• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

bu yaşadığın sıkıntıları bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hepsini unutcaksın inşallah rabbim gönlüne göre versin vallahi sana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza hergün zaman geçecek sırayla inşallah doğum haberlerinide alacağız inşallah tabiki ben diyorum iyiki kk üye olmuşum burda hiç birbirimizi tanımadan iyi dileklerde bulunup dua ediyoruz bazende umut oluyoruz :dua: kimse belki bizi anlamadığın biz birbirimizi daha iyi anlayabiliryoruz sende artık farkındasın şimdi biraz daha rahatlamışsındır kalbimiz seninle cnm
Sağol canım benim Allah razı olsun.İnşallah senin de güzel haberlerini alalım.Gerçekten burası insana iyi geliyor.Birbirimizin desteğiyle daha iyi ilerliyoruz.Bu tedaviye girmemde kk arkaşlarimin katkısı çok büyük.İçim biraz rahatladı ama ayin 14ünde o güzel haberi almadan tam anlamıyla rahatlayamayacağim. İnşallah bir gün hepimiz bebeklerimiz kucagimizdayken buraya yazarız.İnşallah..

OTE="gulsahhh01, post: 48522639, member: 533559"]Slm sultan ben hamile kalmadan önce test sonuçlarını göstermek için gittiğimde bana seni anlatmıştı çok sevinmiştim banada ilaç verdi onunda etkisiyle ve eşim bayağı ilaç kullandı bende şimdi hamileyim bana mucizelere Inan demisti bizde mucize olmaz demiştim ama oluyormuş bende tayfun beye borçluyum o bizi yönlendirdi doktorla da o konuştu allah razı olsun canim senin adına çok sevindim çok şükür kucağına almışsın sağ salim buyutursun inşallah canim[/QUOTE]
Cok teşekkürlerim canm sende sagsalim kucağınaal melegni inşallah

OTE="gulsahhh01, post: 48522639, member: 533559"]Slm sultan ben hamile kalmadan önce test sonuçlarını göstermek için gittiğimde bana seni anlatmıştı çok sevinmiştim banada ilaç verdi onunda etkisiyle ve eşim bayağı ilaç kullandı bende şimdi hamileyim bana mucizelere Inan demisti bizde mucize olmaz demiştim ama oluyormuş bende tayfun beye borçluyum o bizi yönlendirdi doktorla da o konuştu allah razı olsun canim senin adına çok sevindim çok şükür kucağına almışsın sağ salim buyutursun inşallah canim
Cok teşekkürlerim canm sende sagsalim kucağınaal melegni inşallah[/QUOTE]
Amin canim inşallah taze anne nasıl gidiyor bebisle inşallah herşey yolundadir

Kizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun bol dua ile o günü bekliyecez inşallah güzel haberlerle dönersin

Kızlar tedaviye başladık hayirlisiyla pazartesi kontrol olacam hayat senin adına da çok sevindim değerin artıyor bebegin bhc g salgilamaya devam ediyor bu çok güzel birşey o seninle sende onunla ol moralini hic bozma
İnşallah söylediğin gibidir canm.Teşekkür ederim canm..Tedavin hayırlı uğurlu olsun..İnşallah yorulmadan bebişine kavuşursun. Allah kolaylik versin..

Evt canım kalem seklinde
ben başka bi ilaç, puregon kullanmıştım. 300mg idi kaleme konan şişe. 3 gün vuruyordum sonunda da dibinde kalıordu ama hemşireler baştan uyarmışlardı dibinde kalacak, biten şişelerini buzdolabına koy, hepsi bittiğinde buraya getir biz burda açıp birleştirebiliyoruz diye. belki sana da söylemişlerdir aklınds kalmamıştır... ama sonuç olarak o şişeler hala bizim buzdolabında... verilen dozdan fazlasını kullanmak zorunds kalmadım, o ay da hamile kaldım zaten. eksik vurulmuş sayılmıorsun yani için rahat olsun :) yine de bi arayıp hemşirelere sorabilirsin aklına takılan bu tarz şeyleri hep çok yardımcı olurlar...

ben başka bi ilaç, puregon kullanmıştım. 300mg idi kaleme konan şişe. 3 gün vuruyordum sonunda da dibinde kalıordu ama hemşireler baştan uyarmışlardı dibinde kalacak, biten şişelerini buzdolabına koy, hepsi bittiğinde buraya getir biz burda açıp birleştirebiliyoruz diye. belki sana da söylemişlerdir aklınds kalmamıştır... ama sonuç olarak o şişeler hala bizim buzdolabında... verilen dozdan fazlasını kullanmak zorunds kalmadım, o ay da hamile kaldım zaten. eksik vurulmuş sayılmıorsun yani için rahat olsun :) yine de bi arayıp hemşirelere sorabilirsin aklına takılan bu tarz şeyleri hep çok yardımcı olurlar...
Günaydın Canim nasılsın yarın büyük gün bebeğine kavusacaksin inşallah herşey yolunda gider canim ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canim ayy ben çok heyecanlıyım

Günaydın Canim nasılsın yarın büyük gün bebeğine kavusacaksin inşallah herşey yolunda gider canim ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canim ayy ben çok heyecanlıyım
sağol canımm. stresten egzama atağı başladı bende birkaç gündür... yüzüm çok kötü halde acaip canım sıkkın bu yüzden :( yanması ayrı görüntüsü ayrı bi dert... hamilelik sayesinde aylarca makyajlı gibi olan cildim doğumdan hemen önce ne hale geldi şaka gibi...

Breakfast nasılsın canm?Heyecanın yoğundur şimdi..Yarın paşa geliyor..:KK46::nazar::nazar::nazar:Allah sağ salim kucağına versin innnşallah..Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat olsun..Birlikte mutlu mesut bir hayatınız olsun canım benimm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back