Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hayirlisiyla kucagina al yavrunu insallah kilosu dusukte olsa uzulme sen yarindan sonra ona iyi bakacaksin zaten hemen kilo alir

Canim olsun inşallah bebisin sağlıklıdır yarın kucağına alınca herşeyi unutursun canim kilosuna önemli değil canim benim yigenimfe küçük doğdu çok şükür şimdi 2.5 yaşında

Çok teşekKur ederim Al_pi
Arkdaslar ilk gebebligimdi. 27+3de şiddetli preklamsi nedeniyle sezeryan ile Balcalı hastanesinde erken doğum yaptım.ayrica bebegimde uç haftalık gerilik vardı.
Oğlum sadece 18 gün yaşadı
Sizden ricam iyi bi perinatalog onermeniz?
Veya riskli gebelik takibi yapan iyi bi hekim arıyorum varsa gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz hekim var mı?

Allah yardımcın olsun canım. Bebeğinin kilosunu sorun etme sağlıklı olsun yeterki..Hem doğduktan sonra annesinin kucağında kilosunu da alır, sağlıkla büyür de inşallah..

Çok geçmiş olsun canm..İnşallah bu defa sağlıkla yavrunu kucağına alırsın. Seyhan Baskentte Ebru Tarım ve Hakan Kalaycı var.Ebru Tarım sanırım Baskentten ayrildi başka bir yerde şuan.Benim bildiklerim bunlar canm..Özellikle Ebru Tarim'i çok duydum canm..

Ben adanada yasamiyorum ama orada baskent hastanesine gittim Benimde iki kaybim var ama cok yeniyken dustu seninki gibi buyuk degildi ..
Doktorlarinin hepside cok iyi ilgili ve arastirmaci para icin hastaya bakmiyorlar sorununu cozup onu evlat sahibi yapmak icin bakiyorlar .. Doktorum tayfun çok arastirirsan zaten yeterli bilgiye sahip oldugunu anlayacaksin gitmeden ..

cnm inşallah yarın ikinizde sağlıkla çıkın ameliyattan kilosuna takılma sen onu sutunle büyütürsun cnm sağlığı yerinde olsun yeter bizde sana yarın bolbol dua edecez cnm Allah yardımcın olsun inşallah

Cnm ben tayfun beye gidiyorum çok memnunum istersen bir araştır cnm inşallah Allah bidaha yasatmasin sizede

Alpi sen Dr gittinmiydi cnm bu hafta inşallah herşey yolundadir cnm

Evet canm Cüneyt Evruke de var.Akdeniz bölgesinin en iyi drlarindan.Tayfun beyi çok söylüyorlar. Benim drum da çok iyi ama gebelik oluştuktan sonra takibe devam ediyor mu bilmiyorum.

Gittim canim çok şükür kesemizi gördük haftaya da kalp atimi icin gidecegiz .. Sanirim sonra biraz daha rahatliyacagim ..
Senin minikler nasil kontrolunuz ne zaman ?
Maşallah canım gözün aydın.İnşallah kalp atışlarıni da güzelce duyarsınız. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…