Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
Allahaşkına pembe el insaf şu mesajını bir daha oku.
diyorsun ki siz ayrışmayı iyi bilirsiniz.
peki şu mesajında bile sen aynını yapmıyor musun. siz biz diyerek. yapma lütfen.

Son düzenleme:
Kızlar boşverin siyaseti.Bu ülkede yönetimde olupta daha cukkasını doldurmayan görülmedi...kimi 3'er 3'er kimi 10'ar 10'ar..
O yüzden yaşaşınnn Uruguay devlet başkanı

Allahaşkına pembe el insaf şu mesajını bir daha oku.
diyorsun ki siz ayrışmayı iyi bilirsiniz.
peki şu mesajında bile sen aynını yapmıyor musun. siz biz diyerek. yapma lütfen.

önceden de söylemiştim ben sürekli siz diye konunuşurum kim olursa . öyle alışmışım yazarkende öyle oluyor malesef.

Biz halk değil de dekor gibi mi görünüyoruz sizin baktığınız yerden?

İnsanları halk ve millet kelimelerine dahil olabilmesi için AKPli olması, RTEyi alkışilaması şartı mı var?

Sen halksın bunca yazan üye uzaylı öyle mi?

halkı ayrıştıran,birbirine düşman eden cumhurbaşkanı

Kim kime dusman olmus?aciklar misunz.ben kùrdùm.eskiden bunu diyemezdm korkardm evet kùrt dusmnlgi vardi.chp cok kucaklayiciydi da ondan halk istemiyor.ayristrmayi da otekilestrmeyi de en iyi chp yapti.bunun icin hep muhalefet olarak kalacak.

önceden de söylemiştim ben sürekli siz diye konunuşurum kim olursa . öyle alışmışım yazarkende öyle oluyor malesef.
onu bilmiyordum. o yüzden okunduğunda siz dedikçe hele birinden alıntı yapıp onu bunla suçluyorsun şeklinde algılanıyor.
banada yaptın bir kaç kere,hatırlarsan o suçladığın kişilerden değilim ben,hatta tam tersini yapmışımdır diye yazdımdı

Son düzenleme:
Kızlar boşverin siyaseti.Bu ülkede yönetimde olupta daha cukkasını doldurmayan görülmedi...kimi 3'er 3'er kimi 10'ar 10'ar..
O yüzden yaşaşınnn Uruguay devlet başkanı
Eki Görüntüle 1174170

Doğru söylüyorsunuz. Tek farkla; eskiden cukkalar ispat edildiğinde siyasette istifa diye bir çare vardı.

Bu ülke bu tarz yüzsüzlüğü ilk defa görüyor.

yok canım uzaylı değiliz,bilakis T.C cumhuriyeti vatandaşıyız.T.C için varız

Bir şey eksik diyordum demişler balkon konuşması. Hem de eller önde halka hizmet ediyormuş emirlerindeymiş havası filan. Oysa halkı takan yok ki. Çok şey var yazılacak tabii de bekleyenlerin beklediği şeyleri yazmıcam.

Zaten herkesin malumu olan her yerde konuştuğumuz şeyler şu adaylığını açıklamak için yaratılan şaşalı gösteri bile her şeyi açıklamaya yetiyor aslında. Ramazan ayında böyle şatafata, koltuk sırasna göre kart renklerine filan ne gerek vardı acaba ve bunları acaba cebinden mi yaptı Erdoğan sadece buna değinmek isterim gereksiz değil mi yani.

Ve sadece şunu söylüyorum vicdanımın kalbimin kabul etmediği hiç kimseye oy vermem yaptıklarını düşününce de vicdanım asla ve asla kabul etmiyor çünkü bir kişiye Cumhurbaşkanı olması için oy veriyorsak bu kişisellikten çıkar ülkemiz yararı bütünlüğü, herkesi kucaklayacak, ayrıştırmalardan, kötü sözlerden uzak benim % 50 im mantığıyla bakmayacak birisinin getirilmesi taraftarı oldum hep ve tabii ki tüm siyasi taraflardan uzak herkese eşit mesafede olan. Bunun sorumluluğunun çok ağır olduğunu bildiğim için ve ileride vicdanımın benden hesap sormaması için oy vereceğim aday değildir.

Son düzenleme:

Bu "siz" kelimesi acaba şahıs olarak ve saygı hitabeti olarak bir anlam ifade ediyor mu gerçekten çünkü şahsiyet adına söylenen şeylerde genelleme yapılamaz. Siz ayrışmayı iyi bilirsiniz çünkü halka yaklaşmadınız derseniz orada bir şahsiyet değil bir topluluktan söz ediyor olabilirsiniz ancak çünkü cevap verdiğiniz kişi tek başına neden ayrıştırma yapmış olsun ya da halka neden yaklaşmamış olsun şahsiyete yazılmadığı açık olan bir açıklamada ben insanlarla saygı icabı "siz" diye konuşurum demeniz gerçekten enteresan olmuş. Hadi şahsa yazdınız Okypete arkadaşın halka yaklaşmadığını nereden biliyorsunuz ya da akp ye oy vermeyen kesimden bahsediyorsunuz diyelim biz zaten halkız bizim ailemizde de başı kapalılar ve o zaman da bir alaka kurulamıyor yani hani dolandırmadan evet "chp" zihniyeti demek istedim desenize. Size göre Akp yi sevmeyen herkes chp li hiç onların yanlışlarını konuşmuyoruz hep savunuyoruz karşıdan öyle görünebilir ama ben şahsım adına parti tutmuyorum.

Hiç tutucu olmayan birçok semtte oturdum,kimseden böyle bir şey duymadım.
Oruç tutan insana yobaz denmez zaten.Ben de yobazlığa karşıyım,yobaz dediklerim bu ara çoğaldı ama sebep oruç tutmaları değil.

ya insanları anlamıyorum nerede yaşıyorlar.çok şehirde yaşadım ne başörtüme ne ibadetime saygısızlık gördüm.nasıl oluyor anlamıyorum.ibadetini yapan insanlara yobaz dendiğini de buradan öğrendim.

bana ne chp'den.ben chp'li değilim

Bir bize denk gelmemiş demek ki her ne hikmetse hep Akp taraftarlarına denk gelmiş yobaz sözleri, oruç tutana karışılması, yanan ışıktan rapor tutulması filan valla ortaokuldan 1. sınıftan beri orucumu tutarım hatta dersin son saatine gelirdi iftar vakti o zamanlar öğretmenimizden izin alır suyumuzu içer bir şeyler atıştırırdık hiçbir zaman ne benim öğretmenim ne başkası orucunu burada açma, oruç tutma gibi bir durumda bulunmadı herkes teravih namazına da gitti, bayramını da kutladı ne fişlemesi yani. Bizim ailemizde hiç başörtülü yok zaten bir tek Akp ye oy tutanlar da var ve onların da zor durumda kaldıklarını bilmiyorum ki biz de öyle muhafazakar semtlerde oturmadık.

Zamanında üniversiteye gidemeyen, çalışamayan başörtülüler kastediliyor olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…