- 19 Nisan 2018
- 762
- 1.382
- 63
Merhabalar bende adanada yaşıyorum yazınız dikkatimi çekti Ebru Tarımı görünce şuan acıbadem hastanesine gidiyorum fakat doğum için ebru tarımı tercih etmeyi düşünüyordum henüz arayıp ya da gitme gibi bi girişimde bulunmadım ulaşılabilirlik konusunda nasıl her an whatsapp ya da arama konusunda esnekmi acaba? Doğum muayene fiyatları nasıldı biraz daha bahsederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)Merhaba ben anne adayı değilim ama Adana’da yaşıyorum topik hoşuma gitti bizim bebiş şu an 8 aylık tüm hamilelik maceram Adana’da geçti geçen sene ilk gebeliğimdi ve Adana’ya yeni taşınmıştım :) ben de ortadoğuda meşhur bir kaç doktora gittim ama hiç içime sinmedi en son bir tanıdık vasıtası ile Ebru tarıma gittim doktoruma aşık oldum diyebilirim gerek hekimliği gerekse de iletişimi açısından çok seviyorum kendisini. Doğumu Acıbadem veya medline da yaptırıyor. Medline da sadece Doğum hizmeti aldım çok memnun kaldım. Yalnız bebek büyüdükçe çocuk Doktoru için de medline a gittim ama hiç memnun kalmadım hem ücretler çok pahalı hem de doktorların ilgi ve alakası çok yetersiz devlet hastanelerinde bedavaya çok daha Güleryüzlü çocuk doktorları var. Boşuna medline çocuk doktorlarına o paraları bayılmayın. Bebek alışverişi için ebebek mağazalarına kaç bin kere gittim bilmiyorum. Ebebek değişim iade konusunda esnek olduğu için yine olsa yine oradan alışveriş yaparım. Hamileyken deneyimsizdim ama şimdi olsa tüm yenidoğan kıyafetleri hm den alırım online mağazalarda acayip indirimler var ve ürün kalitesi piyasanın çok üzerinde. Hepinize kolay doğumlar dilerim.