Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

DNA yı çok duyuyorum ama neden yapılır ne işe yarar hiç bir bilgim yok dna hasar ile aynı mı acaba? Ama büyük bir hastane muhtemelen her işlem yapılıyordur. Yapılmıyorsa da ünv hastanesinde yapılıyordur

Univ hastanesi orasi ya ondan dedim yapiyolarmidir diye.. dna hasari evet. Burda ozel bir muayenede 750 tl istediler.

Zaten tup bebegi adanada yaptiracagim o yuzden irda yaptirrim diye düsündüm

Ben bu ayın 27 sinde adet olacam tabi yine gecikme yaşamazsam adet olunca da hastaneyi arayacam gün verecekler inşallah

Ay hadi inşallah guzel haberler ver. Benim daha iki ayim var. Ve zaman sanki durdu geçmek bilmiyor. Bana haber verebilirmisin ?

Dna hasar testini yapiyorlarmiymiş. Pihtilasma testi bagisiklik testi falan. Sonucta seninde tup bebege baslamadan bu tstleri yaptirman gerek...

Eger haber verirsen onumuzdeki ay basi gideyim diyorum bende. Bu testleri yaptirir. Bi on gorusme yaparim.

Univ hastanesi orasi ya ondan dedim yapiyolarmidir diye.. dna hasari evet. Burda ozel bir muayenede 750 tl istediler.

Zaten tup bebegi adanada yaptiracagim o yuzden irda yaptirrim diye düsündüm
Merhaba ben bugün tedaviye başladım 6 yumurta görüldü adetliyken dna hasarına da bakılıyormuş ama bizden istemediler fiyat sormadım ama sadece yapıldığını öğrendim

Teşekkür ederim Esra bulgan ile başladık umarım allah pişman etmez ama kafam biraz karışık. Sizin dr kim

Hangi konuda kafan karışık ? ben kısmetse 8 Kasım'da öngörüşmeye Bülent hocaya gideceğim
femera protokolü uygulanacak ama ilacım letu aynı dediler letu yu kullanmadım da duymadım da acaba femera ile aynı etkiyi gösterecek mi o konuda şüphelerim var çünkü klomen de çok işe yaramadı bende ama dr ile ilgili şüphem yok çok şükür Bülent hoca da Esra hoca da iyi dr lar

Pko var mı sende yumurtlama problemi olan hastalarda kullanılıyormuş

Hangi konuda kafan karışık ? ben kısmetse 8 Kasım'da öngörüşmeye Bülent hocaya gideceğim
femera protokolü uygulanacak ama ilacım letu aynı dediler letu yu kullanmadım da duymadım da acaba femera ile aynı etkiyi gösterecek mi o konuda şüphelerim var çünkü klomen de çok işe yaramadı bende ama dr ile ilgili şüphem yok çok
Pko var mı sende yumurtlama problemi olan hastalarda kullanılıyormuş
yok sadece rezerv düşüklüğü var işte o yüzden kafam karıştı

Hımm bilemedim valla doktor böyle uygun gördüyse demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…