- 19 Ocak 2022
- 51
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #9.261
Anladim tesekkurler siz tayfun beyemi gidiyosunuzHic bilmiyorum inanın sizin ilerleyişiniz nasil sebebi ne bakin baskent tüm testleri yapiyor herseye bakiyor oyuzden biz orda devam ediyoruz hakkımızda hayırlısı insallah
Tabi ben en baştan tayfun beye gittim bizi yönlendirmesiyle benim normal yolla bebeğim oldu eğer o bizi yonlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım simdi 2.icin ugrasiyoruz insallah oda olacakAnladim tesekkurler siz tayfun beyemi gidiyosunuz
Tayfun çok demi drTabi ben en baştan tayfun beye gittim bizi yönlendirmesiyle benim normal yolla bebeğim oldu eğer o bizi yonlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım simdi 2.icin ugrasiyoruz insallah oda olacak
Evet tayfun cokTayfun çok demi dr
TesekkurlerEvet tayfun cok
Ozel yeri var bulent beyin ama yinede kararsiz kaldim ben bulent bey ve tayfun bey arasinda gidip geliyorumBülent bey hastanede değil suan tayfun bey var pinar hanim var ve Erhan bey var Bülent bey poliklinik açmış muayene parasi sadece 1500 diye duydum
Merhabalar. Bülent hocaya 2 kayıp yaşadığım için tüp bebek yaptırmak istiyoruz diye gittim.. ama o önce kafasında benim özgeçmişimi dinleyip bir yol çizdi. Rahim şeklim üstten basılmış. Onu histeroskopiyle düzeltti. Yılbaşından önce gittik muayene ücreti 700 yada 750 TL ydi.. Paragöz biri değil. Ben sana tüp bebek yapamam daha önce 2 kez kendiliğinden hamile kalmışsın dedi. Başkası olsa hemen başlardı.. Bu arada ben Ekim'de aradım 2 aralığa ilk randevuyu vermişlerdi...Ozel yeri var bulent beyin ama yinede kararsiz kaldim ben bulent bey ve tayfun bey arasinda gidip geliyorum
Merhaba Bülent hocanın hastasıyım 2 gün önce başladım bende tedaviye 1500 değil 1000 tl muyane ücreti çok bgili çok ilgili en önemlisi işinin ehli bir hocaBülent bey hastanede değil suan tayfun bey var pinar hanim var ve Erhan bey var Bülent bey poliklinik açmış muayene parasi sadece 1500 diye duydum
Anladim tesekurlerMerhabalar. Bülent hocaya 2 kayıp yaşadığım için tüp bebek yaptırmak istiyoruz diye gittim.. ama o önce kafasında benim özgeçmişimi dinleyip bir yol çizdi. Rahim şeklim üstten basılmış. Onu histeroskopiyle düzeltti. Yılbaşından önce gittik muayene ücreti 700 yada 750 TL ydi.. Paragöz biri değil. Ben sana tüp bebek yapamam daha önce 2 kez kendiliğinden hamile kalmışsın dedi. Başkası olsa hemen başlardı.. Bu arada ben Ekim'de aradım 2 aralığa ilk randevuyu vermişlerdi...
merabalar bende tayfun beye başalayacam fiyat olarak ne kadar tuttu tedaviTabi ben en baştan tayfun beye gittim bizi yönlendirmesiyle benim normal yolla bebeğim oldu eğer o bizi yonlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım simdi 2.icin ugrasiyoruz insallah oda olacak
Sizde gittiğinizde burdan bilgi verirmisiniz?merabalar bende tayfun beye başalayacam fiyat olarak ne kadar tuttu tedavi
Erhan şimşek'e gitmiştim muayene için çokk ilgili bir doktor ilk izlenimi çok iyiydi ama Adana da olmadığım için onla devam edemiyorum. Yaza kadar olmazsa tüp bebek için düşünebileceğim doktorlar arasındaKonu güncel sayılır sanirimm.
Bende çikolata kistim var balcali ve başkent arasında kararsızım . İbrahim bey balcalı, pınar hanım Başkent te.
Bugün yarn regl olcam karar verip gitmem lazm. FikirleriniZ ve önerileriniz var mı bu iki hastane arası. İlk defa yaptiricam. Aşılamayı
Merhaba, ben aşılamaya basladim başkentte pınar hanım a gidiyorum memnunum. Oradaki tüm doktorlar çok iyi fakat ben kadın doktor tercih ettiğim için pınar hanımErhan şimşek'e gitmiştim muayene için çokk ilgili bir doktor ilk izlenimi çok iyiydi ama Adana da olmadığım için onla devam edemiyorum. Yaza kadar olmazsa tüp bebek için düşünebileceğim doktorlar arasında
Çalışanları bile o kadar ilgiliydi ki..ah keşke orda olabilseydim hiç kuşkusuz oraya devam ederdim..Merhaba, ben aşılamaya basladim başkentte pınar hanım a gidiyorum memnunum. Oradaki tüm doktorlar çok iyi fakat ben kadın doktor tercih ettiğim için pınar hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?