bu arada kızlar ben gelemıyorum ama fotolarınızı gormeyı cok ıstıyorum eklersenız sevınırım opuyorumnanaktan
guzellerı gormek bızım de hakkımız öyle degıl mı ? yerimseniben yerimseniben yerimseniben
hayırlı sabahlar canlarım buluşmamıza 1 gün kaldı ve yeni canlarımı göreceğim için çok heyecanlıyım hepinizi yarın sabırsızlıkla bekliyor olacağım inşallah kızlar sizi çok seviyorum benopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar canlarım buluşmamıza 1 gün kaldı ve yeni canlarımı göreceğim için çok heyecanlıyım hepinizi yarın sabırsızlıkla bekliyor olacağım inşallah kızlar sizi çok seviyorum benopuyorumnanaktan
abaawwwww o ne kızzzzz :1shok:adanalıyık Allahın adamıyık bici yer şalgam içerik karpuzu kabuğuyla avradı donuyla :jeyyar: ayyy bu sözleri kim yazmış anam gamyoncuiremsu bende resmimi goyacam :1closedeyes: -tatlicadiarzu-
yok öööle gelmeden beleş oturdugun yerden fotolara bakmak gamyoncuiremsu
canım benim tabi gel seni görmek isteriz hepimiz gelebilirsen mutlaka bekliyoruzyaa ben gelemicem nasıl içinize sinecek üzülmicekmisiniz aylamıcakmısınz mafoldumben kızlarr yarın adanadayım ama ailemle takılıcaz ama belki 1 saatlik bile olsa uğrarım tabi isterseni beni isteyin beni size şirinlik yaparım alkisalkisalkis
canım saat ve yer değişmedi bir değişiklik olursa bildiririmkızlar saatte ve mekanda bir değişiklik yok dimi?
sanırım ben ipekle gelmek zorunda kalcam
yaaaaa işte ben biliomm anam bende yeni duydum ilgiç geldi bu önemli cümleyi sizle paylaştım ben gelimmi istionuzmu bni size şirinlik yaparım dedim ama cvp vermediniz :1no2: çok üzüldüm çok ayladım ben gelmezsem bi yanınız hep eksik kalacak farkına bilem varmıcaksınız sebebinin :dilcikar: hıh
çook ağlarıız bak gelmezsensositososito:sm_cool:yaa ben gelemicem nasıl içinize sinecek üzülmicekmisiniz aylamıcakmısınz mafoldumben kızlarr yarın adanadayım ama ailemle takılıcaz ama belki 1 saatlik bile olsa uğrarım tabi isterseni beni isteyin beni size şirinlik yaparım alkisalkisalkis
:1shok: :1shok: :1shok:abaawwwww o ne kızzzzz :1shok:
ilk kez duydum karpuz ve avrat kısmını kaydirigubbakcemile3
günaydın cnmmmŞeniz hihoyyytbu arada günaydın herkese a.s.
sen neden gelmiyosuun bakiim hıııyaaa ne oluy ne oluy gormek ıstıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yok cnma.skızlar saatte ve mekanda bir değişiklik yok dimi?
sanırım ben ipekle gelmek zorunda kalcam
iyi ettinyaaaaa işte ben biliomm anam bende yeni duydum ilgiç geldi bu önemli cümleyi sizle paylaştım ben gelimmi istionuzmu bni size şirinlik yaparım dedim ama cvp vermediniz :1no2: çok üzüldüm çok ayladım ben gelmezsem bi yanınız hep eksik kalacak farkına bilem varmıcaksınız sebebinin :dilcikar: hıh
(azra_sıla) sen neden gelmiyosuun bakiim hııı
kızma kızma ben suan ıst dayım ((ne yazıkkii)) senağlama senağlama senağlama
yaa ölemi bidahasına ozmn
gel tmmm nez mn gelcen ist dan
az kaldı az .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?