• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

SchonerDuft SchonerDuft canm ebru tarım klinik açmış kendine.ayrilmis başkentten. Muanesi 350 lira imiş. Aklima takılan su başkent gbi bi hastane nin şartları ile klinik oortami nasıldır diye kafamda kıyaslamak yapıyorum soru ki işaretleri var o yüzden
klinikte cihazları varsa ve en son teknoloji ise iyi olduğunu düşünebiliriz. ama tahliller içinde ayrı ödeme yapacaksan yada başka hastanede yaptıracksan çok zor olur senin için

SchonerDuft SchonerDuft ebru tarımı instagramdan takip ediyorum ultrasound u muthis kadının. Tahlilde preklamsi olduğum için bu gebebligimde surekli idrar kan tahlili olacağım.eger ücreti çok uçuk bi rakam değilse klinikte olurum çok ucuksa mecbur başkent bünyesinde başka bi doktora giderim napiyim :(

maşallah canım tayfun beye bir alpi bir ben kaldım demiştim topikte çok şükür senden aynı hafta içinde güzel haberleri aldık darısı kalp atışlarına canım
Tayfun beye gitmeyeli cok oldu o yuzden beni tanimaz gitmis olsam banada soylerdi ☺ Amin canim Rabbim Herkese nasip etsin bu guzel heyecanlari insallah hayirlisiyla en kisa zamanda sana da nasip etsin .. Bugun Cuma cok dua ettim ;)

Tayfun beye gitmeyeli cok oldu o yuzden beni tanimaz gitmis olsam banada soylerdi ☺ Amin canim Rabbim Herkese nasip etsin bu guzel heyecanlari insallah hayirlisiyla en kisa zamanda sana da nasip etsin .. Bugun Cuma cok dua ettim :KK66:
Tayfun bey hepimizi tanıyor canim sen rahat ol herkezede söylüyor ya tam transfer olacam bana gulsah01 bugün ne yazdın acaba diyor yani hepimizi tanıyor iyi de oluyor

Tayfun bey hepimizi tanıyor canim sen rahat ol herkezede söylüyor ya tam transfer olacam bana gulsah01 bugün ne yazdın acaba diyor yani hepimizi tanıyor iyi de oluyor
Ben tanimamasi icin hastaneye gittigim gunleri yazmadim hep sonradan yazdim ☺ O yuzden tanimaz beni dedim .. Iyiki esleriniz biliyor yaninda soyluyor ya :KK48:

Ben tanimamasi icin hastaneye gittigim gunleri yazmadim hep sonradan yazdim ☺ O yuzden tanimaz beni dedim .. Iyiki esleriniz biliyor yaninda soyluyor ya :KK48:
Sen istediğin kadar kendini gizle canim tanıyor adam herkeze de söylüyor sen bu musun diyor eşim çok şaşırıyor önce kim diyor sonra kk diyor gülüyor tayfun beye maşallah size hocam diyor herkesi takip ediyorsunuz

Sen istediğin kadar kendini gizle canim tanıyor adam herkeze de söylüyor sen bu musun diyor eşim çok şaşırıyor önce kim diyor sonra kk diyor gülüyor tayfun beye maşallah size hocam diyor herkesi takip ediyorsunuz
Sanirim yollarimiz ayrildi simdilik tayfun beyle :( Rabbim kötü bir durum yasatmasin insallah yoksa burda devam edecegim .. Allah korusun riskli bir durum olursa tayfun beye kosarim zaten ..
Bence cok guzel birsey kendi hakkinda konusulanlari ogreniyor aslinda kendini gizlese daha rahat yazardik kendi kendini ele verdi ☺

Tayfun beye gitmeyeli cok oldu o yuzden beni tanimaz gitmis olsam banada soylerdi ☺ Amin canim Rabbim Herkese nasip etsin bu guzel heyecanlari insallah hayirlisiyla en kisa zamanda sana da nasip etsin .. Bugun Cuma cok dua ettim :KK66:
canım ben 1 sene sonra gittim sen nufiun musun dedi :) amin canım ben istedikçe rabbim sınıyor beni korunmuyoruzda tık yok .bazen keşke pgt değilde başka sorunumuz olaydı diyorum daha kolay olacakmış gibi geliyor . allah kabul etsin canım

