- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.921
Aa canm ben de böyle kapalı myom ameliyatı olan birini arıyordum. Şimdiden kusura bakma başını agritacam.Nezaman ameliyat oldun?Ücret nekadardi?Dikiş çok mu?Toparlanma süreci nekadar sürdü?Bu ameliyatı olursam aile dışında herkesten saklamak istiyorum..Üstüne ne zaman hamilelik düşünmek gerekiyor?Canm ne olur k.bakma çok merak ediyorum.Allah bagislasin bebişini.Bende geçen sene miyom ameliyatı oldum seyhan başkentte kapalı yaptı bülent bey. Tüp bebek öncesi alalım riske atmayalım tedaviyi demişti. İyileşme süreside kısa rabbim yardımcın olsun inşallah
İnşallah canm çok sağol.Benim myomum 3 cm civarında.Önceki gebeliklerimde de vardı ama demek ozaman küçüktü.Düşüğü bir atlatayim da ameliyatımı olayım hemen.Geçen tedavi başında hatırlıyorsun dimi dr bana ameliyatı önermisti kabul etmemiştim.Sen de hatta önce ameliyat olsan demiştin.Ahh keşke ozaman dinleseydim..Canim bende çok küçük miyom var 1 cm doktor bebeği etkilemez dedi almadı ama polip oluşmuştu bende tedaviden sonra onun için gerekli dedi tutunmayabilir dedi ameliyat oldum miyom ameliyatı ne kadar canim ben 750 ödemiştim hitereskopi için artık önüne bakma zamanı demek ki miyom etkiliyor canim normalde olsa düşer bebeğin o yuzden bu dusugu atlat sonra ameliyatını ol inşallah sonrada gelir bebegin
Bilmiyorum canm sanırım 6 ay beklemek gerekiyor ama kapalı ameliyat olursam daha erken düşünebilir miyim bilmiyorum.Daha önce ameliyata yanasmadigim için hiç düşünmemiştim iyileşme ve bebek düşünme sürecini ama şuan ameliyat olmak istiyorum.Canm hayatta en çok istediğimiz can sağlığından sonra bebek değil mi?O zaman ameliyat vs göze alacam artık. .canım amelyat olursan tedaviye ne kadar ara veriliyor . şimdi üzgün olduğun için çıkmzda hissediyorsun kendini rabbim sınavını kolaylaştırsın canım gün doğmadan neler doğar demişler
Sağol canm doğal deneme şansım var ama şans mi olacak daha kötü bişey mi zar atmak gibi bişey olacak.Pgt ile yapmıştık tüp bebeği. Bir an önce ameliyat olayım diyorum.Allah doğru olanı yaptırsın inşallah..Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla kucağını doldursun inşallah. Ameliyat hiç geciktirme bence bak çok şükür doğal olarak hamiş olabilme imkanın var.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
olsun cnm hepimiz uzun yollardan bugünlere geldik inşallah seninde Allah emeklerinin mukafaatini verecek sadece biraz sabır cnmİnşallah canım ya ama daha yolum uzun sanki..
İnşallah canım bu defa herşey daha iyi gelişsin.Allah hayırlı olanı karşımıza çıkarsın inşallah..olsun cnm hepimiz uzun yollardan bugünlere geldik inşallah seninde Allah emeklerinin mukafaatini verecek sadece biraz sabır cnm
Merhaba kizlar uzun zamandir yazamamistim size.Asilama yaptırdım ve gün sayiyordum sizlere pozitif haberi vermek isterdim ama olmadı 13.günde adet oldum..kizlar daha önce tup bebek öncesi bu durumu yaşayan varmı bana yardımcı olurmusunuz ??
Birde Bülent Haydar Dedeoğlu hastası var mi içinizde ???
Muayeneden çıktım canm kanamam yoğun bir şekilde oluyor.Kürtaja gerek yok dedi Esra hanm. .Sadece haftaya tekrar beta hcgye bakilacak sıfırlanmış mı diye.Değerim 22 ye düşmüş.
Çok geçmiş olsun cnm. Allah hayırlısını versin. Tam tersine canım yolu gittikçe kısalttın artık sen ameliyatını da ol Allahın izniyle bebişine bir adım daha yaklaşacaksın.İnşallah canım ya ama daha yolum uzun sanki..
Cnm bende Bülent beyin hastasıyımMerhaba kizlar uzun zamandir yazamamistim size.Asilama yaptırdım ve gün sayiyordum sizlere pozitif haberi vermek isterdim ama olmadı 13.günde adet oldum..kizlar daha önce tup bebek öncesi bu durumu yaşayan varmı bana yardımcı olurmusunuz ??
