• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canım şekerli su içirin diyorlar engelliyor sarılığı kuzenimin oğlu oldu teyzem içirelim dedi babası içirtmem deyince içirmedi teyzemde kuzenimin sütü de yetmedi az geliyor sarılık oldu çocuk ... mis gibi kokuyordur şimdi allah güzel günlerinide görmeyi nasip etsin
amin canım. darısı inşallah sana :) valla hastanede de verildi şekerli su. şekeri 29 du 40 üstü olması gerekiormuş. hemen mama alıp gelin dedi çocuk doktoru. üzerine de benim kadın doğumcu geldi bana bakmaya. bebek nasıl dedi söyledim böylr böyle mama verin dediler diye. sıkıp sütüme baktı, sakın almayın mama falan, şekerli su verilsin sen bol bol emzir ihtiyacın yok mamaya dedi... yoksa vermiştik mamayı... birkaç arkadaşım hala arada mama ver dior ama yettiği kadar sadece emzirmek istiorum. bakalım kilo alımında sorun çıkmazsa böyle devam edicem. ben ds doğumdan önce vermem şeker diyordum ama doktor söyleince hiç itiraz etmedim bi iki sefer de evde verdik. her uyandığında, daha yarım saat önce emzirmiş olsam bile yeniden emziriorum.

allah öyle kız nasip etsin derken kastı neydi acaba .. çok şükür canım .. benim kaynanamda bana bir ara sürekli benim ismimi koymayın istemem diyordu en son zaten koymicam herkes kendi ismi ile yaşasın dedim :KK70:
:d iyi demişsin. bizimki de koyun demiordu ama kızına kaynanasının adını koysun diye çok baskı yaptı benim yanımda. yarın kadın ölür gider içine batar bi tane oğlu var kadının ikinci isim olarak koy falan diodu. tam 1 kızım sana söylüorum gelinim sen anla durumu :d eşim de sen öyle bi muhabbet olursa biz de koyarız senin adını de ben hayatta koymam diodu :d hem zaten kız olmadı bizimki.

herkes aynı şeyi söylüor :) ben daha doğum yapmadan ne zaman baş başa kalacağız diye düşünmekten egzama dökmeye başladım zaten... kalorifer yaktık zaten doğumdan önceki gün... benim yatak odam da batıya bakıor bütün gün güneş alıor gündüz kaloriferi kapatıorm o yüzden. durulmuor yoksa..
Cnm en güzeli bence o zaman anca bir düzen oluyor çünkü cnm cok sıcak iyi olmaz zaten oda sıcaklığıni 28 den yüksek tutma cnm bide erkek bebekler çok sıcağı sevmiyor

amin canım. darısı inşallah sana :) valla hastanede de verildi şekerli su. şekeri 29 du 40 üstü olması gerekiormuş. hemen mama alıp gelin dedi çocuk doktoru. üzerine de benim kadın doğumcu geldi bana bakmaya. bebek nasıl dedi söyledim böylr böyle mama verin dediler diye. sıkıp sütüme baktı, sakın almayın mama falan, şekerli su verilsin sen bol bol emzir ihtiyacın yok mamaya dedi... yoksa vermiştik mamayı... birkaç arkadaşım hala arada mama ver dior ama yettiği kadar sadece emzirmek istiorum. bakalım kilo alımında sorun çıkmazsa böyle devam edicem. ben ds doğumdan önce vermem şeker diyordum ama doktor söyleince hiç itiraz etmedim bi iki sefer de evde verdik. her uyandığında, daha yarım saat önce emzirmiş olsam bile yeniden emziriorum.
sütün yetyorsa mamaya gerek yok bende tarftar değilim mamaya her uyanışta emse yeter zaten .

:d iyi demişsin. bizimki de koyun demiordu ama kızına kaynanasının adını koysun diye çok baskı yaptı benim yanımda. yarın kadın ölür gider içine batar bi tane oğlu var kadının ikinci isim olarak koy falan diodu. tam 1 kızım sana söylüorum gelinim sen anla durumu :d eşim de sen öyle bi muhabbet olursa biz de koyarız senin adını de ben hayatta koymam diodu :d hem zaten kız olmadı bizimki.
kb adına baskı yapmadılar mı :) bu arada ismi ne paşanın . bende koymam hiçbirinin ismini gerek yok

B breakfast adi cok guzelmis hic sormak gelmedi aklimiza ☺ Annelik nasil birseymis ? Ögretiyor mu sana kücük adam ..
adıyla büyüsün çok güzel bi isim maşallah
İsmide çok güzelmiş cnm adıyla yasasin maşallah kuzuya
sağolun :)

daha bir şey anlayamadık ki. baş başa kalmamız tam iyileşmem lazım sanırım. şimdilik yorgunum baya... tam düzenimiz de yok. ama yüzüne bakmaya doyamıyorum. kirpiye yavrusu kuzgun görünürmüş ya... içim eriyor baktıkça :)

daha bir şey anlayamadık ki. baş başa kalmamız tam iyileşmem lazım sanırım. şimdilik yorgunum baya... tam düzenimiz de yok. ama yüzüne bakmaya doyamıyorum. kirpiye yavrusu kuzgun görünürmüş ya... içim eriyor baktıkça :)
En cok annenin nazari degermis yuzune baktikca masallah de ☺ Basbasa kalacaksiniz simdi yogunluk herkeste kucuk bir bebek sevgisi sonra sadece sana kalacak bol bol koklayacaksin insallah :nazar:

Canim benim senin yazdıklarını okuyunca çok duygulandım çok tatlisiniz maşallah size canim allah nazarlardan saklasin ikinizi insan bakmaya doymaz ben yigenlerimde öyle olmuştum bakmaya doyamadim onlara inşallah sağ salim buyutursun canim allah adıyla yaşatsın canim

Maşallah cnm eğer annesine çektiyse yeter zaten çok tatlidir eminim

Ya ben yine kaçırmışım topici..:KK35:Bildirim gelmeyince kimse yazmıyor sandım. Sonra ya bu kadar zaman kimse mi yazmaz deyip özellikle baktım. B breakfast maşallah canm bebiş pek sevimlidir şimdi. İsmi gerçekten çok güzel,normalde sevdigim bir isim.Adıyla yaşasın bebeğin inşallah.Sen elinden geldiğince mamaya geçme,emzir canm.Emzirdikçe sütün çoğalır. Anne sütü kadar doğal, sağlıklı bişey daha var mı. .?Hem pratik,hem sağlıklı,hem ekonomik..:)))

Back