- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.901
Sağol canım alisiyorum yavaş yavaş. Artık sonra ne olur bilmiyorum canm.Oyyy cnm benim çok geçmiş olsun daha çok taze acin cnm haklisin biraz zaman ver kendine sonra inşallah emin adımlarla yola devam miyom evet yeri rahim içindeyse dusuge neden olabilir cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm
Insallah kisa sürede atlatirsin bu sureci .. Miyom icin hic bekleme bence aldir zaten korunma veriyor bir sure .. Arkadasim miyom ameliyatindan once gebe kaldi dusuk yapti ameliyat oldu simdi hamile cok sukur hic bir sorunu yok ..Amin canım çok teşekkür ederim.Az önce çıktım hastaneden.Kürtaja gerek yok kendiliğinden düşüyormuş.Bende myom vardı büyük ihtimal ondan kaynaklanmış.Önce myomun alınması lazım dedi Esra hanm.Daha önce de söylemişti ama ben kabul etmemiştim.Şimdi myomu aldırsam bile tedavi görecek gücüm yok dedim.Hayırlısı artık. .
Canm ameliyat ameliyat sıkıldım diye istememiştim ama galiba mecbur bunu da aldırmam lazım. .Sezeryanlıyim zaten..Insallah kisa sürede atlatirsin bu sureci .. Miyom icin hic bekleme bence aldir zaten korunma veriyor bir sure .. Arkadasim miyom ameliyatindan once gebe kaldi dusuk yapti ameliyat oldu simdi hamile cok sukur hic bir sorunu yok ..
Cnm miyom hitereskopi yöntemiyle alınmıyor muCanm ameliyat ameliyat sıkıldım diye istememiştim ama galiba mecbur bunu da aldırmam lazım. .Sezeryanlıyim zaten..
Sınav iste canim ya buda senin sinavin demekkiCanm ameliyat ameliyat sıkıldım diye istememiştim ama galiba mecbur bunu da aldırmam lazım. .Sezeryanlıyim zaten..
Sezeryan gibi aliniyormusCnm miyom hitereskopi yöntemiyle alınmıyor mu
Yaa bende rahim içine girilip alınıyor sanıyordum laporoskopi yapılacak o zamsnSezeryan gibi aliniyormusBende bunu merak etmistim zormus ya .. kurtaj gibi saniyordum bende miyom ameliyatini..
Sezeryan yerinden kapalı ameliyatla alinabilirmis ama bir ihtimal gerek görülürse sezeryan şeklinde de olabilir canm..Cnm miyom hitereskopi yöntemiyle alınmıyor mu
Evet canm büyük sınav..Allah daha büyüğünden korusun..Sınav iste canim ya buda senin sinavin demekki
Çok üzüldüm canim kanaman devam ediyor galiba hakkında hayırlısı canim hiç öyle deme ne zaman ne olacağını bilemezsin ameliyat olacak misinAmin canım çok teşekkür ederim.Az önce çıktım hastaneden.Kürtaja gerek yok kendiliğinden düşüyormuş.Bende myom vardı büyük ihtimal ondan kaynaklanmış.Önce myomun alınması lazım dedi Esra hanm.Daha önce de söylemişti ama ben kabul etmemiştim.Şimdi myomu aldırsam bile tedavi görecek gücüm yok dedim.Hayırlısı artık. .
Canm kararsızlık çok kötü ya çaresizlik. .Çok üzüldüm canim kanaman devam ediyor galiba hakkında hayırlısı canim hiç öyle deme ne zaman ne olacağını bilemezsin ameliyat olacak misin
Cnm bence gerek var ameliyata her şekilde dogaldan da kalsan bu miyom tehlike cnm senin için inşallah hakkında hayırlısı olsun cnmCanm kararsızlık çok kötü ya çaresizlik. .Bu ameliyatı olmam lazim hatırlarsan tedavi başında drum ameliyat önermisti ben kabul etmemiştim. Ameliyat olsam tedavi parasini nerden getirecem ki?Doğal denesem yine bu ameliyata gerek var mi?Hadi sorun çıkarsa yine.. Sorular bitmiyor canm..
Bu arada kanamam bitmiyor yoğun bir şekilde devam ediyor.Neyseki kürtaja gerek yokmuş. Adet sancisi yaşıyorum şu an..
Sağol canm bu myomu aldirmaliyim.Haftaya değerime tekrar bakilacak ozaman Esra hanima söylerim. Seyhan Baskentte olurum ameliyatımı dimi canm?Cnm bence gerek var ameliyata her şekilde dogaldan da kalsan bu miyom tehlike cnm senin için inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm
Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla kucağını doldursun inşallah. Ameliyat hiç geciktirme bence bak çok şükür doğal olarak hamiş olabilme imkanın var.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahSağol canm bu myomu aldirmaliyim.Haftaya değerime tekrar bakilacak ozaman Esra hanima söylerim. Seyhan Baskentte olurum ameliyatımı dimi canm?
evet cnm ameliyatı orda yapıyorlar inşallah bebeğine bir adım daha yaklaşmis olacaksın cnm Allahın izniyleSağol canm bu myomu aldirmaliyim.Haftaya değerime tekrar bakilacak ozaman Esra hanima söylerim. Seyhan Baskentte olurum ameliyatımı dimi canm?
Bende geçen sene miyom ameliyatı oldum seyhan başkentte kapalı yaptı bülent bey. Tüp bebek öncesi alalım riske atmayalım tedaviyi demişti. İyileşme süreside kısa rabbim yardımcın olsun inşallahSağol canm bu myomu aldirmaliyim.Haftaya değerime tekrar bakilacak ozaman Esra hanima söylerim. Seyhan Baskentte olurum ameliyatımı dimi canm?
canım amelyat olursan tedaviye ne kadar ara veriliyor . şimdi üzgün olduğun için çıkmzda hissediyorsun kendini rabbim sınavını kolaylaştırsın canım gün doğmadan neler doğar demişlerSağol canm bu myomu aldirmaliyim.Haftaya değerime tekrar bakilacak ozaman Esra hanima söylerim. Seyhan Baskentte olurum ameliyatımı dimi canm?
Canim bende çok küçük miyom var 1 cm doktor bebeği etkilemez dedi almadı ama polip oluşmuştu bende tedaviden sonra onun için gerekli dedi tutunmayabilir dedi ameliyat oldum miyom ameliyatı ne kadar canim ben 750 ödemiştim hitereskopi için artık önüne bakma zamanı demek ki miyom etkiliyor canim normalde olsa düşer bebeğin o yuzden bu dusugu atlat sonra ameliyatını ol inşallah sonrada gelir bebeginCanm kararsızlık çok kötü ya çaresizlik. .Bu ameliyatı olmam lazim hatırlarsan tedavi başında drum ameliyat önermisti ben kabul etmemiştim. Ameliyat olsam tedavi parasini nerden getirecem ki?Doğal denesem yine bu ameliyata gerek var mi?Hadi sorun çıkarsa yine.. Sorular bitmiyor canm..
Bu arada kanamam bitmiyor yoğun bir şekilde devam ediyor.Neyseki kürtaja gerek yokmuş. Adet sancisi yaşıyorum şu an..
İnşallah canım ya ama daha yolum uzun sanki..evet cnm ameliyatı orda yapıyorlar inşallah bebeğine bir adım daha yaklaşmis olacaksın cnm Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?