- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.701
Hayirlisiyla kucagina al yavrunu insallah kilosu dusukte olsa uzulme sen yarindan sonra ona iyi bakacaksin zaten hemen kilo alirher şey yolunda gülşah. yarın en geç 9 da doğuma girmiş olcam. ameliyathane müsait olursa daha erken de alabilirim dedi doktor. sadece bir hafada 45gr almış. kilosu artmıor artık belli ki... 3 kilo bile olamadı yani ama hayırlısı... umarım görünenin altında çıkmaz ultrason sapmasından dolayı...
çok sağolun hepiniz. hepinize dua ediyor olacağım. kendime geldiğimde haber vereceğim mutlaka sizlere. kendinize iyi bakın :)
Canim olsun inşallah bebisin sağlıklıdır yarın kucağına alınca herşeyi unutursun canim kilosuna önemli değil canim benim yigenimfe küçük doğdu çok şükür şimdi 2.5 yaşındaher şey yolunda gülşah. yarın en geç 9 da doğuma girmiş olcam. ameliyathane müsait olursa daha erken de alabilirim dedi doktor. sadece bir hafada 45gr almış. kilosu artmıor artık belli ki... 3 kilo bile olamadı yani ama hayırlısı... umarım görünenin altında çıkmaz ultrason sapmasından dolayı...
çok sağolun hepiniz. hepinize dua ediyor olacağım. kendime geldiğimde haber vereceğim mutlaka sizlere. kendinize iyi bakın :)
Allah yardımcın olsun canım. Bebeğinin kilosunu sorun etme sağlıklı olsun yeterki..Hem doğduktan sonra annesinin kucağında kilosunu da alır, sağlıkla büyür de inşallah..her şey yolunda gülşah. yarın en geç 9 da doğuma girmiş olcam. ameliyathane müsait olursa daha erken de alabilirim dedi doktor. sadece bir hafada 45gr almış. kilosu artmıor artık belli ki... 3 kilo bile olamadı yani ama hayırlısı... umarım görünenin altında çıkmaz ultrason sapmasından dolayı...
Çok geçmiş olsun canm..İnşallah bu defa sağlıkla yavrunu kucağına alırsın. Seyhan Baskentte Ebru Tarım ve Hakan Kalaycı var.Ebru Tarım sanırım Baskentten ayrildi başka bir yerde şuan.Benim bildiklerim bunlar canm..Özellikle Ebru Tarim'i çok duydum canm..Çok teşekKur ederimAl_pi
Arkdaslar ilk gebebligimdi. 27+3de şiddetli preklamsi nedeniyle sezeryan ile Balcalı hastanesinde erken doğum yaptım.ayrica bebegimde uç haftalık gerilik vardı.
Oğlum sadece 18 gün yaşadı
Sizden ricam iyi bi perinatalog onermeniz?
Veya riskli gebelik takibi yapan iyi bi hekim arıyorum varsa gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz hekim var mı?
Ben adanada yasamiyorum ama orada baskent hastanesine gittim Benimde iki kaybim var ama cok yeniyken dustu seninki gibi buyuk degildi ..Çok teşekKur ederimAl_pi
Arkdaslar ilk gebebligimdi. 27+3de şiddetli preklamsi nedeniyle sezeryan ile Balcalı hastanesinde erken doğum yaptım.ayrica bebegimde uç haftalık gerilik vardı.
Veya riskli gebelik takibi yapan iyi bi hekim arıyorum varsa gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz hekim var mı?
cnm inşallah yarın ikinizde sağlıkla çıkın ameliyattan kilosuna takılma sen onu sutunle büyütürsun cnm sağlığı yerinde olsun yeter bizde sana yarın bolbol dua edecez cnm Allah yardımcın olsun inşallahher şey yolunda gülşah. yarın en geç 9 da doğuma girmiş olcam. ameliyathane müsait olursa daha erken de alabilirim dedi doktor. sadece bir hafada 45gr almış. kilosu artmıor artık belli ki... 3 kilo bile olamadı yani ama hayırlısı... umarım görünenin altında çıkmaz ultrason sapmasından dolayı...
Cnm ben tayfun beye gidiyorum çok memnunum istersen bir araştır cnm inşallah Allah bidaha yasatmasin sizedeÇok teşekKur ederimAl_pi
Amin canim cok sagol .. Rabbim herkesin yuzunu guldursun kimseyi evladiysa sinamasin ..Al_pi tayfun beyi de duydum.
Sağlıklı sıhhatle yavruna kavuş insallah Allahım aynı acıyı yasatmasin.
Alpi sen Dr gittinmiydi cnm bu hafta inşallah herşey yolundadir cnmBen adanada yasamiyorum ama orada baskent hastanesine gittim Benimde iki kaybim var ama cok yeniyken dustu seninki gibi buyuk degildi ..
Doktorlarinin hepside cok iyi ilgili ve arastirmaci para icin hastaya bakmiyorlar sorununu cozup onu evlat sahibi yapmak icin bakiyorlar .. Doktorum tayfun çok arastirirsan zaten yeterli bilgiye sahip oldugunu anlayacaksin gitmeden ..
Evet canm Cüneyt Evruke de var.Akdeniz bölgesinin en iyi drlarindan.Tayfun beyi çok söylüyorlar. Benim drum da çok iyi ama gebelik oluştuktan sonra takibe devam ediyor mu bilmiyorum.hayat_gun çok sağol. Allahım bidaha tekrar aynı acıyı yasatmasn.k Ebru tarım klinik açmış kendine. Zaten Cüneyt evruke ve ebru tarim i söylüyorlar riskli gebelikler için. Sadece belki bu doktorların hastalari ile karşılaşırız beni yönlendirirler diye araştırıyorum
Gittim canim çok şükür kesemizi gördükAlpi sen Dr gittinmiydi cnm bu hafta inşallah herşey yolundadir cnm
Maşallah canım gözün aydın.İnşallah kalp atışlarıni da güzelce duyarsınız. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Gittim canim çok şükür kesemizi gördükhaftaya da kalp atimi icin gidecegiz .. Sanirim sonra biraz daha rahatliyacagim ..
Senin minikler nasil kontrolunuz ne zaman ?
Amin canim.. Insallah ayin 14de senden de guzel haberler aliriz hep birlikte seviniriz .Maşallah canım gözün aydın.İnşallah kalp atışlarıni da güzelce duyarsınız. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..
Aminn canımm inşallah..Amin canim.. Insallah ayin 14de senden de guzel haberler aliriz hep birlikte seviniriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?