- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
slm kızlar nasılsınız
buluşmada sizlerle olmayı isredim ama malesef bu sefer olamıcağım
sizlere iyi buluşmalar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız
buluşmada sizlerle olmayı isredim ama malesef bu sefer olamıcağım
sizlere iyi buluşmalar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
ay bnde piza yapıorum azra sıla hanm bilir tadını çok iy iy eglenceler arkadaslarrr
bende sterim aranızda olmak ama 3de hala burrda olcaz biz istanbula giitme ihimali var artı çıksak bile yetişemeyiz ki yola gidenin işi beli olmazki yoksa çok isterimmmmmmmmmmmmmm
ay bnde piza yapıorum azra sıla hanm bilir tadını çok iy iy eglenceler arkadaslarrr
kıss azra seni dövmek şart oldu Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook vallaha ilk gördüğümde şu 2 canımla senin üstüne atlıycam ona göre gardını al
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senden geliyorsa razıyım ama bnde o güzel kızınn orasından burasından ıssrıım haberin olsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar benim haftalık tatilim önmüzdeki salı mafoldumben bende gelmei çok istiyorum ama 4 temmuz uymuyo tatillerim temmuz 7 ve 12 si
canlarım hayırlı sabahlar ya birşey merak ettim ben gelecek olanlardan kimler hamile benim bildiğim bir hamarat arkadaşım başka kimler gebeopuyorumnanaktan
bn :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :kedi:
boyutlarıma bakarsanız anlarsınız:roflol: a.s. :enbuyukkk:
tabi tabi yerim seniopuyorumnanaktan
adanalıyım izmirde evliyim tatilim 7 ve 11 i arası ordayım gızlarmafoldumben
ben de izmirliyim adana da evliyim zemuszemus
izmir çok güzel tabi bu şehri sevmede en büyük sebebim bitanecik selvi boylu eşim:icecream: kızlar günü deişemioda dimi buluşmanın:tomato: