- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
- #7.681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim elinde değil belki biliyorum ama ben de sezeryan ameliyat geçirdim. İnanki hiç birşey ama hicbirsey bilmiyorsun.Kolundan damar yolunu buluyorlar ya işte ondan sonrasını hiç bilmiyorsun.Ben taburcu olurken drum agri kesici yazmıştı,aldım ama hiç kullanmama gerek bile kalmadı. İçin rahat olsun Allah'ın izniyle çok rahat geçecek canm..sağol canımm. stresten egzama atağı başladı bende birkaç gündür... yüzüm çok kötü halde acaip canım sıkkın bu yüzden yanması ayrı görüntüsü ayrı bi dert... hamilelik sayesinde aylarca makyajlı gibi olan cildim doğumdan hemen önce ne hale geldi şaka gibi...
Ayy canim ya çok üzüldüm inşallah doğumdan sonra geçer canim biraz rahatla herşeyi herkesi unut bebeğini düşün yarın kucağında olacak yavrun onun hayaliyle bugünü geçir canimsağol canımm. stresten egzama atağı başladı bende birkaç gündür... yüzüm çok kötü halde acaip canım sıkkın bu yüzden yanması ayrı görüntüsü ayrı bi dert... hamilelik sayesinde aylarca makyajlı gibi olan cildim doğumdan hemen önce ne hale geldi şaka gibi...
sağol canım tek dileğim sağlığı... son günlerde hareketleri azaldı çok tedirgin olmaya başladım birazdan bi uğricam hastaneye. son günde bile tasa bitmior yani... darısı senin bebeğine olsun inşallah :)Breakfast nasılsın canm?Heyecanın yoğundur şimdi..Yarın paşa geliyor..Allah sağ salim kucağına versin innnşallah..Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat olsun..Birlikte mutlu mesut bir hayatınız olsun canım benimm..
ya ameliyattan çok eve döndükten sonra kalabalıkta rahat edemicem tasası başladı... düşünce olmayınca insanlarda... görümcem 9 aylık bebeğiyle geldi bugün bizde kalacakmış. ateşi ishali var bir de çocuğun... dişten diolar... ama insan düşünse dinlendiği ands benim çocuğum ağlar rahatsızlık veririm der... zaten yatak odamız banyonun yanı her tuvalete girenle uyanıoruz sabaha kadar... bir de böyle hassas dönemde... gerginim anlayacağın baya...Canim elinde değil belki biliyorum ama ben de sezeryan ameliyat geçirdim. İnanki hiç birşey ama hicbirsey bilmiyorsun.Kolundan damar yolunu buluyorlar ya işte ondan sonrasını hiç bilmiyorsun.Ben taburcu olurken drum agri kesici yazmıştı,aldım ama hiç kullanmama gerek bile kalmadı. İçin rahat olsun Allah'ın izniyle çok rahat geçecek canm..
İlk gün ilk kalkışında destek gerekecek biraz,ama ikinci güne daha rahat edeceksin.
sağol canım kucağıma almadan içim rahat edemedi hala... darısı sana olsun inşallah... başlıyorsun bu ay di mi? eşinin rahatsızlığı engel değildi
sağol canım. kısmet artık... tam akışına bırakayım kafamı takmayayım diorum, her türlü düşüncesizlikle karşılaşıorum. hiç farkında değiller bir de çok iyiler her şeyi tam yapıolar onların gözünde...Ayy canim ya çok üzüldüm inşallah doğumdan sonra geçer canim biraz rahatla herşeyi herkesi unut bebeğini düşün yarın kucağında olacak yavrun onun hayaliyle bugünü geçir canim
Rahat ol canim stres seni de karnindakinide kötü etkiler birak akisina ama görünce nde çok düşüncesiz mis ateşli çocuk gelir mi ya senin bebeğin yeni doğacak en hassas dönemi sakin yaklaştırma aynı odada bulundurma sonuçta çocuk hastasağol canım. kısmet artık... tam akışına bırakayım kafamı takmayayım diorum, her türlü düşüncesizlikle karşılaşıorum. hiç farkında değiller bir de çok iyiler her şeyi tam yapıolar onların gözünde...
Çok normal canım bu kadar sıkıntı yaşadıktan kucağına alınca rahatlıcaksın. amin canım. eşimin rahatsızlığı engel olmadı ama tayfun hoca aralık ayı adetimin 21.gününde gelmemi önerdi teario verdi tedaviye başlayana kadar içecezsağol canım kucağıma almadan içim rahat edemedi hala... darısı sana olsun inşallah... başlıyorsun bu ay di mi? eşinin rahatsızlığı engel değildi
Cnm yarın büyük gün inşallah saglikla yavrunu kucağına alacaksin ikinizde hastaneden sağlıkla çıkın inşallah geçmiş olsun cnm ya stresten olmuştur ne kadar takma desekte işte insanın elinde olmuyor bebekli insanın faydasindan çok ayak bağı olur hem siz hem o bebek rezil olcak çok dusuncesizmis gorumcende inşallah hastane çıkışında herşey rayına oturur cnm sen bebeğine odaklan başka birşey dusunme son günlerde az hareket normal cnm bebekte yeri daraldi çünkü artık dert etme sen inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyleya ameliyattan çok eve döndükten sonra kalabalıkta rahat edemicem tasası başladı... düşünce olmayınca insanlarda... görümcem 9 aylık bebeğiyle geldi bugün bizde kalacakmış. ateşi ishali var bir de çocuğun... dişten diolar... ama insan düşünse dinlendiği ands benim çocuğum ağlar rahatsızlık veririm der... zaten yatak odamız banyonun yanı her tuvalete girenle uyanıoruz sabaha kadar... bir de böyle hassas dönemde... gerginim anlayacağın baya...
Rahat ol canim stres seni de karnindakinide kötü etkiler birak akisina ama görünce nde çok düşüncesiz mis ateşli çocuk gelir mi ya senin bebeğin yeni doğacak en hassas dönemi sakin yaklaştırma aynı odada bulundurma sonuçta çocuk hasta
Cnm yarın büyük gün inşallah saglikla yavrunu kucağına alacaksin ikinizde hastaneden sağlıkla çıkın inşallah geçmiş olsun cnm ya stresten olmuştur ne kadar takma desekte işte insanın elinde olmuyor bebekli insanın faydasindan çok ayak bağı olur hem siz hem o bebek rezil olcak çok dusuncesizmis gorumcende inşallah hastane çıkışında herşey rayına oturur cnm sen bebeğine odaklan başka birşey dusunme son günlerde az hareket normal cnm bebekte yeri daraldi çünkü artık dert etme sen inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle
sağolun kızlar. geldim doktora nst çekildi normal çıktı şimdi ultrasonda ds bakacaklar.Çok normal canım bu kadar sıkıntı yaşadıktan kucağına alınca rahatlıcaksın. amin canım. eşimin rahatsızlığı engel olmadı ama tayfun hoca aralık ayı adetimin 21.gününde gelmemi önerdi teario verdi tedaviye başlayana kadar içecez
son kontroller sanırım kaçta doğumun kısmetse dualarım seninle canım sağlıkla al kucağına oğlunusağolun kızlar. geldim doktora nst çekildi normal çıktı şimdi ultrasonda ds bakacaklar.
sağol canım. sabah 730 da gleeceğiz ama net saati henüz bilmiorm sabah olacak. ben de hepiniz için dua ediyor olacağım. doğuma girenin duaları kabul oluormuş herkes öyle söyleyip dua istiyor :)son kontroller sanırım kaçta doğumun kısmetse dualarım seninle canım sağlıkla al kucağına oğlunu
evet canım buna inanıyorum .bir arkadaşımın ablası 15 senedir uğraşan birine doğum esnasında dua etmişti kadın 1 ay sonra son kez deneme kararı aldı ve şimdi hamile :) lütfen bana et canım bende bir mucize istiyorum :)sağol canım. sabah 730 da gleeceğiz ama net saati henüz bilmiorm sabah olacak. ben de hepiniz için dua ediyor olacağım. doğuma girenin duaları kabul oluormuş herkes öyle söyleyip dua istiyor :)
Bulusma gunu geldi çattı desene canim .. Ay yarin mis kokacak evin saglikla kucagina almak nasip olsun insallah bizlerede dua et yarin cuma cok guzel gun dualarimiz seninle canim.. ❤sağol canım. sabah 730 da gleeceğiz ama net saati henüz bilmiorm sabah olacak. ben de hepiniz için dua ediyor olacağım. doğuma girenin duaları kabul oluormuş herkes öyle söyleyip dua istiyor :)
sağol canım tek dileğim sağlığı... son günlerde hareketleri azaldı çok tedirgin olmaya başladım birazdan bi uğricam hastaneye. son günde bile tasa bitmior yani... darısı senin bebeğine olsun inşallah :)
Off işte o kalabalık iyi olmamış. Anlayabiliyorum seni..Yani gelecekse de faydası olacak biri gelsin.Görümcenin sana faydası mi olacak zararı mi bu tartışılır..Yani zaten sen hassas oluyorsun başkalarını hiç çekemez insan öyle bir durumda.Neyse canm idare et çok kalmaz gider herhalde.Ya da bilmiyorum eşin söylese o da olmaz herhalde.Kısa bir süre idare edecen gibi görünüyor.Sen bebişinle buluşmanın tadını çıkarmaya çalış canm.Doğum sonrasi ister istemez bi kalabalık oluyor. O da geçer gider inşallah..ya ameliyattan çok eve döndükten sonra kalabalıkta rahat edemicem tasası başladı... düşünce olmayınca insanlarda... görümcem 9 aylık bebeğiyle geldi bugün bizde kalacakmış. ateşi ishali var bir de çocuğun... dişten diolar... ama insan düşünse dinlendiği ands benim çocuğum ağlar rahatsızlık veririm der... zaten yatak odamız banyonun yanı her tuvalete girenle uyanıoruz sabaha kadar... bir de böyle hassas dönemde... gerginim anlayacağın baya...
Canm şu an ben de heyecanliyim senin adına. Rabbim yardımcın olsun.Güzel seyler düşün. Bebeğini göreceksin maşallah..Bizleri de lütfen unutma canm..Dua et bizler için. Söylediğin şeyi ben de duymuştum. Doğum anında özellikle çocuk isteyenler için edilen dualar kabul oluyormuş. Allah kolaylik versin canm.Dualarimiz seninle..sağol canım. sabah 730 da gleeceğiz ama net saati henüz bilmiorm sabah olacak. ben de hepiniz için dua ediyor olacağım. doğuma girenin duaları kabul oluormuş herkes öyle söyleyip dua istiyor :)
Canim ne yaptın ultrasonda birşey çıkmadı demi canimsağolun kızlar. geldim doktora nst çekildi normal çıktı şimdi ultrasonda ds bakacaklar.
sağol canım. sabah 730 da gleeceğiz ama net saati henüz bilmiorm sabah olacak. ben de hepiniz için dua ediyor olacağım. doğuma girenin duaları kabul oluormuş herkes öyle söyleyip dua istiyor :)