- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
biz kim:26::44:
Allahaşkına pembe el insaf şu mesajını bir daha oku.siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
Chp'dir kesin,kemale gıcıkoluyorda pembe..
Şaşırma recep efendi aday oldu
Makamda nasıl oturacak eğer çıkaesa tabi
Allahaşkına pembe el insaf şu mesajını bir daha oku.
diyorsun ki siz ayrışmayı iyi bilirsiniz.
peki şu mesajında bile sen aynını yapmıyor musun. siz biz diyerek. yapma lütfen.
siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
halkı ayrıştıran,birbirine düşman eden cumhurbaşkanı
onu bilmiyordum. o yüzden okunduğunda siz dedikçe hele birinden alıntı yapıp onu bunla suçluyorsun şeklinde algılanıyor.önceden de söylemiştim ben sürekli siz diye konunuşurum kim olursa . öyle alışmışım yazarkende öyle oluyor malesef.
Kızlar boşverin siyaseti.Bu ülkede yönetimde olupta daha cukkasını doldurmayan görülmedi...kimi 3'er 3'er kimi 10'ar 10'ar..
O yüzden yaşaşınnn Uruguay devlet başkanı
Eki Görüntüle 1174170
Chp'dir kesin,kemale gıcıkoluyorda pembe..
Biz halk değil de dekor gibi mi görünüyoruz sizin baktığınız yerden?
İnsanları halk ve millet kelimelerine dahil olabilmesi için AKPli olması, RTEyi alkışilaması şartı mı var?
Sen halksın bunca yazan üye uzaylı öyle mi?
önceden de söylemiştim ben sürekli siz diye konunuşurum kim olursa . öyle alışmışım yazarkende öyle oluyor malesef.
siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
Ramazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler
Hiç tutucu olmayan birçok semtte oturdum,kimseden böyle bir şey duymadım.
Oruç tutan insana yobaz denmez zaten.Ben de yobazlığa karşıyım,yobaz dediklerim bu ara çoğaldı ama sebep oruç tutmaları değil.
Kim kime dusman olmus?aciklar misunz.ben kùrdùm.eskiden bunu diyemezdm korkardm evet kùrt dusmnlgi vardi.chp cok kucaklayiciydi da ondan halk istemiyor.ayristrmayi da otekilestrmeyi de en iyi chp yapti.bunun icin hep muhalefet olarak kalacak.
ya insanları anlamıyorum nerede yaşıyorlar.çok şehirde yaşadım ne başörtüme ne ibadetime saygısızlık gördüm.nasıl oluyor anlamıyorum.ibadetini yapan insanlara yobaz dendiğini de buradan öğrendim.
ya insanları anlamıyorum nerede yaşıyorlar.çok şehirde yaşadım ne başörtüme ne ibadetime saygısızlık gördüm.nasıl oluyor anlamıyorum.ibadetini yapan insanlara yobaz dendiğini de buradan öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?