- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.661
Sağol canım benim Allah razı olsun.İnşallah senin de güzel haberlerini alalım.Gerçekten burası insana iyi geliyor.Birbirimizin desteğiyle daha iyi ilerliyoruz.Bu tedaviye girmemde kk arkaşlarimin katkısı çok büyük.İçim biraz rahatladı ama ayin 14ünde o güzel haberi almadan tam anlamıyla rahatlayamayacağim. İnşallah bir gün hepimiz bebeklerimiz kucagimizdayken buraya yazarız.İnşallah..bu yaşadığın sıkıntıları bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hepsini unutcaksın inşallah rabbim gönlüne göre versin vallahi sana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza hergün zaman geçecek sırayla inşallah doğum haberlerinide alacağız inşallah tabiki ben diyorum iyiki kk üye olmuşum burda hiç birbirimizi tanımadan iyi dileklerde bulunup dua ediyoruz bazende umut oluyoruzkimse belki bizi anlamadığın biz birbirimizi daha iyi anlayabiliryoruz sende artık farkındasın şimdi biraz daha rahatlamışsındır kalbimiz seninle cnm
Sağol canım insallah o zaman güzel haberlerle dönerim..Çok teşekkür ederim..Hayat_gun insallah sonucun guzel olur 14 unde moral cok onemli canim
Cok teşekkürlerim canm sende sagsalim kucağınaal melegni inşallah[/QUOTE]OTE="gulsahhh01, post: 48522639, member: 533559"]Slm sultan ben hamile kalmadan önce test sonuçlarını göstermek için gittiğimde bana seni anlatmıştı çok sevinmiştim banada ilaç verdi onunda etkisiyle ve eşim bayağı ilaç kullandı bende şimdi hamileyim bana mucizelere Inan demisti bizde mucize olmaz demiştim ama oluyormuş bende tayfun beye borçluyum o bizi yönlendirdi doktorla da o konuştu allah razı olsun canim senin adına çok sevindim çok şükür kucağına almışsın sağ salim buyutursun inşallah canim
canım daha güçlü olmalısınki bebişin benim annem ne kadar güçlüymüş deyip daha sıkı sarılsın bebişini tedirgin etme hayırlısı olsunAy inşallah canım ya.Son iki gün yaşadığım sıkıntı şu an yok en azından.İnşallah güzel haberler paylaşalım hepimiz.
cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun bol dua ile o günü bekliyecez inşallah güzel haberlerle dönersinKizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
Sağol canım inşallah yavrum beni birakmasin.Ben onlar için yaşayacağım.canım daha güçlü olmalısınki bebişin benim annem ne kadar güçlüymüş deyip daha sıkı sarılsın bebişini tedirgin etme hayırlısı olsun
Sağol canım çok teşekkür ederim..cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun bol dua ile o günü bekliyecez inşallah güzel haberlerle dönersin
İnşallah söylediğin gibidir canm.Teşekkür ederim canm..Tedavin hayırlı uğurlu olsun..İnşallah yorulmadan bebişine kavuşursun. Allah kolaylik versin..Kızlar tedaviye başladık hayirlisiyla pazartesi kontrol olacam hayat senin adına da çok sevindim değerin artıyor bebegin bhc g salgilamaya devam ediyor bu çok güzel birşey o seninle sende onunla ol moralini hic bozma
kalem şeklinde mi?Kızlar birşey soracam Dr genotropin verdi yaptım arkası tam sifirlamadi gibi geldi acaba yanlismi yaptım ben kullanan oldumu
Evt canım kalem seklindekalem şeklinde mi?
ben başka bi ilaç, puregon kullanmıştım. 300mg idi kaleme konan şişe. 3 gün vuruyordum sonunda da dibinde kalıordu ama hemşireler baştan uyarmışlardı dibinde kalacak, biten şişelerini buzdolabına koy, hepsi bittiğinde buraya getir biz burda açıp birleştirebiliyoruz diye. belki sana da söylemişlerdir aklınds kalmamıştır... ama sonuç olarak o şişeler hala bizim buzdolabında... verilen dozdan fazlasını kullanmak zorunds kalmadım, o ay da hamile kaldım zaten. eksik vurulmuş sayılmıorsun yani için rahat olsun :) yine de bi arayıp hemşirelere sorabilirsin aklına takılan bu tarz şeyleri hep çok yardımcı olurlar...Evt canım kalem seklinde
Günaydın Canim nasılsın yarın büyük gün bebeğine kavusacaksin inşallah herşey yolunda gider canim ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canim ayy ben çok heyecanlıyımben başka bi ilaç, puregon kullanmıştım. 300mg idi kaleme konan şişe. 3 gün vuruyordum sonunda da dibinde kalıordu ama hemşireler baştan uyarmışlardı dibinde kalacak, biten şişelerini buzdolabına koy, hepsi bittiğinde buraya getir biz burda açıp birleştirebiliyoruz diye. belki sana da söylemişlerdir aklınds kalmamıştır... ama sonuç olarak o şişeler hala bizim buzdolabında... verilen dozdan fazlasını kullanmak zorunds kalmadım, o ay da hamile kaldım zaten. eksik vurulmuş sayılmıorsun yani için rahat olsun :) yine de bi arayıp hemşirelere sorabilirsin aklına takılan bu tarz şeyleri hep çok yardımcı olurlar...
sağol canımm. stresten egzama atağı başladı bende birkaç gündür... yüzüm çok kötü halde acaip canım sıkkın bu yüzdenGünaydın Canim nasılsın yarın büyük gün bebeğine kavusacaksin inşallah herşey yolunda gider canim ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın canim ayy ben çok heyecanlıyım
Breakfast nasılsın canm?Heyecanın yoğundur şimdi..Yarın paşa geliyor..ben başka bi ilaç, puregon kullanmıştım. 300mg idi kaleme konan şişe. 3 gün vuruyordum sonunda da dibinde kalıordu ama hemşireler baştan uyarmışlardı dibinde kalacak, biten şişelerini buzdolabına koy, hepsi bittiğinde buraya getir biz burda açıp birleştirebiliyoruz diye. belki sana da söylemişlerdir aklınds kalmamıştır... ama sonuç olarak o şişeler hala bizim buzdolabında... verilen dozdan fazlasını kullanmak zorunds kalmadım, o ay da hamile kaldım zaten. eksik vurulmuş sayılmıorsun yani için rahat olsun :) yine de bi arayıp hemşirelere sorabilirsin aklına takılan bu tarz şeyleri hep çok yardımcı olurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?