- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi mutluuugizz
-
Aynen..ol desin yeterki..demiyosada vardir bizler icin hayirli dusundugu..kuzum..aynen canim..ust uste cok tedavi gordum..sukurler olsun..deger bile gormek cok guzeldi..Çok umutsuzdunuz bak çok şükür umudunuzu kaybetmeyinAllah ol desin yeter ki
İnşaAllah bir daha tedavilere gerek kalmaz bebeğinizi kucağınıza alırsınızAynen..ol desin yeterki..demiyosada vardir bizler icin hayirli dusundugu..kuzum..aynen canim..ust uste cok tedavi gordum..sukurler olsun..deger bile gormek cok guzeldi..
Amin canim..yok kuzum artis iyi degil..benim.İnşaAllah bir daha tedavilere gerek kalmaz bebeğinizi kucağınıza alırsınızKeseyi gördünüz mü
Allah ım görmenizi nasip etsin inşaAllahAmin canim..yok kuzum artis iyi degil..benim.
Aminn..canim cok tesekkur ederim..rabbimin izniyle insallah kuzum..Allah ım görmenizi nasip etsin inşaAllah
Merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı planlıyoruz. Fakat hiç bir bilgimiz yok Adana’da yaşıyoruz memnun kaldığınız doktor hastane önerileriniz nelerdir ? Fiyat ortalama nedir? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, tedaviye başladınız mı?Merhaba bende yarin baslicam doktorumun onerisi ile Acıbadem Prof.Dr .Volkan Noyan randevu aldik yarin icin 8750 paket fiyatı 3500 civari ilaclar toplamda 13000 civari bir rakat embriyo dondurma 1950 embriyo cozdurme 1950 bize verilen rakamlar böyle
merhaba ben de volkan bey de tedavi gördüm.sonucunuzu merak ettim.Merhaba bende yarin baslicam doktorumun onerisi ile Acıbadem Prof.Dr .Volkan Noyan randevu aldik yarin icin 8750 paket fiyatı 3500 civari ilaclar toplamda 13000 civari bir rakat embriyo dondurma 1950 embriyo cozdurme 1950 bize verilen rakamlar böyle
Bir aksilik olmazsa ben de ocak sonu geleceğim Bülent Beye25 ocakta bülent beyde randevum var beklemedeyim.
Hoca çok yoğun canım. Bir sürü hastası var. İnşallah biz de güzel sonuçlar alırızRandevu için beklerken zaman geçmiyor. Bu ayın başında aldım randevuyu ocağın sonuna ancak verdiler çok gıcık bir durum
Bahsettiğiniz Esra hanım hangi hastanede çalışıyor? Toplamda ortalama ne kadar ücret ödediniz ve en önemlisi sonuç başarılı oldu mu ? Tedavide hangi ilaçları kullandınız?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Esra hanıma gidip sonuç alan ücret konusunda bilgi verebilecekler varsa mutlaka yazarsanız sevinirimEsra hoca Kışla başkent hastanesinde. Biz daha tüp bebek aşamasına gelemedik eşimin tedavisi sürüyor o yüzden ücret konusunda pek bilgim yok. Ailemde ve cevremde Esra hocada başarılı sonuc alanlar var bende zaten onlar sayesinde buldum doktorumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?