Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim .bende 1 yildir ugrasmalarimza ragmen cocuk sahibi olamayanlardanim. ben 2011 yilinda cikolata kisti nedeniyle ameliyat oldum .sonrada ferhat erola basladim 1 senedirde cocuk olmuyor klomen progestan kullandim surekli tuplerime bakildi acik bir sikinti yoktu.bana bir sorunun yok dedi surekli.3 gun once yine ferhat beyin yonlendirmesi ile hamdi karanfile gittim o da kist ameliyatinin 4. evrede olmus senin normal yollarla hamile kalman coj zor dedi .ben ilk defa duydugum icin bunu cok sasirdim .kafam iyice karisti .baskentten esra hanima da bir danisayim diyorum o da ayni seyleri soylerse tup bebek yapacagiz ama kafam cok karisik.aranizda benim gibi 4. evrede ameliyat olupta nor.al yolla cocuk sahibi olan varmi??

Canm evet normalde öyleydi ama bugün işlem yapamiyorlarmiş,P.tesi gidip tahlil yaptiracagim o yüzden.
istanbuldan arkadaşım gelmişti ikili test zamanı geldi tayfun beyden randevu aldım ona da. dün de gittim birlikte... hayat gün de hamileymiş dedi :d arkadaşım çıktığımızda dior ki benim gittiğim doktor ismimi bile bilmiordur ne kadar ilgili sizinki :d rosebady G gulsahhh01

kistle ilgili bilgim yok ama, bir yıl beklemişsiniz zaten, maddi olarak sıkıntınız yoksa uğraşmaya beklemeye hiç değmez inanın. çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. biz çocuk düşündüğümüz an hemen doktora gitmeye başlamıştık eşim 2. aydan bu ay da olmazsa tüp bebek yapalım diordu. ben kulaktan dolma tüp bebek süreciyle ilgili korkutucu şeyler duyduğumdan erteledim hep. bi buçuk yıldan fazla oyalandık pişmanım keşke bu kadar beklemeseydik diye...

Kim hayat gun de hamileymiş dedi?Tayfun bey mi?:))

tayfun bey çok iyi bir dr ilgili ve işinde en iyi bence iyiki drum olmus

Merhaba kızlar nasılsınız. Benim ameliyata 1 gün kaldı uyku zehir oldu.gözümü kapar kapamaz saçma sapan şeyler görüyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız. Benim ameliyata 1 gün kaldı uyku zehir oldu.gözümü kapar kapamaz saçma sapan şeyler görüyorum.
Ne ameliyati olacaksiniz bilmiyorum ama sakin olmaya calisin akliniza geldigi anda dua okuyun ben oyle stresten uzaklasiyorum nacizane tavsiyem
Insallah hayirlisiyla atlatirsiniz

tayfun bey o konuda on numara beni de gittiğim de tanıda eşim de şaşırmıştı

Bizim doktor müthiş ya geçen gittiğimizde sultan doğum yaptı darısı size dedi eşim kim dedi bende kk dan dedim maşallah hocam herşeyi takip ediyorsunuz dedi tayfun bey güldü valla beni çok rahatlatan doktor iyiki tayfun neye gitmisim

İnşallah canlarım.biri dokunsa ağlayacağım nerdeyse
tüp alınması ekstra bir acı veriyor mu bilmiyorum ama rahim düzeltmede uyandım ve asla kendmi ameliyat olmuş gibi hissetmedim. zaten ertesi gün de dışarı gezmeye falan çıktım korkma hiç :) tek acı veren şey damar yolu açılması daha fazlası değil

Kizlar iyi akşamlar..
Bugünlerde çok hapşırdım,özellikle bugün hapşır hapşır mahfoldum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…