• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

hamilelikte kanama yaşayan çok insan var hemen kötüye yormayalım canım. ne dediler acilde?
Yok canım artık umudum tükendi. Acildeki dr canlı bir gebelik gibi görünmüyor dedi.Kürtaj için de Esra hanm ameliyatını ayarlar dedi ve muayene olduğum yere de baya kan gelmişti. Öyle az değil yani.

kızlar benim sütüm yok değil. sadece bebiş yoğun bakımdayken emziği çok hızlı akan biberona alıştı iki günde. memeyi kavramıor tam olarak. ağzını açmıyor çok zor emziriyorum. sorun o yani :( diğer yandan sarılığı yeniden yükselmesin diye mama da vermeden içim rahat etmior. günde bir veya iki sefer mama veriyorum. kaşıkla mama yedirmekse hiç kolay değil. bir iki kaşık yiip uyuor ağzını açmıor. mama buz gibi oldu. mecburen yeniden yapıp biberonla verdim. öyle ki benim aldığım biberon lansinoh un anne memesine yakın, yavaş akışlı emzikli bir biberonu. onu kendi çekmeden mama çıkmıor, o biberonu bile zorla veriorum. hastanedeki gibi ağzını minicik açsın ve mama ağzına aksın diye beklior... hayırlısıyla salı kontrole gitsek de rahatlasak... Bilin Çetinkaya dan randevu aldık yenidoğan uzmanı doçent. ne zaman atlatacak acaba sarılığın yeniden yükselmesi riskini :(

Yok canım artık umudum tükendi. Acildeki dr canlı bir gebelik gibi görünmüyor dedi.Kürtaj için de Esra hanm ameliyatını ayarlar dedi ve muayene olduğum yere de baya kan gelmişti. Öyle az değil yani.
canım ya :( yine de ben son ana kadar dua edip güzel şeyler yaşamanı umacağım...

kızlar benim sütüm yok değil. sadece bebiş yoğun bakımdayken emziği çok hızlı akan biberona alıştı iki günde. memeyi kavramıor tam olarak. ağzını açmıyor çok zor emziriyorum. sorun o yani :KK43: diğer yandan sarılığı yeniden yükselmesin diye mama da vermeden içim rahat etmior. günde bir veya iki sefer mama veriyorum. kaşıkla mama yedirmekse hiç kolay değil. bir iki kaşık yiip uyuor ağzını açmıor. mama buz gibi oldu. mecburen yeniden yapıp biberonla verdim. öyle ki benim aldığım biberon lansinoh un anne memesine yakın, yavaş akışlı emzikli bir biberonu. onu kendi çekmeden mama çıkmıor, o biberonu bile zorla veriorum. hastanedeki gibi ağzını minicik açsın ve mama ağzına aksın diye beklior... hayırlısıyla salı kontrole gitsek de rahatlasak... Bilin Çetinkaya dan randevu aldık yenidoğan uzmanı doçent. ne zaman atlatacak acaba sarılığın yeniden yükselmesi riskini :KK43:
Bebekler biberona alisti mi memeyi zor alıyor uyandiracaksin canim 2 saate bir emzir diyorlar zorla uyandırıp emzireceksin canim yoksa hem sutun azalır hemde bebek artık memeyi istemez inşallah sariligida geçmiştir canim daha çok küçük annesi yeni yeni öğreniyor inşallah şu zorlukları hemen geçersiniz canim bak benim yengemin ikinci bebekte bebek emmiyordu kadının sutude çok az geliyordu bebeği doyuramiyorum deyip hep ağladı mama vermek zorunda kaldı yoksa doymuyordu mamayida kaşıkla yedirdiler çocuk şimdi 1 yaşında hala annesini emiyor canim yengemin de sutu iyi geliyor yani bu alışma süresi canim inşallah hemen geçer

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamamistim size.Asilama yaptırdım ve gün sayiyordum sizlere pozitif haberi vermek isterdim ama olmadı 13.günde adet oldum..kizlar daha önce tup bebek öncesi bu durumu yaşayan varmı bana yardımcı olurmusunuz ??
Birde Bülent Haydar Dedeoğlu hastası var mi içinizde ???

