• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Merhaba kızlar nasılsınız. Benim moralim çok bozuk ben mecburi bir lap ve hist. Geçirdim her yerim ağrıyor. Annem garibim geldi çırpınıyor.şu anda eşimin annesine ortam buram ağrıyor diyip ağlayıp duruyor.kafayı yiyecem az kaldı

Hamile arkadaş banada dua edin ne olur.kendimi çok kötü hissediyorum.
Cuma aksaminin yuzu suyu hürmetine Rabbim gönlünden geceni nasip etsin en kisa zamanda canim..
çok icten söylüyorum diliyorum.. Sanada sabir diliyorum insan kendini cekemezken baskalarinin cocukca hareketlerini cekmek zorunda kaliyor .. Rabbim yardimcin olsun.

Merhaba kızlar nasılsınız. Benim moralim çok bozuk ben mecburi bir lap ve hist. Geçirdim her yerim ağrıyor. Annem garibim geldi çırpınıyor.şu anda eşimin annesine ortam buram ağrıyor diyip ağlayıp duruyor.kafayı yiyecem az kaldı
Çok geçmiş olsun cnm

@hayat_gun çok sağol. Allahım bidaha tekrar aynı acıyı yasatmasn.k Ebru tarım klinik açmış kendine. Zaten Cüneyt evruke ve ebru tarim i söylüyorlar riskli gebelikler için. Sadece belki bu doktorların hastalari ile karşılaşırız beni yönlendirirler diye araştırıyorum
Canim benim kaybım yok ama bizim çocuğumuz olmuyordu beni cüneyt beye yönlendirdyönlendirdiler 1 ay takip yaptı olmadı zaten sorun eşimde sonradan öğrendik neyse ben memnun kalmadım muayene bitti adet oldum benim çok agrim vardı aradım gelsem bakarmisiniz dedim muayene parası odersin dedi ben bidaha gitmedim çok parayı kiminle konustuysam öyle söyledi birşey daha ben hsg yaptıracağım sordum nerde yaptırayim diye anlaştığı yeri sordum söyledi ama ben anestisisiz yapıyorum dedi ben korkuyorum dedim iki dakikalık işlem falan diyor ben başka yere gittim orda çektirdim gıcık oldum ona

Canim çok geçmiş olsun ya neden mecburi hayırdır ne oldu ağrı kesici iğne yaptir canim agrin hemen gecer

[QUOTCüneyt beysahhh01, post: 48719563, member: 533559"]Canim benim kaybım yok ama bizim çocuğumuz olmuyordu beni cüneyt beye yönlendirdyönlendirdiler 1 ay takip yaptı olmadı zaten sorun eşimde sonradan öğrendik neyse ben memnun kalmadım muayene bitti adet oldum benim çok agrim vardı aradım gelsem bakarmisiniz dedim muayene parası odersin dedi ben bidaha gitmedim çok parayı kiminle konustuysam öyle söyledi birşey daha ben hsg yaptıracağım sordum nerde yaptırayim diye anlaştığı yeri sordum söyledi ama ben anestisisiz yapıyorum dedi ben korkuyorum dedim iki dakikalık işlem falan diyor ben başka yere gittim orda çektirdim gıcık oldum ona[/QUOTE]
Bnde cuneyt bey için öyle şeyler duydum ama hiç görmediğim için bilmiyorum zaten bn Ebru tarım in ultrasound u çok iyi olduğunu duydum. Tayfun ve hakan beyi de dünden beri araştırıyorum.hem başkent evimede yakın.Allahım hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin.cnku tkrar aynı acıları yaşayacak yuregim yok.

Kızlar Günaydın . Birsey sorcaktim . Şimdi baskente gitsem tup bebek için degik normal muayaneye seyhan baskente mi gitmeliyim

Çok teşekKur ederim Al_pi Al_pi
Arkdaslar ilk gebebligimdi. 27+3de şiddetli preklamsi nedeniyle sezeryan ile Balcalı hastanesinde erken doğum yaptım.ayrica bebegimde uç haftalık gerilik vardı.
Oğlum sadece 18 gün yaşadı :KK43:
Sizden ricam iyi bi perinatalog onermeniz?
Veya riskli gebelik takibi yapan iyi bi hekim arıyorum varsa gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz hekim var mı?
ebru tarım var başkentte canım riskli ebelikte kuzenimi takip etmişti kuzenim orak hücre anemisiydi

Gittim canim çok şükür kesemizi gördük :dua:haftaya da kalp atimi icin gidecegiz .. Sanirim sonra biraz daha rahatliyacagim ..
Senin minikler nasil kontrolunuz ne zaman ?
maşallah canım tayfun beye bir alpi bir ben kaldım demiştim topikte çok şükür senden aynı hafta içinde güzel haberleri aldık darısı kalp atışlarına canım

kızlar tüp bebek ne kadara mal oluyor?
Bİr de cinsiyet belirleyebiliyor muyuz?
canım ben raporsuz yaptırdım 4000 tlye mal aldu ama transfer ücreti dahil değil birde ilaçlara görede fiyat değişiyor . cinsiyet tercihini neden yaptıracaksın rahatsızlık mı var yoksa ?

geçmiş olsun canım bende geçen sene olmuştum allah yardımcın olsun ağrısı zor . problem neydi

SchonerDuft SchonerDuft canm ebru tarım klinik açmış kendine.ayrilmis başkentten. Muanesi 350 lira imiş. Aklima takılan su başkent gbi bi hastane nin şartları ile klinik oortami nasıldır diye kafamda kıyaslamak yapıyorum soru ki işaretleri var o yüzden

Back