SchonerDuft SchonerDuft ebru tarımı instagramdan takip ediyorum ultrasound u muthis kadının. Tahlilde preklamsi olduğum için bu gebebligimde surekli idrar kan tahlili olacağım.eger ücreti çok uçuk bi rakam değilse klinikte olurum çok ucuksa mecbur başkent bünyesinde başka bi doktora giderim napiyim :KK43:
preklamsının ne oluğunu bilemedim canım. bir görüş derim çok iyi bir doktor kuzenim onun sayesinde sağlıklı bir şekilde geçirmişti hamileliğini . şöylede yapabilirsin tahlillerini sağlık ocağında yaptırabilirsin sonuçlar ile gidersin muayneye

canım ben 1 sene sonra gittim sen nufiun musun dedi :) amin canım ben istedikçe rabbim sınıyor beni korunmuyoruzda tık yok .bazen keşke pgt değilde başka sorunumuz olaydı diyorum daha kolay olacakmış gibi geliyor . allah kabul etsin canım
Hic oyle dusunme .. Ben igneyle iki defa gebe kaldim sonuc tabiki olmadi dustu 1bucuk senedirde asilama igne ilac herseyi denedim olmadi artik dinleneyim yazin dedim nisandan bu yana hic birsey yapmadim hep doktora gidecegim ikinci asilama icin hep birsey cikti uzuluyorum her ay ay biri geliyor ben gidiyorum derken ..
Bu ay artik sorun gorunmuyor gideriz dedik misafir geldi ben nasil dua ediyorum erken adet olmayayim diye bu ayda bosa gitmesin diye misafir gitti bende adetimi bekliyorum erken olmayayim dedim de bu kadarda demedim gecikme umutlandirma beni diye ..

Adet gunumden bi gun once test yaptim ki hamileyim ve ben tedavisiz hamile kalamam imkansiz diyordum..
Zamani gelmeden ne yaparsan yap olmuyormus onu anladim Rabbim yeter ki ol desin korunurken bile oluyormus ..

Hic oyle dusunme .. Ben igneyle iki defa gebe kaldim sonuc tabiki olmadi dustu 1bucuk senedirde asilama igne ilac herseyi denedim olmadi artik dinleneyim yazin dedim nisandan bu yana hic birsey yapmadim hep doktora gidecegim ikinci asilama icin hep birsey cikti uzuluyorum her ay ay biri geliyor ben gidiyorum derken ..
Bu ay artik sorun gorunmuyor gideriz dedik misafir geldi ben nasil dua ediyorum erken adet olmayayim diye bu ayda bosa gitmesin diye misafir gitti bende adetimi bekliyorum erken olmayayim dedim de bu kadarda demedim gecikme umutlandirma beni diye ..

Adet gunumden bi gun once test yaptim ki hamileyim ve ben tedavisiz hamile kalamam imkansiz diyordum..
Zamani gelmeden ne yaparsan yap olmuyormus onu anladim Rabbim yeter ki ol desin korunurken bile oluyormus ..
bende de erteleme oldu maddi yönden oldu genetik sonuçları bekledim görümcem geldi sınavıma denk geldi cenazem oldu 1 sene böyle geçti gitti.drye gittik ilaç kullanmadığımız için düzenli yine ertelendi .. ama dediğin doğru rabbim ol demeden olmuyor beklemekten umut etmekten başka birşeyim kalmadı.burdada sanırım bir ben kalmadım

bende de erteleme oldu maddi yönden oldu genetik sonuçları bekledim görümcem geldi sınavıma denk geldi cenazem oldu 1 sene böyle geçti gitti.drye gittik ilaç kullanmadığımız için düzenli yine ertelendi .. ama dediğin doğru rabbim ol demeden olmuyor beklemekten umut etmekten başka birşeyim kalmadı.burdada sanırım bir ben kalmadım
Demekki sira sende zaten hepimiz iki kisi olarak sana dua edecegiz Rabbimde duyarsa sesimizi insallah sana da en kisa zamanda nasip olacak ..

Hiç öyle düşünme canim inşallah senden de güzel haberler alırız canim allah ne zaman nasip etmişse O zaman oluyor ben buna inanıyorum çok şükür ben öyle hamile kaldım doktor ikimizede ilaç verdi kullandık 3 ay bitmeden hamile kaldım belki doktor eşimi arastirmasa biz biz boş gidip geleceğiz herşey kısmet canim

Back