hayat_gun canım okudum ama bi türlü cevap yazamadım snaa. inanın en son ne zaman girdim ne anlattım kime ne anlattım hatırlayamıorm artık. yenidoğan sarılığı yüzünden bebeğim iki gün yoğun bakımda kaldı kuvezde. orada biberona alıştı çok zor geçti cumadan bugüne kadar zaman. yeni yeni alışıor yeniden memeye. zaten uyku düzenimiz falan yok henüz...
hakkında hayırlısı olsun. aslında o zaman sana her konu için şunu demiştim. esra hanıma güveniorsan her konuda kendini teslim edebileceksen devam et yoksa istanbulda gideceğin doktora da güvenebilseceksen git diye. keşke baştan teslim olup tavsiyesini dinleseydin. bana da rahim düzeltilmesi için şart değil ama tavsiyem olman yönünde, zorla bi gebelik elde edip de düşük veya erken doğum riskini göze almamış olursun demişti. hiç düşünmeden oldum. belki de olmasam da bir şey olmayacaktı ama tedbir olmuş oldu. her şey olacağına varır. artık pişmanlık duymak zamanı değil bundsn sonrasını düşüneceksin. ilk aşama miyomun alınması. tabii ki doğal gebeliğinde de soruna yol açacaktır. öncelikle bunu çöz. sonra her şey olacağına varır. belki doğal yoldan sağlıklı bir gebelik elde edeceksşn. şans yüzden ne bilmiyorum ama, belki birkaç sene bi birikim yaparsınız. belki dondurup transferini sonraya bırakırsınız. her şeye çare eninde sonunds bulunuor. aynı dönem transfer olduğumuz bir kız vardı. pgt ile hamile kalan. eski konulardan bulup müsait olduğumda göndereim sana, detaylı ultrason zamanında bebeğin beyninde 3 farklı anomali çıktı. bayrama denk geldi haftalarca beklemek zorunds kaldı. aldırdı sonra da... yani o zamana kadar pgt kesin çözüm sanıordum ben. o yüzden artık hayırlısını dile. eminim sonunda sen de dileğine kavuşacaksın. bir mucize de seni bulacak :)