- 24 Haziran 2016
- 402
- 684
- 23
- 35
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #7.821
Günaydın arkadaşlar
günaydın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar
günydın tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlikGünaydın arkadaşlar
canım muayne oldun muInsallah duyarim insallah .. Doktordayim sirada bekliyorum
Evet canim oldum çoook şükür Rabbime hersey yolunda kalp atiminida duyduk .. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin insallah en kisa zamanda sanada nasip olsun insallah amin..canım muayne oldun mu
Çok sevindim canim bak bebisin sana tutundu inşallah 9 ay sonra sag salim kucağına alacaksınEvet canim oldum çoook şükür Rabbime hersey yolunda kalp atiminida duyduk .. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin insallah en kisa zamanda sanada nasip olsun insallah amin..
Insallah canim hepimize de nasip olsun sag salim kucagimiza almak .. Simdi hastane sirasi sende bulusma gununuz bebisinleÇok sevindim canim bak bebisin sana tutundu inşallah 9 ay sonra sag salim kucağına alacaksın
günaydın sağol cnm iyiyim çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok çok şükürgünydın tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Maşallah cnm gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahEvet canim oldum çoook şükür Rabbime hersey yolunda kalp atiminida duyduk .. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin insallah en kisa zamanda sanada nasip olsun insallah amin..
Sagol canim insallah hepimize de nasip olsun saglikla devam etmesi kucagimiza almak ..Maşallah cnm gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah
Evet Canim cuma gunu benim ve rosebady in kontrolü var bizi aynı güne alıyor tayfun bey canim sağolsun amin canim hepimizin inşallahInsallah canim hepimize de nasip olsun sag salim kucagimiza almak .. Simdi hastane sirasi sende bulusma gununuz bebisinle
Cinsiyetler kesinlesir artik .. Sizi arkadas yapti birbirinize destek vermeniz icin ayni gun aliyor deseneEvet Canim cuma gunu benim ve rosebady in kontrolü var bizi aynı güne alıyor tayfun bey canim sağolsun amin canim hepimizin inşallah
Aynen canim zaten ya o içeri giriyor ben çıkıyorum sonra konuşuyoruz öyle güzel oluyor rosebady ile aynı gün olmasi cinsiyet büyük ihtimal erkek ama bu hafta netleşir sağlıklı olsun da önemli değil canimCinsiyetler kesinlesir artik .. Sizi arkadas yapti birbirinize destek vermeniz icin ayni gun aliyor desene
Tabi canim cinsiyet sadece merak yoksa zaten zorla bulduk birde evlat mi ayirt edecegiz Yeter ki saglikli olsunlar kiz yada erkek hic farketmez ..Aynen canim zaten ya o içeri giriyor ben çıkıyorum sonra konuşuyoruz öyle güzel oluyor rosebady ile aynı gün olmasi cinsiyet büyük ihtimal erkek ama bu hafta netleşir sağlıklı olsun da önemli değil canim
Yarın benimde kontrolüm var ameliyat sonrası. Yarın 2.30 3.00 arası. Kontrolü olan varmı tanışırdıkCinsiyetler kesinlesir artik .. Sizi arkadas yapti birbirinize destek vermeniz icin ayni gun aliyor desene
Aynen gulsahcim bende seni çok sevdim birbirimize destek oluyoruz bence senin erkek olarak kalır Gülşah sağlıkla İnşallahAynen canim zaten ya o içeri giriyor ben çıkıyorum sonra konuşuyoruz öyle güzel oluyor rosebady ile aynı gün olmasi cinsiyet büyük ihtimal erkek ama bu hafta netleşir sağlıklı olsun da önemli değil canim
Cnm biz artık seyhana gidiyoruz bide kontrolumuz sabah inşallah birgün gorusuruz belki de belli mi olurYarın benimde kontrolüm var ameliyat sonrası. Yarın 2.30 3.00 arası. Kontrolü olan varmı tanışırdık
Valla bende seni çok sevdim inşallah erkek olarak kalır ya ben hamile kaldigimdan beri hep erkek hissettim bakalım bu hafta tayfun bey ne diyecekAynen gulsahcim bende seni çok sevdim birbirimize destek oluyoruz bence senin erkek olarak kalır Gülşah sağlıkla İnşallah
Baskent seyhanda cektirdim 60 lira gibi bi para vermistim .. Doktor yonlendirmesiyle gitmistim mart ayinda cekilmistim .. Arayip sende sorabilirsin detayli bilgi alabilirsin ..Kizzlaaarr size bi sorum olacak rahim filmi cektirdiniz mi cektirdiyseniz ne kadara ve nerde cektirdiniz?