok diye anlıyorum ben. Çevrem denemekle uğraşmamı ve bir an önce tüp bebek tedavisine başlamamı söylüyor. Kafam çok karışık. Teşekkürler
İnşallah sağlıkla bir an önce güzel haberlerini alırızBen de aynı durumdayım psikolojim bedenim bitti artik bir yıldır istiyoruz asilama yapcak doktor bakalim
Kızlar herkese merhaba benimde rahim kasında 4 cm lik bir miyomum var ayrıca da tüp bebek tedavisinden sonra odaklarım arttı ve doktorlar adenomyozise benzemeye başladığını söylüyorlar..Tüp bebek tedavisinde alınan hormonlar besliyor sanırım..3 denememiz başarısızlıkla sonuçlandı ve ben artık umutsuzluğa kapılıyorum adenomyozis in ne tedavisi var ne de ameliyat edilebiliyor bildiğim kadarıyla..
Umarım öyle değildir çaresi olmayan hastalık olması beni bunalıma sokuyor(((((
Mrb ben foruma en son geçen sene haziranda girmişim sonrasında temmuz ayın da tekrar kısa protokolle tüp bebek denemem oldu buda ağrılıydı biokimyasal gebelik oluştu yine..kesinlikle klasik tüp bebek tedavieri endometriozisi bsliyo bence .bende bir sonraki denemem de sabırla farklı bir prokolle yaptım..ilk adetimde hemen visanne kullanmaya başladım aralıksız 3 kutu kullandım.bıraktıktan 1 ay sonra qdet oldum ve hemen o ay tüp bebeğe başladım.2 yumurta alındı 1 döllendi 1 emb 3.gün donduruldu.sonra hemen diğer adet tte tekrar tüp bebekle 3.gün 2 emb donduruldu.sonrasında olduğum ilk adette lucrin depot kullandm lucrinin 21. Günü adetsis dndrulmuş emb için tedaviye başladım.bu transferde hepsi çözüldü iyi olan 3.gün 2 emb transferi yapıldı.çok şükür şimdi 5 aylık hamileyim.yaptığım bir çok farklı şeyde bunları ara ara burdan paylaşcam soran arkadaşlara ..canım geçmiş olsun, bende sendeki durumun aynısı var..ilk gittiğim dr.endometriozis dedi o dr.da tüp tedavisi oldum ancak tutunma olmadı, şimdiki drum mr istedi ve bu drum adenemiyom var dedi tekrar tedaviye başladım ilk transfer tutunmadı şimdi 2.ci transferim olacak.umarım yazımı okursun, çünkü yardıma ihtiyacım var..doktorun nasıl bi yöntem izledi, yani adenomiyomda ne yapmalıyım bilmiyorum sen neler yaptın ..hangi dr.a gittin, benim henüz çocuğum yok umarım bana yanıt verirsin..yada bu durumda olan arkadaşlar sizlere ne gibi tedavi gördünüz yazarsanız sevinirim..
Mrb ben foruma en son geçen sene haziranda girmişim sonrasında temmuz ayın da tekrar kısa protokolle tüp bebek denemem oldu buda ağrılıydı biokimyasal gebelik oluştu yine..kesinlikle klasik tüp bebek tedavieri endometriozisi bsliyo bence .bende bir sonraki denemem de sabırla farklı bir prokolle yaptım..ilk adetimde hemen visanne kullanmaya başladım aralıksız 3 kutu kullandım.bıraktıktan 1 ay sonra qdet oldum ve hemen o ay tüp bebeğe başladım.2 yumurta alındı 1 döllendi 1 emb 3.gün donduruldu.sonra hemen diğer adet tte tekrar tüp bebekle 3.gün 2 emb donduruldu.sonrasında olduğum ilk adette lucrin depot kullandm lucrinin 21. Günü adetsis dndrulmuş emb için tedaviye başladım.bu transferde hepsi çözüldü iyi olan 3.gün 2 emb transferi yapıldı.çok şükür şimdi 5 aylık hamileyim.yaptığım bir çok farklı şeyde bunları ara ara burdan paylaşcam soran arkadaşlara ..
Mrb ben foruma en son geçen sene haziranda girmişim sonrasında temmuz ayın da tekrar kısa protokolle tüp bebek denemem oldu buda ağrılıydı biokimyasal gebelik oluştu yine..kesinlikle klasik tüp bebek tedavieri endometriozisi bsliyo bence .bende bir sonraki denemem de sabırla farklı bir prokolle yaptım..ilk adetimde hemen visanne kullanmaya başladım aralıksız 3 kutu kullandım.bıraktıktan 1 ay sonra qdet oldum ve hemen o ay tüp bebeğe başladım.2 yumurta alındı 1 döllendi 1 emb 3.gün donduruldu.sonra hemen diğer adet tte tekrar tüp bebekle 3.gün 2 emb donduruldu.sonrasında olduğum ilk adette lucrin depot kullandm lucrinin 21. Günü adetsis dndrulmuş emb için tedaviye başladım.bu transferde hepsi çözüldü iyi olan 3.gün 2 emb transferi yapıldı.çok şükür şimdi 5 aylık hamileyim.yaptığım bir çok farklı şeyde bunları ara ara burdan paylaşcam soran arkadaşlara ..