Cnm benim bende senin için girdim şimdi çok üzüldüm inanki inşallah hakkında hayırlısı olsun en hafif şekilde atlatirsin inşallah vazgeçme cnm şimdi dinlen ama sonra yola devam et cnm rabbim inşallah mucizeni sana gönderecek sadece biraz sabır çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yasatmasin inşallah

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamamistim size.Asilama yaptırdım ve gün sayiyordum sizlere pozitif haberi vermek isterdim ama olmadı 13.günde adet oldum..kizlar daha önce tup bebek öncesi bu durumu yaşayan varmı bana yardımcı olurmusunuz ??
Birde Bülent Haydar Dedeoğlu hastası var mi içinizde ???
Geçmiş olsun cnm aşılamanin tutması zaten çok dusuk ihtimal cnm tup bebek gibi değil inşallah tedavin sana bebisini getirsin cnm

kızlar benim sütüm yok değil. sadece bebiş yoğun bakımdayken emziği çok hızlı akan biberona alıştı iki günde. memeyi kavramıor tam olarak. ağzını açmıyor çok zor emziriyorum. sorun o yani :KK43: diğer yandan sarılığı yeniden yükselmesin diye mama da vermeden içim rahat etmior. günde bir veya iki sefer mama veriyorum. kaşıkla mama yedirmekse hiç kolay değil. bir iki kaşık yiip uyuor ağzını açmıor. mama buz gibi oldu. mecburen yeniden yapıp biberonla verdim. öyle ki benim aldığım biberon lansinoh un anne memesine yakın, yavaş akışlı emzikli bir biberonu. onu kendi çekmeden mama çıkmıor, o biberonu bile zorla veriorum. hastanedeki gibi ağzını minicik açsın ve mama ağzına aksın diye beklior... hayırlısıyla salı kontrole gitsek de rahatlasak... Bilin Çetinkaya dan randevu aldık yenidoğan uzmanı doçent. ne zaman atlatacak acaba sarılığın yeniden yükselmesi riskini :KK43:
Haklisin cnm mamadan sonra memeye tekrar alıştırmak zor biraz sabır cnm inşallah bebisin gün aldıkça güçlenecekte sen denemeye devam et cnm inşallah alışacak cnm yarında güzel haberlerle dönersin inşallah

Cnm benim bende senin için girdim şimdi çok üzüldüm inanki inşallah hakkında hayırlısı olsun en hafif şekilde atlatirsin inşallah vazgeçme cnm şimdi dinlen ama sonra yola devam et cnm rabbim inşallah mucizeni sana gönderecek sadece biraz sabır çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yasatmasin inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim.Az önce çıktım hastaneden.Kürtaja gerek yok kendiliğinden düşüyormuş.Bende myom vardı büyük ihtimal ondan kaynaklanmış.Önce myomun alınması lazım dedi Esra hanm.Daha önce de söylemişti ama ben kabul etmemiştim.:( Şimdi myomu aldırsam bile tedavi görecek gücüm yok dedim.Hayırlısı artık. .

Amin canım çok teşekkür ederim.Az önce çıktım hastaneden.Kürtaja gerek yok kendiliğinden düşüyormuş.Bende myom vardı büyük ihtimal ondan kaynaklanmış.Önce myomun alınması lazım dedi Esra hanm.Daha önce de söylemişti ama ben kabul etmemiştim.:KK43: Şimdi myomu aldırsam bile tedavi görecek gücüm yok dedim.Hayırlısı artık. .
Oyyy cnm benim çok geçmiş olsun daha çok taze acin cnm haklisin biraz zaman ver kendine sonra inşallah emin adımlarla yola devam miyom evet yeri rahim içindeyse dusuge neden olabilir cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm

hayat_gun hayat_gun canım çok üzüldüm bugün göründün mü doktora . şuan önce senin sağlığın sen nasılsın
Muayeneden çıktım canm kanamam yoğun bir şekilde oluyor.Kürtaja gerek yok dedi Esra hanm. .Sadece haftaya tekrar beta hcgye bakilacak sıfırlanmış mı diye.Değerim 22 ye düşmüş.

Back