Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Ben de hiç ama hiç şaşırmadım. Başbakan da Abdullah Gül olacak.Böyle değirmen gibi su kendi içinde dönüyor…

Yeni görevindede başarılar BAŞBAKANIM dicem ama artık CUMHURBAŞKANIM

farketmedi o zaman adayım dedi kahrolanüzülenler oldu

ya zaten biz hiç bi şekilde kahrolup üzülmezdik aday olmasa bile başbakan olarak kalacaktı zaten, Allahım ya gül gül öldüm

Ben de hiç ama hiç şaşırmadım. Başbakan da Abdullah Gül olacak.Böyle değirmen gibi su kendi içinde dönüyor…

Abdullah Gül'ün milletveklil olması lazım,onada bir çözüm bulacaklar,hatta bir ara neydi yanlış hatırlamıyorsam gümüşhane modelimi neydi..

ama şimdi de Emine Erdoğan kahrolanüzülen olmuştur
malum sözüde pek dinlenmiyor, başbakanımızda çok yorulacak hırpalanacak

O konuya girersek taşlanırız mazaallah

ya zaten biz hiç bi şekilde kahrolup üzülmezdik aday olmasa bile başbakan olarak kalacaktı zaten, Allahım ya gül gül öldüm

Hayır adamı ilah gibi görenler varya,aday olmasaydı kahırlarından kurdeşen olacaklardı..
Bende çok güldümm yaa :)))))

geziciler var..
bölücüler var..
koministler aleviler kürtler var..
buradaki hatunlar var..
herkes oy vermiyor.. peki bu akpye kimler oy veriyor. adam nasıl %50 % 47 alabiliyor

Almıyorda alıyor gibi gözüküyor

bence başbakan ali babacan yada binali yıldırım olacak gibi geliyor.

Ali Babacan çok genç.
Siyaset böyle bir şey işte.
Kimileri ömür veriyor tam alamıyor karşılığını, kimileri de bir akıntıya takılmış oluyor Allah “yürü ya kulum “ diyor..

Kendisinden bi kurtulamadik ulkeyi ye ye doymadii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında kendisinden kurtulduk sayılır. Cumhurbaşkanının fazla yetkisi yok. Asıl akp ne olacak. Başına kim geçecek. Başa geçen söz dinleyecek mi yoksa iktidar sarhoşluğuyla esip gürleyecekmi? Pek hayırlı görmüyorum bu işin sonunu.
Bir de kimse bu dünyaya kazık çakmamış. Elbet birgün...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ali Babacan çok genç.
Siyaset böyle bir şey işte.
Kimileri ömür veriyor tam alamıyor karşılığını, kimileri de bir akıntıya takılmış oluyor Allah “yürü ya kulum “ diyor..

Bence basbakan Bulent Arinc olmali.aslnda Efkan Ala da cok iyi cok cengaver.ama daha zamana ihtyaci var gibi.

Hiç kurtulduk mantığında değilim ben,yetkisi yok evet ama başbakan olacak kişininde kendi mantığında olması gerekir ki,herşeyi kendi isteği doğrultusunda olsun ister..
Şimdi yeni kanun çıkar,vetomu edecek bunu,etmeyecek önüne gelen her maddeyi kendi kafalarına göre çakacak imzayı..

Başkanlık sistemi getirilir bence.

Gorundgu gibi olan gucunu milletten alan RECEP TAYYIP ERDOGANNN ALLAHIM korusun seni.Aska geldim mitinge gidesm geldi.Basbakanim sereflendrse bir an once burayi,beklemem gideriimmm..

Bence basbakan Bulent Arinc olmali.aslnda Efkan Ala da cok iyi cok cengaver.ama daha zamana ihtyaci var gibi.

bülent arınç çok fevri bence olmaz ...gül de çok pasif ...hayırlısı olsun ben rte nin cumhurbaşkanı olmasını istemiyordum aslında ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…