Adana’da tüp bebek yaptıranlar?

Ben de geçen ay gittim Bülent Beyden çok memnun kaldım. Onunla devam edeceğim inşallah. Eşim de hasar çıktı. 3 ay ilaç kullanacağız. Başka şehirden geldim hem de. İyi ki gelmişim

Ben de geçen ay gittim Bülent Beyden çok memnun kaldım. Onunla devam edeceğim inşallah. Eşim de hasar çıktı. 3 ay ilaç kullanacağız. Başka şehirden geldim hem de. İyi ki gelmişim
Canim tedavin hayirli olur..insallah...benimde yeni bitti.tedavim.sonuc bekliyorum..keciboynuzuda diyorlar..harnupta..hic kullandinizmi canim..erkekler icin iyi oldugunu duymustum..

Canim tedavin hayirli olur..insallah...benimde yeni bitti.tedavim.sonuc bekliyorum..keciboynuzuda diyorlar..harnupta..hic kullandinizmi canim..erkekler icin iyi oldugunu duymustum..
Evet doktor önerdi canım. Yemeye başladı eşim. Sen transfer oldun mu? En yakın zamanda güzel sonuçlar alman dileğiyle

Erkekleride mi tedavi ediyor
Benim 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Şuana kadar doktorum hiç hasar vs demedi. Ben de rahimde problem vardır düşüncesiyle buradan da arkadaşların tavsiyesiyle ona gittim. O da rahimde problem bulmadı. Eşimden test istedi ve hasar çıktı canım. Hasar azalmayana kadar 2. Tüp bebeğe başlamam dedi. Hatta istersen düzelsin şehrinde yaptır dedi. Paragöz biri olsa emin ol bunu demezdi

Evet doktor önerdi canım. Yemeye başladı eşim. Sen transfer oldun mu? En yakın zamanda güzel sonuçlar alman dileğiyle
Evet canim oldum..bugun 3. Gunuydu transferimin ..ama cok umutlu degilim..embriyom. 1 tane gitti 5. Gune..onada sukurler olsun tabi..daha once 3. Gun kalitesiz embriyoyu transfer ediyolardi..sukurler olsun bu sefer 5. Gune gitti embriyomama kalitesiz embriyo elde edildi..benim kalite problemim var.ve az oluyo zatrn yumurtam.yani cok umudum yok acikcasi..ama allahtan umit kesilmez tabi.amin canim..cok tesekkur ederim..cumlemize insallah

Güzel düşünelim güzel olsun canım. Heyecanla sonucunu bekliyorum. Ben ilk tedavimi şehrimde üniv. Hastanesinde yaptırdım. 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tane yaşadı. Onu transfer ettiler tutmadı. Ama ilaç dozu da az kullanmışlar. Bülent Beye ilaçların çıktısını götürdüm. Bunla zaten yumurta oluşmaz ki dedi. Ayrıca embriyo yaşamamış spermlere de bakalım dedi. Şimdi de iyi bir üroloğa görünsün eşin dedi. 3 ay sonra eşim tekrar hasar testi yaptıracak. Ona göre hareket edeceğiz

Ya emin ol kuzum demissin ya rahmimde problem bulmadi..en ufak bir pruz olsaydi rahminde..risk almamak icin kesin sana operasyon yapardi..okadar detaycii bir doktor.sansi artirmak icin her turlu onlemi aliyor..benim gozlemledigim..

Super canim.sanada takviye verdimi peki..bende 4 ay bekledim..ilk gittigimde ben sana yapmam dedi tup bebek..sen dogalda hamile kalabilirsin dedi..amh dusuklugu gebelige engel degil dedi..aonradan hakkaten arastirdim..amh dusuklugunu bi cok doktor boyle kabul ediyor..yani engel olarak cokta gormuyorlar..

Bana da takviye verdi canım. Benim de amh 0.79.ama değere göre folikül fazla sen takma amh değerini dedi. Bana da normal de olabilir dedi. Ama o zaman eşimin sonucu çıkmamıştı. Şimdi zor sanırım

Merhaba durumunuzu çok merak ettim inşaAllah gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…