Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

seni örnek gösterdi zaten eşie ve bana teatrio kullandı dedi birkaç ilaçtan sonra kndiliğnden hamile kaldı bizde öyle deniyoruz . ben kendiliğmden kalsamda hamile derdim yine de bitmiyor amniyosentez olacak sırada

seni örnek gösterdi zaten eşie ve bana teatrio kullandı dedi birkaç ilaçtan sonra kndiliğnden hamile kaldı bizde öyle deniyoruz . ben kendiliğmden kalsamda hamile derdim yine de bitmiyor amniyosentez olacak sırada
Rahat ol canim sen hamile kal inşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın sen ne yaptın tedaviye basliyor musunuz yoksa normal devam mi

Rahat ol canim sen hamile kal inşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın sen ne yaptın tedaviye basliyor musunuz yoksa normal devam mi
Aralıkta adetin 21.günü gidecem teatrio kullanıyoruz eşimle birde önceden verdiği vitaminleri ve selenyumu 1.seneden fazla korunmuyoruz zaten biliyorsun bizde döllenme sorunu vardı normal yoldanda biraz zor

sağolun çok :) darısı bekleyen herkese... herkes için dua ettim ameliyat esnasında. doktorla da konusu oldu bize de et bari dedi. size ne lazım ne için edeyim dedim ahahah :d
O da iyiymiş..:)) Allah kabul etsin inşallah canm..Sen nasılsın şimdi?Bebiş nasıl?

bebiş iyi, uyuor şimdi. benim de ara ara ağrım ve kasılmam oluor. kalkıp biraz dolaşınca hafifliyor. bol kahve iç dediler bu gidişle uyuyamayacağım.
Maşallah uyusun paşa..:))Evet kahveyi ben de duymuştum canm,sezeryan sonrasi sanırım sancıya iyi geliyormuş. En zor günün bugündü canm.Yarına inşallah biraz daha toparlayacaksin.

sağolun çok :) darısı bekleyen herkese... herkes için dua ettim ameliyat esnasında. doktorla da konusu oldu bize de et bari dedi. size ne lazım ne için edeyim dedim ahahah :d
Gözün aydin canim.. Ohh masallah saglikla kavustun darisi bekleyenlere insallah .. artik inanabilirsin anne oldun sen ♡♡

bebiş iyi, uyuor şimdi. benim de ara ara ağrım ve kasılmam oluor. kalkıp biraz dolaşınca hafifliyor. bol kahve iç dediler bu gidişle uyuyamayacağım.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu başarılı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…