• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cinsiyetler kesinlesir artik .. Sizi arkadas yapti birbirinize destek vermeniz icin ayni gun aliyor desene :KK66:
Aynen canim zaten ya o içeri giriyor ben çıkıyorum sonra konuşuyoruz öyle güzel oluyor rosebady ile aynı gün olmasi cinsiyet büyük ihtimal erkek ama bu hafta netleşir sağlıklı olsun da önemli değil canim

Aynen canim zaten ya o içeri giriyor ben çıkıyorum sonra konuşuyoruz öyle güzel oluyor rosebady ile aynı gün olmasi cinsiyet büyük ihtimal erkek ama bu hafta netleşir sağlıklı olsun da önemli değil canim
Tabi canim cinsiyet sadece merak yoksa zaten zorla bulduk birde evlat mi ayirt edecegiz ;) Yeter ki saglikli olsunlar kiz yada erkek hic farketmez ..

Aynen gulsahcim bende seni çok sevdim birbirimize destek oluyoruz bence senin erkek olarak kalır Gülşah sağlıkla İnşallah

Aynen gulsahcim bende seni çok sevdim birbirimize destek oluyoruz bence senin erkek olarak kalır Gülşah sağlıkla İnşallah
Valla bende seni çok sevdim inşallah erkek olarak kalır ya ben hamile kaldigimdan beri hep erkek hissettim bakalım bu hafta tayfun bey ne diyecek

Kizzlaaarr size bi sorum olacak rahim filmi cektirdiniz mi cektirdiyseniz ne kadara ve nerde cektirdiniz?
Baskent seyhanda cektirdim 60 lira gibi bi para vermistim .. Doktor yonlendirmesiyle gitmistim mart ayinda cekilmistim .. Arayip sende sorabilirsin detayli bilgi alabilirsin ..

Back