• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Adana'da Yaşayan Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

OY: 7 58,3%
  • Erkek

OY: 4 33,3%
  • Henüz Öğrenmedik

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12

Synonyms

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
1.428
2.466
133
36
ADANA
Merhabalar anne adayları:anneadayı::nazar:...
Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz. bu serüvende neler yapıyorsun nerelerden alışveriş yapıyorsunuz hangi doktorlarla gidiyorsunuz paylaşım yapabileceğimiz bir sayfamız olsun istedim.
Gelenler hoşgeldiniz:KK200:

Merhaba :KK25: kimsecikler yok sanırım insallah sayı artar ben başlangıç yapayim :anneadayı:
Bebişin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah :nazar:

Kesinlikle doktorla kurulan bağ çok önemli. Ben de medline a gidiyorum. Ama doktorum uzaya da gitse peşinden giderim heralde :KK70:
Bu arada bebişlerin cinsiyetleri belli mi? Bizimki kız olacak hayırlısıyla :dua:

Kesinlikle doktorla kurulan bağ çok önemli. Ben de medline a gidiyorum. Ama doktorum uzaya da gitse peşinden giderim heralde :KK70:
Bu arada bebişlerin cinsiyetleri belli mi? Bizimki kız olacak hayırlısıyla :dua:
hangi doktora gidiyorsun? orada 2 doktora gittim :)
benimki erkek olacak hayırlısıyla

Kızlar benim bebeğim daha belli değil cinsiyeti.
Ama bir oğlum var 19 aylık çok şükür.
:)

İlk hamilelikte metroya da gittim ama şuanki doktorum (Hakan Nazik) özeldekinden bile daha ilgili. Bende elti ve görümcemin tavsiyesi üzerine gitmiştim.

İlk hamilelikte metroya da gittim ama şuanki doktorum (Hakan Nazik) özeldekinden bile daha ilgili. Bende elti ve görümcemin tavsiyesi üzerine gitmiştim.
daha çok küçük Allah gönlüne göre versin canım. Maşallah peş peşe olacak cocuklarında

daha çok küçük Allah gönlüne göre versin canım. Maşallah peş peşe olacak cocuklarında
İkisi birden büyüsün birbirlerine arkadaş olsunlar istedik. Ailelerimiz yakın değil evde hep 3 kişiyiz ve çocuk gerçekten çocuk ararmış yani..
Komşu çocuklarını seviyo oynuyo ama bir kardeşi olsun istedik. Çok şükür nasip oldu.. Herkese nasip etsin Allah.

İkisi birden büyüsün birbirlerine arkadaş olsunlar istedik. Ailelerimiz yakın değil evde hep 3 kişiyiz ve çocuk gerçekten çocuk ararmış yani..
Komşu çocuklarını seviyo oynuyo ama bir kardeşi olsun istedik. Çok şükür nasip oldu.. Herkese nasip etsin Allah.
Benimde ailem uzakta. Bakalim bende senin gibi mi düşünücem cocuk sahibi oduktan sonra :) se oyle diyince düşündüm bi. Komşu cocuklari bile yok bizim:(

Benimde ailem uzakta. Bakalim bende senin gibi mi düşünücem cocuk sahibi oduktan sonra :) se oyle diyince düşündüm bi. Komşu cocuklari bile yok bizim:KK43:
Oyun oynayacak yer var mı?
Park falan varsa çocuk olur parklarda.
Ben lojmanda oturuyorum çok güzel ormanlık alan bide böyle sakin ve günün her saati kapı önüne çıkabildiğim bir yerde bi tane daha olsun istedik.
Bir de ilk bebek 4-5 yaşına gelince 2. Olursa zorlanırım dedim.. Bence ikinci çocuk düşünülüyor ise arka arkaya olması mantıklı geldi..

Oyun oynayacak yer var mı?
Park falan varsa çocuk olur parklarda.
Ben lojmanda oturuyorum çok güzel ormanlık alan bide böyle sakin ve günün her saati kapı önüne çıkabildiğim bir yerde bi tane daha olsun istedik.
Bir de ilk bebek 4-5 yaşına gelince 2. Olursa zorlanırım dedim.. Bence ikinci çocuk düşünülüyor ise arka arkaya olması mantıklı geldi..
haklısın sanırım. evime park yakın artık orada arkadaş edinecek olmadı yarım gün belediyelerin kreşlerine de gönderebilirm diyorum küçük yaşta oyun oynasın arkadaş edinsin diye. bakalım bi doğsun da hayırlısıyla küçük adam:)

hangi doktora gidiyorsun? orada 2 doktora gittim :)
benimki erkek olacak hayırlısıyla
Internet erişimimde problem vardı. Hiç etkileşimde bulunamadim. Soruyu sorup kaçmış gibi oldum :)
Öncelikle oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :dua:
Nursel Arslanhan'a gidiyorum. Diger doktorlar hakkinda da hep güzel yorumlar duyuyorum. Ben ilk evlendiğim zamandan beri gittiğim doktor oldugu icin hamile kalinca da degistirme gereği duymadim, cok da memnunum zaten :)

Allah bağışlasın oğlunu da canım ne güzel rabbim peşpeşe nasip etmiş :) ben de şimdilik öyle düşünüyorum arka arkaya olsun birlikte büyüsün falan ama biraz da dogunca karar vericem artık :)

Allah bağışlasın oğlunu da canım ne güzel rabbim peşpeşe nasip etmiş :) ben de şimdilik öyle düşünüyorum arka arkaya olsun birlikte büyüsün falan ama biraz da dogunca karar vericem artık :)
İlk doğunca çok büyüyünceye kadar düşünmeyiz sanıyordum.. Ama büyüdükçe rahatlıyor insan peşpeşe olması bana göre mantıklı :) yani sırf kurtulmak için değil kızlar.. Güzel bence hem kardeşiyle oynarlar. İlerde destek olurlar birbirlerine.

Merhaba ben anne adayı değilim ama Adana’da yaşıyorum topik hoşuma gitti bizim bebiş şu an 8 aylık tüm hamilelik maceram Adana’da geçti geçen sene ilk gebeliğimdi ve Adana’ya yeni taşınmıştım :) ben de ortadoğuda meşhur bir kaç doktora gittim ama hiç içime sinmedi en son bir tanıdık vasıtası ile Ebru tarıma gittim doktoruma aşık oldum diyebilirim gerek hekimliği gerekse de iletişimi açısından çok seviyorum kendisini. Doğumu Acıbadem veya medline da yaptırıyor. Medline da sadece Doğum hizmeti aldım çok memnun kaldım. Yalnız bebek büyüdükçe çocuk Doktoru için de medline a gittim ama hiç memnun kalmadım hem ücretler çok pahalı hem de doktorların ilgi ve alakası çok yetersiz devlet hastanelerinde bedavaya çok daha Güleryüzlü çocuk doktorları var. Boşuna medline çocuk doktorlarına o paraları bayılmayın. Bebek alışverişi için ebebek mağazalarına kaç bin kere gittim bilmiyorum. Ebebek değişim iade konusunda esnek olduğu için yine olsa yine oradan alışveriş yaparım. Hamileyken deneyimsizdim ama şimdi olsa tüm yenidoğan kıyafetleri hm den alırım online mağazalarda acayip indirimler var ve ürün kalitesi piyasanın çok üzerinde. Hepinize kolay doğumlar dilerim.

Back