Adenomyozis hastaları lütfen yazınnnnn...

sağol canım cevap verdiğin için çok zor şeyler atlatmışsın,inan çok üzüldüm..şükür ki yine hamişsin, sağlıkla bebeğin, kucağına almanı dilerim..benim korkum geçici menopozdan sonra yumurta sayımın yada kalitesinin etkilenmesiydi, ama içim rahatladı..yanıtın için tekrar teşekkür ederim.

Kizlar benim gobegim cok pis sisiyor hamile gibiyim sizde de ayni sorun var mi kilom ayni ama koca bir gobegim var ogrenciler sürekli soruyo hocam hamile misiniz diye

#zutto merhaba yazilarini okudum banada ademonyozis tesisi konuldu cok arastirdim rahim oldugundan fazla buyuyormus ve gobekte sislik oluyormus ,2 negatif tup bebek deneyimim var doktorum eylul gibi beni menopoza sokacak ve sonrasinda tup bebek yapacak,sende son durum nedir ? Bayadir yazmamissin bu sayafa merak ettim

Cnm evt benim Karnım dort bes aylik hamile gibi ve berbat ağrılarım var sadece bir kere klomen kullandik gebelik icin o da beni komalık edince biraktim ve teyzem hekim bitkilerle fitillerle isi cozmeye calisiyorim isimiz allaha kalmis tabi ki de ama bu hastaligi cekmektense olmeyi tercih ediyorjm mahvetti hayatimi sende agri var mi

Bir sonraki ay sarimsaktan fitil yapcam bu tumorleri ve iltihapları yok ediyormus ins bu da iyi gelir

Bak yukledim.okursun insallah sifa olur

Eklentiler

• 2016-06-29-01-10-19.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 554
  • 2016-06-29-01-11-59.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 425
  • 2016-06-29-01-12-08.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 382
Merhaba herkese, ben de üç ay önce myom ameliyatı oldum. Dr.um myomun 10 cm civarında olduğunu söyledi, ameliyat sonrası kontrollerimde de adenomyozis'den şüphelendi. 8 yıldır evliyim ve 35 yaşındayım, şimdi çocuk düşünüyoruz, umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burada ama gerçekten çok korkuyorum teşhis sonrasında. Adenomyozis için net bir tedavi olasılığı yok diye anlıyorum ben. Çevrem denemekle uğraşmamı ve bir an önce tüp bebek tedavisine başlamamı söylüyor. Kafam çok karışık. Teşekkürler

Agrin var mi cnm ben de klomen kullandim sadece bir ayda komalık oldum o derece agri çekiyorum ben de bir yildir ugrasiyom Bebek olmuyo

Merhaba,
Bendeaynı hastalıktan muzdaribim adenomiyozis ve endometriyozis artı miyom ve çikolata kistim var rahmim şu and normal bir rahmin 2 katı 15 cm doktor neredeyse 3-4 aylık gebe rahmi gibi dedi ve ameliyat dışında hiçbir tedavi önermiyor bu gidişatın bir adım ötesi rahmin alınması diyor bir sürü ilaç denedim hiçbiri fayda etmedi yaklaşık 4 aydır kanamam ve ağrım var amaliyatla rahim kasları arasına serpilen bu adenomiyozisleri temizlemeye çalışıcaz dedi ama kesin çözüm değil sadece yavaşlatmaya çalışıcaz diyor gerçekten hem ruhsal hem bedenen çok yıpratıcı bir hastalık normal yolla kesinlikle hamile kalamazsın dedi hala karar verebilmiş değilim perşembe günü başka bir prof.e gideceğim onun da söylediklerini dinleyip artık karar vereceğim florence nightingele kadıköy e gittim Cem beye bu perşembe de Nişantaşı nda özel bir muayenehaneye gideceğim umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur

