Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm kizlar hatırlarsınız aşılama icin adetimi bekledigimi söylemiştim adetim gecikti stresten diye düşünürken gebelik testi filan yaptım ama çıkmadı hiçbirinde ve bnm 25 gün geçti günüm bugün kan tahlili yaptirdim hamileyimmmmmmmmm allahım tedavi öncesi bana bi mucize verdi cook mutluyum

Cnm merhaba çok üzüldüm uzun zamandır giremiyordum allah yardimcin olsun en kisa zamanda tekrar aynı duyguları yaşarsın cnm inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim..İnşallah bu defa herşey yolunda gider.Sen ne durumdasın canm..

Cnm merhaba çok üzüldüm uzun zamandır giremiyordum allah yardimcin olsun en kisa zamanda tekrar aynı duyguları yaşarsın cnm inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim..İnşallah bu defa herşey yolunda gider.Sen ne durumdas
Ay çok güzel çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..

Aaa ne guzel haber zaten boyle gelen haberlere ayri seviniyorum yahu tam kendini olumsuza sartliyorsun tedavi olacagim diye streste giriyorsun bi bakiyorsun ki gelmis mucizen..
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ben inaniyorum topigin uguruna durdu durdu topik birden acildi..
Darisi diger arkadaslarimiza insallahhhhhh...

Çok sağol cnm amin inşallah bnm.için öyle bir mucize olduku anlatamam umudum kesilmiş kendimi aşılamaya hazırlarken bir süpriz oldu hayretler icerisindeyim.

Aynen cnm büyük bir stresin icindeydim nolacak nasıl olacak olacakmi kafamda bir sürü soru işaretleri ve umutsuzluk öyle kesmistimki umudumu bu bana bu hayattaki en güzel hediyeve mucize oldu allahım herkese yasatsin bu duyguyu inşallah öyle guzelki..

Ne kadarlik oldunuz bayagi gecikmen var cunku .. Gittin mi doktora ?

Cnm evet baya geç öğrendim o yüzden tahminim iki ay filan doldurmuş olmalıyım ama doktorada gitmedim daha inşallah cuma günü gidecem kesin öğrenecem insallah
Hadi bakalim ya ne guzel supriz biz keseydi kalpti derken sen hepsini birden göreceksin insallah

Canim benim gozunaydin darısı sağlıkla kucağına almana

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız yeni hamileler var içimizde hayırlı olsun Rabbim hayırlısıylA tamamlandığında kucaklarınıza alıdırsın inşallah.
Bu arada bende 35 yaşındayım tüplerim alındı bir hafta oldu.dikişlerim bugün alındı.beklemeye toparlanmaya geçtik.3 ay sanırım tüp bebek için süre.
Adanada oturan arkadaşlar kimler acaba

Kızlar bülent bey Dhea al 25 mg dedi ama bir çok Dhea var sizce farkeder mi bunu aldim ama
Evet canm asilama zor benim negatif oldu.Inşallah bu sefer mutlu sonla karşılaşırız canım.buarada canm sen Dhea kullandin mi ??sana verdi mi bülent bey ?? Ben bugün aldim inşallah faydasını görürüm

Geçmiş olsun canım canım süreç sana bebeğini getirir insllah..Ben adanadayim be bir çok arkadaşımız burda yaşıyor :)

Günaydın Canim ben adana da oturuyorum neden canim

İnşallah cnm. Bana hiç ilaç vermedi belki bu tür vitamin desteği alsaydım tüp bebeğe gerek olmazdı. Kullan cnm faydası olur mutlaka. Sizin neden olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…