• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

kızlar iyiyiz ikimiz de. spinal oldum sıkıntı çekmedim hiç rahattı. şimdi biraz ağrım ve kasılmam var iğne saatini dört gözle bekliyorum :d
Canim benim hayırlı olsun allah sağ salim büyütür inşallah bak bebisin ne guzel kucağında artık kokusunu bol bol icine cekersin canim çok şükür herşey yolunda canim

iyiyim değişiklik yok bende ... cinsiyet belli oldu mu ?
Doktor erkek dedi ama cuma belli olacak canim sağlıklı olsun da canim benim için önemli değil ama şöyle birsey var kaynanam devamlı allah size öyle kız nasip etsin dedi ya sinir oldum inşallah oğlum olur diyordum çok dua ettim allah sağlıklı bir erkek çocuk nasip etsin diye çok şükür oldu

Iyi dir canim asıl sen nasılsın bebisin nasıl bebekli hayata alistinmi evde durumlar nasıl
nası kız nasip etsin dedi anlamadım :d valla ağrılarım oluor arada hala.. uyku olayı bölük pörçük tabi. ama pek bişe anlmadık hala. düzen henüz yok. idare edioruz evde de... yorucu tabi.

nası kız nasip etsin dedi anlamadım :d valla ağrılarım oluor arada hala.. uyku olayı bölük pörçük tabi. ama pek bişe anlmadık hala. düzen henüz yok. idare edioruz evde de... yorucu tabi.
Canim görumcem bizimle aynı dönem evlendi onun kızı oldu o yüzden son bir yıldır allah size böyle kız nasip etsin deyip duruyordu delirtirdi beni hatta annemin önünde aynısını söyledi annem allah sağlıklı nasip etsin kız erkek önemli değil demişti oda kivirdi senin bebisin kırkı çıksın rahatlarsiniz düzeniniz oturur inşallah bebisin iyidir canim

Canim görumcem bizimle aynı dönem evlendi onun kızı oldu o yüzden son bir yıldır allah size böyle kız nasip etsin deyip duruyordu delirtirdi beni hatta annemin önünde aynısını söyledi annem allah sağlıklı nasip etsin kız erkek önemli değil demişti oda kivirdi senin bebisin kırkı çıksın rahatlarsiniz düzeniniz oturur inşallah bebisin iyidir canim
ayy bir kere gıcık alınca söylenen her şey batıyordur. :d tayfun bey yanılmıor bence cinsiyette. oğluşun hayırlı uğurlu olsun. bebiş iyi şükür. sarılık olmasın diye endişelenioruz sadece. bir de biraz kilosu az ya 3 kilo doğdu. çok minnoş ya :) tüm kıyafetler büyük gelior

ayy bir kere gıcık alınca söylenen her şey batıyordur. :d tayfun bey yanılmıor bence cinsiyette. oğluşun hayırlı uğurlu olsun. bebiş iyi şükür. sarılık olmasın diye endişelenioruz sadece. bir de biraz kilosu az ya 3 kilo doğdu. çok minnoş ya :) tüm kıyafetler büyük gelior
Canim benim ya bir kaç haftaya toparlar canim kilo alır ek olarak mama veriyor musun allah korusun sarılık falan olmaz inşallah canim

Doktor erkek dedi ama cuma belli olacak canim sağlıklı olsun da canim benim için önemli değil ama şöyle birsey var kaynanam devamlı allah size öyle kız nasip etsin dedi ya sinir oldum inşallah oğlum olur diyordum çok dua ettim allah sağlıklı bir erkek çocuk nasip etsin diye çok şükür oldu
allah öyle kız nasip etsin derken kastı neydi acaba .. çok şükür canım .. benim kaynanamda bana bir ara sürekli benim ismimi koymayın istemem diyordu en son zaten koymicam herkes kendi ismi ile yaşasın dedim :D

canım şekerli su içirin diyorlar engelliyor sarılığı kuzenimin oğlu oldu teyzem içirelim dedi babası içirtmem deyince içirmedi teyzemde kuzenimin sütü de yetmedi az geliyor sarılık oldu çocuk ... mis gibi kokuyordur şimdi allah güzel günlerinide görmeyi nasip etsin

Cnm bol bol emdireceksin inşallah sarılık olmaz cnm zamanla herşey rayına oturur cnm çok şükür sağlıkla dogudu ya gerisi olur dert etme sen evinde kalabalığı bitsin başbaşa kaldinizmi daha rahat olacaktır herşey mutlaka dikkat et cnm sende havalar soğudu

Canim benim ya bir kaç haftaya toparlar canim kilo alır ek olarak mama veriyor musun allah korusun sarılık falan olmaz inşallah canim
bakalım yarın gitcez doktora bakalım kilo durumu ne olmuş. mama vermiyorum canım sadece emziriyorum. emzirmek çok zor şu an için mama vermek kolay... ama inşallah hiç vermek zorunda kalmam. herkes yakında kolaylaşacak, emzirmek mamadan daha rahat hale gelecek diyor. sarılık için de, yakın bi arkadaşımız doktor pazar bize geldiğinde baktı bişiyi yok dedi. bugün de uğrayacak... yarın da zaten çocuk doktoruna gitcez. inşallah olmaz bi sorun :) uykuları düzensiz bazen yarım saat sonra uyanıor emdikten, bazen 3 saat oluyor uyandıramıoruz.

Cnm bol bol emdireceksin inşallah sarılık olmaz cnm zamanla herşey rayına oturur cnm çok şükür sağlıkla dogudu ya gerisi olur dert etme sen evinde kalabalığı bitsin başbaşa kaldinizmi daha rahat olacaktır herşey mutlaka dikkat et cnm sende havalar soğudu
herkes aynı şeyi söylüor :) ben daha doğum yapmadan ne zaman baş başa kalacağız diye düşünmekten egzama dökmeye başladım zaten... kalorifer yaktık zaten doğumdan önceki gün... benim yatak odam da batıya bakıor bütün gün güneş alıor gündüz kaloriferi kapatıorm o yüzden. durulmuor yoksa..

Back