Umarım hayırlısı olur dediğiniz gibi, karar vermek gerçekten çok zor. durumlarımız daha farklı tabii ama ben çok fazla fikir almak istemedim açıkçası, ne kadar çok farklı ağız olursa o kadar çok kafa karışıklığı yaşadığımı farkettim. bana doktorum normal yollardan denememi tavsiye etti öncelikle, hatta adenomiyozisi kafama takmamam gerektiğini, ama bir an önce hamile kalamam gerektiğini tavsiye etti. ben hastalığı araştırmaya başlayınca durumun çok daha ciddi olduğunu anladım. ben de farklı bir dr a gitmeyi düşünüyorum şimdi, en azından kontrol için. Ağrım sadece adet dönemlerimde oluyor hayattan koparırcasına, onun dışında ilaç vs kullanmıyorum. umarım güzel haberlerimizi paylaşırız.

Ben de aynı durumdayım psikolojim bedenim bitti artik bir yıldır istiyoruz asilama yapcak doktor bakalim

Mrb ben foruma en son geçen sene haziranda girmişim sonrasında temmuz ayın da tekrar kısa protokolle tüp bebek denemem oldu buda ağrılıydı biokimyasal gebelik oluştu yine..kesinlikle klasik tüp bebek tedavieri endometriozisi bsliyo bence .bende bir sonraki denemem de sabırla farklı bir prokolle yaptım..ilk adetimde hemen visanne kullanmaya başladım aralıksız 3 kutu kullandım.bıraktıktan 1 ay sonra qdet oldum ve hemen o ay tüp bebeğe başladım.2 yumurta alındı 1 döllendi 1 emb 3.gün donduruldu.sonra hemen diğer adet tte tekrar tüp bebekle 3.gün 2 emb donduruldu.sonrasında olduğum ilk adette lucrin depot kullandm lucrinin 21. Günü adetsis dndrulmuş emb için tedaviye başladım.bu transferde hepsi çözüldü iyi olan 3.gün 2 emb transferi yapıldı.çok şükür şimdi 5 aylık hamileyim.yaptığım bir çok farklı şeyde bunları ara ara burdan paylaşcam soran arkadaşlara ..
Mrb ben foruma en son geçen sene haziranda girmişim sonrasında temmuz ayın da tekrar kısa protokolle tüp bebek denemem oldu buda ağrılıydı biokimyasal gebelik oluştu yine..kesinlikle klasik tüp bebek tedavieri endometriozisi bsliyo bence .bende bir sonraki denemem de sabırla farklı bir prokolle yaptım..ilk adetimde hemen visanne kullanmaya başladım aralıksız 3 kutu kullandım.bıraktıktan 1 ay sonra qdet oldum ve hemen o ay tüp bebeğe başladım.2 yumurta alındı 1 döllendi 1 emb 3.gün donduruldu.sonra hemen diğer adet tte tekrar tüp bebekle 3.gün 2 emb donduruldu.sonrasında olduğum ilk adette lucrin depot kullandm lucrinin 21. Günü adetsis dndrulmuş emb için tedaviye başladım.bu transferde hepsi çözüldü iyi olan 3.gün 2 emb transferi yapıldı.çok şükür şimdi 5 aylık hamileyim.yaptığım bir çok farklı şeyde bunları ara ara burdan paylaşcam soran arkadaşlara ..

canım yazdığın için teşekkür ederim, tebrik ederim umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın..bende 4 kez denedim olmadı daha yeni tatilden geldik mayısda negatifi gördüm ağustosta tekrar gideceğim, ama ben izmirdeyim İstanbul Semra hanıma gitmek istiyorum, bugün yarın arayacağım..sen nerde tedavi oldun canım, hangi hastane hangi dr. yazarsan görüşmek isterim , yorucu bi süreç hep okuyorum aklından çıkarınca kadınlar hamile kalıyor, ama bende mümkün değil hep aklımda ..hep aklımda dediğim benim niye yok diye stress yapmıyorum ama hep aklımda..hayırlısı diyim ne diyim..bana dr.unu ve hstaneyi yazarsan çok sevinrim..

visanne nedir ? dr.unmu verdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…