Birde Bülent Haydar Dedeoğlu hastası var mi içinizde ???
Sağol canım Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah..canım ya çok üzüldüm valla ok sevinmiştik ama hayırlısı kendini çok üzme inşallah sağlığına kavuşursun biran önce yine güzel haberlerini alırız senden
İnşallah canım çok sağol sizlerin desteği olmasa emin olun ben bir adım yol gitmem.Desteği cesareti hep burdan alıyorum.Çok geçmiş olsun cnm. Allah hayırlısını versin. Tam tersine canım yolu gittikçe kısalttın artık sen ameliyatını da ol Allahın izniyle bebişine bir adım daha yaklaşacaksın.
Canım çok sevindimmm peki sende su an sorun ne tup bebek için mi tedavi görüyorsunCnm bende Bülent beyin hastasıyım
Üç küçük dikişin oluyor göbek bölgesinde geçen sene şubat ayında oldum. 2 ay ara vermiştik sonra da tüp bebek yaptırdık çok şükür. Aslında iyileşme süresi uzun değil 10 gün içinde rahat hareket edebiliyorsun. 2300 tl ücret ödemiştikAa canm ben de böyle kapalı myom ameliyatı olan birini arıyordum. Şimdiden kusura bakma başını agritacam.Nezaman ameliyat oldun?Ücret nekadardi?Dikiş çok mu?Toparlanma süreci nekadar sürdü?Bu ameliyatı olursam aile dışında herkesten saklamak istiyorum..Üstüne ne zaman hamilelik düşünmek gerekiyor?Canm ne olur k.bakma çok merak ediyorum.Allah bagislasin bebişini.
Bu arada bizde herkesten saklamıştık akrabalarımız bilmiyor ameliyat oldugumu gerekte yok zaten. Allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah Bana ve benim gibilerede saglıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Emeklerimizin sonu güzel olsun inşallahAa canm ben de böyle kapalı myom ameliyatı olan birini arıyordum. Şimdiden kusura bakma başını agritacam.Nezaman ameliyat oldun?Ücret nekadardi?Dikiş çok mu?Toparlanma süreci nekadar sürdü?Bu ameliyatı olursam aile dışında herkesten saklamak istiyorum..Üstüne ne zaman hamilelik düşünmek gerekiyor?Canm ne olur k.bakma çok merak ediyorum.Allah bagislasin bebişini.
Off 2300 çokmuş ya ama gerekiyorsa mecbur olacağız.İyileşme ve gebeliğe hazırlık süreci kisaymis.Ona sevindim.Keşke başta olsaydım embriyolarim kaliteli ve degerim güzeldi.Üç küçük dikişin oluyor göbek bölgesinde geçen sene şubat ayında oldum. 2 ay ara vermiştik sonra da tüp bebek yaptırdık çok şükür. Aslında iyileşme süresi uzun değil 10 gün içinde rahat hareket edebiliyorsun. 2300 tl ücret ödemiştik
Sağol canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Hastaneyi aradım ameliyat olmak istediğimi söyledim.Bu arada bizde herkesten saklamıştık akrabalarımız bilmiyor ameliyat oldugumu gerekte yok zaten. Allah sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah Bana ve benim gibilerede saglıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Emeklerimizin sonu güzel olsun inşallah
Bu arada aceleden yazamadım Allah bebeğini sağ salim size bagişlasin. Sağlıklı ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah..Sağol canım benim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Hastaneyi aradım ameliyat olmak istediğimi söyledim.
Allah razı olsun. Amin inşallah. Çok teşekkür ederimBu arada aceleden yazamadım Allah bebeğini sağ salim size bagişlasin. Sağlıklı ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah..
Cnm sebepsizdi bizimki. Temmuzda tüp bebek tedavisi oldum. Sonuç pozitifti kalp atışları için gittiğimizde dış gebelik olduğunu öğrendim. Bir oğlum var cnm üç dört yıldır çocuk istiyoruz bi neden yok ama olmuyordu bizde tüp bebeğe karar verdik. Bu sırada Sperm kalitesi düşükmüş öğrendik. Eşimde biraz da hormon düşüklüğü varmış. Aşılama tutması zor diye biliyorum cnm gerçi herşey kısmet Allah ol derse olur İnşallah. Allah bizede nasip etsin cnm.Canım çok sevindimmm peki sende su an sorun ne tup bebek için mi tedavi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?