• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaylık ve heyet raporu alırsam, stajyerliğim uzar mı?

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
arkadaşlarım ben bu yıl 5 eylülde göreve başlayan bir öğretmenim şuan 1 aylık hamileyim ve daha öncede düşüklerim oldu.. yine sıkıntılı bir dönem geçiriyorum.. ben bütün seminerlerimi aldım sınavlarımı verdim.. mayıs ayında 1aylık rapor alıp evime gitmek istiyorum eşimden evimden 16saat uzakta görev yapıyorum.. ben 1 yada 1,5 aylık heyet raporu alırsam stajerliğim uzar mı? aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varmı neolur yardım edin....

arkadaşlarım ben bu yıl 5 eylülde göreve başlayan bir öğretmenim şuan 1 aylık hamileyim ve daha öncede düşüklerim oldu.. yine sıkıntılı bir dönem geçiriyorum.. ben bütün seminerlerimi aldım sınavlarımı verdim.. mayıs ayında 1aylık rapor alıp evime gitmek istiyorum eşimden evimden 16saat uzakta görev yapıyorum.. ben 1 yada 1,5 aylık heyet raporu alırsam stajerliğim uzar mı? aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varmı neolur yardım edin....

canımbildiğim kadarıyla normal raporda uzamıyor ama heyet raporunda uzuyor. Benim bir arkadaşım öyle oldu 40 gün heyet raporu aldığı için adaylığı haziranda kalkacakken temmuza sarktı. Bence dayanabilirsen dayan dönemi kapat ki eylülde adaylığın kalksın. Ben de eşimden evimden 6 ay uzak kalmıştım. Anlıyorum seni ama durum bu.

Canım bundan anlayan bi arkadaşıma ssorudum bu durumu,o da okul müdürnün insiyatifine kalmış, isterse adaylık kaldırma teklifini verir dedi. Sen milli eğitime falan sor istersen yarın. Kafanı karıştırmamışımdır umarım

Canım bundan anlayan bi arkadaşıma ssorudum bu durumu,o da okul müdürnün insiyatifine kalmış, isterse adaylık kaldırma teklifini verir dedi. Sen milli eğitime falan sor istersen yarın. Kafanı karıştırmamışımdır umarım

çok teşekkür ederim arkadaşım.hala bulamadım bu soruya cevabı araştırıyorum gidiyorum soruyorum heryere ama tık yok.. sanırım beklicem haziran sonuna kadar off çok sıkıntılı geçen bu günler inş. biter birgün

Back