- 17 Şubat 2016
- 142
- 70
- 48
- 30
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.841
Aaa o kadar ucuz mu 750 tl falandan bahsediyorlar internetteBaskent seyhanda cektirdim 60 lira gibi bi para vermistim .. Doktor yonlendirmesiyle gitmistim mart ayinda cekilmistim .. Arayip sende sorabilirsin detayli bilgi alabilirsin ..
Hmm baska bi yerde uygun fiyata cektirebilecegim bi yer var mi peki canimAma başkentin doktoru göndermesi gerekiyor
Evet her yer cok pahali cekiyor baskentte bir doktora görun onlar seni yönlendiriyor zaten .. Ama şöyle de birsey var arayip sorabilirsin hastaneyi hem fiyat bilgisi alirsin hemde yapman gerekeni bilirsin ..Aaa o kadar ucuz mu 750 tl falandan bahsediyorlar internette
Canim ben medline de cektirmistim fiyatı 500 artı muayene parası 2 yıl önce çektirdim o dönem her yerde 1000 diyordu biz e çok uygun gelmistiHmm baska bi yerde uygun fiyata cektirebilecegim bi yer var mi peki canim
en uygun yer sasnırım başkent bende mersinde özel hastanede anestezisiz 450 gibi bir fiyata çektrimiştim 2014 yılındaHmm baska bi yerde uygun fiyata cektirebilecegim bi yer var mi peki canim
Fakülte ama kim yaptırdıysa enfeksiyon kapmışHmm baska bi yerde uygun fiyata cektirebilecegim bi yer var mi peki canim
Günaydın Canim canim ben çıktım muayeneden rosebady i bekliyorum canim çok şükür herşey yolunda bebisim maşallah büyümüş bugün hareketliydi bebisim bide erkek olduğu kesinleşti hemen gösterdi yavrumG gulsahhh01rosebady randevunuz saat kacta guzel haberlerle gelirsiniz insallah ..
Bu arada Gunaydin Herkese..
Masallah paşa geliyor desene hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride boyle sevincle paylasirsin yazarsin bizlere insallah ❤Günaydın Canim canim ben çıktım muayeneden rosebady i bekliyorum canim çok şükür herşey yolunda bebisim maşallah büyümüş bugün hareketliydi bebisim bide erkek olduğu kesinleşti hemen gösterdi yavrum
canımm gözün aydın. ben de hastanedeydim sabah. ayşeye yazdım görmedi. 1. kata çıktım ayşeyi görür müyüm diye yoktu saat 10 du. ben mi göremedim acaba bilmiorm. seni de tanımayınca tabi. çarşambadan beri sarılıktan kuvezde yattı bebeğim. sabah aklıma geldiniz randevunuz vardı diye. emzirmeyi bitirince ineyim aşağıya dedim ama bulamadım işte sizi :) bugün taburcu olduk çok şükür.Günaydın Canim canim ben çıktım muayeneden rosebady i bekliyorum canim çok şükür herşey yolunda bebisim maşallah büyümüş bugün hareketliydi bebisim bide erkek olduğu kesinleşti hemen gösterdi yavrum
seyhan başkentten bi kadın doğumcudan randevu al 90 lira muayene ücreti. rahim filmi çektirmek istediğini tayfun beyden randevun olduğunu söyle. randevu tarihine kadar çektirmek istiyorum rahim filmi hazır olsun de. ben de iki yıl önce çektirmiştim. hakan kalaycı istemişti benden filmi. 50-60 bir şeylerdi diye hatırlıyorum. filmi çeken doktor da çok tatlı ve ilgili. anestezili istiyorsan film randevusu alırken belirtmen gerekiyor. ben anestezili istemiştim ama hem filmi çeken doktor hem de hem tayfun beyin hem de hakan beyin hemşiresi olan derya hiç acımıor boşuna alma anestezi dediler. deneyelim acıyor dersen anestezi öyle verilsin dediler gerek hissetmeden acısız bi şekilde çektirdim filmi. regl olup bittikten sonra çekilior rahim filmi ona göre ayarlayıp tayfun beyden randevunu da gecikmeden al derim. ha diince hemen ilk randevu ayarlanmıor çünkü çok yoğunlar.Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben dün turan Çetine gittim benden bir suru kan tahlili Smear meme usg rahim filmi falan istedi bugün bi kısmını marsada yaptım rahim filmi kaldı onuda balçalı da çektirmeyi düşünüyorum ama tavsiye eder misiniz turan bey orayı önermiyorum biz çekiyoruz oraya gel dedi ama pahalı olduğu için oraya gitmek istemedim bu tahlillerin sonuçlarını alıp tayfun beye gidecem inşallah ve tedaviye başlıcam insallah
ay cnm daha yeni girdim kkya geç oldu kusura bakma sabahti randevum çok şükür herşey yolundaymis iki tane minik kızım olacakmış inşallah çok mutlu oldumG gulsahhh01rosebady randevunuz saat kacta guzel haberlerle gelirsiniz insallah ..
Bu arada Gunaydin Herkese..
Ay cnm ya yoldaydik biz o sıra telde çantada kalmış geç gordum mesajını o yüzden gorussek cok iyi olurdu gerçektencanımm gözün aydın. ben de hastanedeydim sabah. ayşeye yazdım görmedi. 1. kata çıktım ayşeyi görür müyüm diye yoktu saat 10 du. ben mi göremedim acaba bilmiorm. seni de tanımayınca tabi. çarşambadan beri sarılıktan kuvezde yattı bebeğim. sabah aklıma geldiniz randevunuz vardı diye. emzirmeyi bitirince ineyim aşağıya dedim ama bulamadım işte sizi :) bugün taburcu olduk çok şükür.
Amin canim inşallah hepimiz burada sağlıkla kucagimiza alirizMasallah paşa geliyor desene hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride boyle sevincle paylasirsin yazarsin bizlere insallah ❤
Canim benim aklım sendeydi tam da yazacaktim çok üzüldüm çok şükür geçmiş sarılık şimdi nasıl oglunoglun10 gibi doktorun yanından yeni çıkmıştım rosebady ı bekliyordum seninle tanışmaya çok isterdim bebekle aşağı inen senmiydin biri indi bakındı geri çıktıcanımm gözün aydın. ben de hastanedeydim sabah. ayşeye yazdım görmedi. 1. kata çıktım ayşeyi görür müyüm diye yoktu saat 10 du. ben mi göremedim acaba bilmiorm. seni de tanımayınca tabi. çarşambadan beri sarılıktan kuvezde yattı bebeğim. sabah aklıma geldiniz randevunuz vardı diye. emzirmeyi bitirince ineyim aşağıya dedim ama bulamadım işte sizi :) bugün taburcu olduk çok şükür.
Çok şükür gönlünden geçen olmuş canim allah sağlıkla kucağına aldirsin insallahay cnm daha yeni girdim kkya geç oldu kusura bakma sabahti randevum çok şükür herşey yolundaymis iki tane minik kızım olacakmış inşallah çok mutlu oldum
Ayyy ne tatli iki tane mis kokulu prenses mi geliyor .. Masallah onlara saglikla dogsunlar insallahay cnm daha yeni girdim kkya geç oldu kusura bakma sabahti randevum çok şükür herşey yolundaymis iki tane minik kızım olacakmış inşallah çok mutlu oldum
Çok şükür gönlünden geçen olmuş canim allah sağlıkla kucağına aldirsin insallah
sağolun kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallahAyyy ne tatli iki tane mis kokulu prenses mi geliyor .. Masallah onlara saglikla dogsunlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?