• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

canımm gözün aydın. ben de hastanedeydim sabah. ayşeye yazdım görmedi. 1. kata çıktım ayşeyi görür müyüm diye yoktu saat 10 du. ben mi göremedim acaba bilmiorm. seni de tanımayınca tabi. çarşambadan beri sarılıktan kuvezde yattı bebeğim. sabah aklıma geldiniz randevunuz vardı diye. emzirmeyi bitirince ineyim aşağıya dedim ama bulamadım işte sizi :) bugün taburcu olduk çok şükür.
Geçmiş olsun cnm Allah daha büyük sıkıntı göstermesin evlatlarımızı korusun İnşallah

ay cnm daha yeni girdim kkya geç oldu kusura bakma sabahti randevum çok şükür herşey yolundaymis iki tane minik kızım olacakmış inşallah çok mutlu oldum:KK68::KK68::KK73::KK73:
Maşallah cnm. Kızlarının olmasına çok sevindim. Hem sana hem birbirlerine destek olacaklar İnşallah. Allahım oğluma ve isteyen herkese böyle iki kız kardeş nasip etsin.

Kizlar yorumlarınızı okudum kocaman bir MAŞALLAH diyorum..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Al_pi Al_pi yavrunun kalp atışlarıni duymuşsun gözün aydın canm çok sevindim. G gulsahhh01 oğluşun geliyor Allah'in izniyle kesinleşti yani..Çok sevindim canm.. rosebady rosebady sana da maşallah sanırım bir oğlun var di iki de kız Allah bağışlasın canm..Çok sevindim..Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayi nasip etsin innnşallah..

Maşallah cnm. Kızlarının olmasına çok sevindim. Hem sana hem birbirlerine destek olacaklar İnşallah. Allahım oğluma ve isteyen herkese böyle iki kız kardeş nasip etsin.
Sağol cnm teşekkürler benimde bir oğlum var rabbim gönlümden geçeni verdi inşallah seninde öyle olsun cnm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Kizlar yorumlarınızı okudum kocaman bir MAŞALLAH diyorum..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Al_pi Al_pi yavrunun kalp atışlarıni duymuşsun gözün aydın canm çok sevindim. G gulsahhh01 oğluşun geliyor Allah'in izniyle kesinleşti yani..Çok sevindim canm.. rosebady rosebady sana da maşallah sanırım bir oğlun var di iki de kız Allah bağışlasın canm..Çok sevindim..Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayi nasip etsin innnşallah..
Sağol cnm evet çok şükür bir oğlum vardı şimdi de iki prenses Allah gönlüme gore verdi inşallah seninde gönlüne göre olsun cnm

seyhan başkentten bi kadın doğumcudan randevu al 90 lira muayene ücreti. rahim filmi çektirmek istediğini tayfun beyden randevun olduğunu söyle. randevu tarihine kadar çektirmek istiyorum rahim filmi hazır olsun de. ben de iki yıl önce çektirmiştim. hakan kalaycı istemişti benden filmi. 50-60 bir şeylerdi diye hatırlıyorum. filmi çeken doktor da çok tatlı ve ilgili. anestezili istiyorsan film randevusu alırken belirtmen gerekiyor. ben anestezili istemiştim ama hem filmi çeken doktor hem de hem tayfun beyin hem de hakan beyin hemşiresi olan derya hiç acımıor boşuna alma anestezi dediler. deneyelim acıyor dersen anestezi öyle verilsin dediler gerek hissetmeden acısız bi şekilde çektirdim filmi. regl olup bittikten sonra çekilior rahim filmi ona göre ayarlayıp tayfun beyden randevunu da gecikmeden al derim. ha diince hemen ilk randevu ayarlanmıor çünkü çok yoğunlar.
Tamam canim cok tesekkur ederim dedigin gibi yapacagim insallah Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimizin

Canim sende durumlar nasil ? Kanaman vs yok dimi .. Ayin 14ne az kaldi insallah guzel haberler alirsin sende ..

Canim benim aklım sendeydi tam da yazacaktim çok üzüldüm çok şükür geçmiş sarılık şimdi nasıl oglunoglun10 gibi doktorun yanından yeni çıkmıştım rosebady ı bekliyordum seninle tanışmaya çok isterdim bebekle aşağı inen senmiydin biri indi bakındı geri çıktı
yok canım bebek kuvezdeydi sizi bulamayınca biraz aşağıda oturup yoğunbakıma geri çıktım vizite bitmişti doktor taburcu vermiş. çok şükür eve geldik ama, emzirme sorunlarımız başladı... çok hızlı akan biberonla mama veriyorlardı yoğun bakımda... memeden sütün kendi kendine akmasını beklior şimdi... açken emiyor diğer memeye geçince üşenior biberon muamelesi yapıor... zaten üzümtüden sütüm kesilmişti çarşamba gecesi... bi ton şey yedim içtim sabaha karşı yeniden gittiğimde biraz dolmuştu.. bugün eve geldik gündüz sorun yoktu ama akşam doymadı bi türlü.. eşim mama alıp geldi az önce :( umarım sütüm dolar da bebek de emmeye devam eder. çok moralim bozuk

