- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.641
Günaydın millet hayat_gün inşallah bugün çok güzel haberler alırsın Canim dört gözle bekliyoruz canim
Günaydın kızlar 9da kan verdim, eve döndüm. 10 buçuğa kadar belli olur diye düşünüyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.hayat_gun canım kaçta veriosun kanı?
İnşallah canım morfoloji ve pcos canimCanim tayfun bey cok iyi bir doktor ve seni çok rahatlatan bir doktor sizde sorun neydi canim
İnşallah canım morfoloji ve pcos canim
Hic belli olmaz canim ne olacagi .. Ayin 14ne guzel haberlerle donersin insallah ..Kizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
canım yine umutlar tükenmiş değil bak artış sürmüş. canını sıkmadan beklemeye çalış randevu tarihini... söylemesi kolay, beklemesi zor biliyorum ama, yapabileceğin en güzel şey bu. sonuçta bebeğin hala seninle... moral bulacağın şeylerle geçir bu zamanı... inşallah 14ünde ferahlayacaksınKizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
Canim hiç moralini bozma bebisin hala seninle herşey güzel olacak canim bol dua et canimKizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
canım değerinin yükselmesi çok iyi moralini bozma güzel haberler alacaksın inanıyorum bunaKizlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Değerim 123 ten 181 e çıkmış.Yine ağır ilerlemis yani.Esra hanm test için daha fazla gidip gelmesin demiş. Ayin 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş. İhtimal yani..Ayin 14 ünde belli olur artık. .
tedavin hayırlı olsun canım dr kimdi .. ilk denemen mi?Mrb kızlar sizleri sürekli takip ediyorum nerdeyse hepinizi tanıyorum hayatcim sabah ola hayrola inşallah belki de ikisi tuttu sonradan biri belki sonlandı diğeri tutundu aklıma bu geliyor benim hic üzülme herşey bitmiş değil kısmet olursa bende yarin başlıyorum kışla başkentte tedaviye kızlar desteğinizi esirgemeyin lutfen
Sağol canım çok teşekkür ederim.Umudunu yitirme Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah dua etmeyi ihmal etme sen
Sağolun kızlar umudumuz biraz arttı. İnşallah güzel haberler alırım.
İnşallah canım morfoloji ve pcos canim
Ay inşallah canım ya.Son iki gün yaşadığım sıkıntı şu an yok en azından.İnşallah güzel haberler paylaşalım hepimiz.sevindim senin adına değerin artmış yavaş ilerliyor olabilir ama sonuçta değerin düşmüyor artıyor ben inanıyorum 14. de güzel haberler vereceksin allahın izniyle
Ay inşallah canım ya.Son iki gün yaşadığım sıkıntı şu an yok en azından.İnşallah güzel haberler paylaşalım hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?