evet ama aşılama önermişti doktorum iki sefer. ilk aşılamada 75lik yani en düşük doz iğneyle başladık tek yumurta oluştu. yumurta sayısını 2 yapmak için 100 e çıkardı ikinci ay. onda da benim yumurtalıklarım iğneye fazla hassasiyet gösterdi. yumurta sayısı 2yi geçince başkentte aşılama yapılmıor kanunen de yasak zaten çoğul gebelik riskli olduğu için... bende ilk kontrllde 19 yumurta oluşmuştu. aşılamam iptal olacaktı. doktorum iğneye devam edip
tüp bebek yapabilriz bu yumurtalarla dedi biz de kabul edince devam ettik. toplamda 32 yumurta toplandı ilk tüp bebek transferinde hamile kalmış oldum. 1,5 yıl uğraştıktan sonra başkentte 2. ayda hamile kalmış oldum yani :) o yüzden maddi engeliniz yoksa oyalanmayın derim. bir de sizin kistin engel olacağını söylemişler. benim sebepsiz infertiliteydi kendi kendime hamile kalmamda bi engel de yoktu aslında.. ona istinaden zaten o kadar oyalandık olur olur diye... levent toksöz ortadoğuda galiba di mi? ben de doğum için filiz kaviye gidiorum 3 haftadır. karşı odası galiba... bence kışladan da bi randevu alıp görüş alın.