yok canım bebek kuvezdeydi sizi bulamayınca biraz aşağıda oturup yoğunbakıma geri çıktım vizite bitmişti doktor taburcu vermiş. çok şükür eve geldik ama, emzirme sorunlarımız başladı... çok hızlı akan biberonla mama veriyorlardı yoğun bakımda... memeden sütün kendi kendine akmasını beklior şimdi... açken emiyor diğer memeye geçince üşenior biberon muamelesi yapıor... zaten üzümtüden sütüm kesilmişti çarşamba gecesi... bi ton şey yedim içtim sabaha karşı yeniden gittiğimde biraz dolmuştu.. bugün eve geldik gündüz sorun yoktu ama akşam doymadı bi türlü.. eşim mama alıp geldi az önce :KK43: umarım sütüm dolar da bebek de emmeye devam eder. çok moralim bozuk
Moralini bozma canim sütun yavaş yavaş gelir bol şu üç canim bide et ciger ye canim onlar sut yapıcı eğer mama verecek sen kaşıkla ver canim biberonla alan bebekler emmeyi bırakıyorlar canim ve hiç moralini bozma gelir sürün bebek zamanından önce doğduğu için öyle oluyormuş canim zamanla gelecek sütün

yok canım bebek kuvezdeydi sizi bulamayınca biraz aşağıda oturup yoğunbakıma geri çıktım vizite bitmişti doktor taburcu vermiş. çok şükür eve geldik ama, emzirme sorunlarımız başladı... çok hızlı akan biberonla mama veriyorlardı yoğun bakımda... memeden sütün kendi kendine akmasını beklior şimdi... açken emiyor diğer memeye geçince üşenior biberon muamelesi yapıor... zaten üzümtüden sütüm kesilmişti çarşamba gecesi... bi ton şey yedim içtim sabaha karşı yeniden gittiğimde biraz dolmuştu.. bugün eve geldik gündüz sorun yoktu ama akşam doymadı bi türlü.. eşim mama alıp geldi az önce :KK43: umarım sütüm dolar da bebek de emmeye devam eder. çok moralim bozuk
Cnm mümkün olduğunca memeni ver emme refleksini geliştirir emdikce merak etme sen bide mamayi kaşıkla ver cnm biberona alıştırma sütun olur yeniden merak etme sen bulgur pilavı soğan kaysi hoşafı şekersiz yaptır iç bide bolbol su iç cnm mutlaka bide süt arttırıcı çaylar varmış istersen bi onuda araştır cnm

Canim sende durumlar nasil ? Kanaman vs yok dimi .. Ayin 14ne az kaldi insallah guzel haberler alirsin sende ..
Ben aynıyım canm..P.tesi sonucu öğrenmeden rahat edemicem.Kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden. Kanamam yok,göğüslerimde şişlik ve hassasiyet hissediyorum.Hayırlısı bakalım. .

Sütün gelir canm hiç telaşlanma.İlk zamanlar ister istemez böyle sıkıntılar oluyor.Sen elinden geldiğince emzir. Rosebady nin dediği gibi bulgur pilavı, soğan, bol bol su tüket. Süt arttırıcı bitkisel çaylar vardı isimleri aklımda değil onlara bak canm..

Ben aynıyım canm..P.tesi sonucu öğrenmeden rahat edemicem.Kendimi hamile gibi hissedemiyorum o yüzden. Kanamam yok,göğüslerimde şişlik ve hassasiyet hissediyorum.Hayırlısı bakalım. .
Kanama olmamasi guzel birsey insallah guzel sonuclar aliriz canim ya tabiki bu surec biraz zorlu ama sonuc iyi olursa hamile gibi hissedersin insallah ..

Kanama olmamasi guzel birsey insallah guzel sonuclar aliriz canim ya tabiki bu surec biraz zorlu ama sonuc iyi olursa hamile gibi hissedersin insallah ..
İnşallah canım bi yanım umut doluyken bi yanım bir anda karamsarlığa kapılıyor.Sonucu öğrendiğimde olumlu olumsuz en azından netleşmiş olacak.Belirsizlikle beklemek daha zor..

İnşallah canım bi yanım umut doluyken bi yanım bir anda karamsarlığa kapılıyor.Sonucu öğrendiğimde olumlu olumsuz en azından netleşmiş olacak.Belirsizlikle beklemek daha zor..
Canim inşallah olumlu olacak karamsarlığa kapılma bebisin seninle bak ne güzel kanamanda yok hiç akintinda olmadi o yuzden rahat ol canim

Cnm günaydın inşallah yarın ki kontrolde herşey yolunda olsun mucizen seninledir inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah

Cnm günaydın inşallah yarın ki kontrolde herşey yolunda olsun mucizen seninledir inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah
Günaydın canm inşallah burdan güzel haberlerimi paylaşmak nasip olur.Çok teşekkür ederim canm.Son bir gün kaldı. .

Back