• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .

Kizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
Hic belli olmaz canim ne olacagi .. Ayin 14ne guzel haberlerle donersin insallah ..

canım yine umutlar tükenmiş değil bak artış sürmüş. canını sıkmadan beklemeye çalış randevu tarihini... söylemesi kolay, beklemesi zor biliyorum ama, yapabileceğin en güzel şey bu. sonuçta bebeğin hala seninle... moral bulacağın şeylerle geçir bu zamanı... inşallah 14ünde ferahlayacaksın

Canim hiç moralini bozma bebisin hala seninle herşey güzel olacak canim bol dua et canim

canım değerinin yükselmesi çok iyi moralini bozma güzel haberler alacaksın inanıyorum buna

Mrb kızlar sizleri sürekli takip ediyorum nerdeyse hepinizi tanıyorum hayatcim sabah ola hayrola inşallah belki de ikisi tuttu sonradan biri belki sonlandı diğeri tutundu aklıma bu geliyor benim hic üzülme herşey bitmiş değil kısmet olursa bende yarin başlıyorum kışla başkentte tedaviye kızlar desteğinizi esirgemeyin lutfen
tedavin hayırlı olsun canım dr kimdi .. ilk denemen mi?

sevindim senin adına değerin artmış yavaş ilerliyor olabilir ama sonuçta değerin düşmüyor artıyor ben inanıyorum 14. de güzel haberler vereceksin allahın izniyle
Ay inşallah canım ya.Son iki gün yaşadığım sıkıntı şu an yok en azından.İnşallah güzel haberler paylaşalım hepimiz.

Ay inşallah canım ya.Son iki gün yaşadığım sıkıntı şu an yok en azından.İnşallah güzel haberler paylaşalım hepimiz.

bu yaşadığın sıkıntıları bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hepsini unutcaksın inşallah rabbim gönlüne göre versin vallahi sana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza hergün zaman geçecek sırayla inşallah doğum haberlerinide alacağız inşallah tabiki ben diyorum iyiki kk üye olmuşum burda hiç birbirimizi tanımadan iyi dileklerde bulunup dua ediyoruz bazende umut oluyoruz :dua: kimse belki bizi anlamadığın biz birbirimizi daha iyi anlayabiliryoruz sende artık farkındasın şimdi biraz daha rahatlamışsındır kalbimiz seninle cnm

Back