• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız ben şu an hastanedeyim ameliyat sıramı bekliyorum. Kurbanlık misali. Dua edin. Dr.um tayfun bey Allahtan sonra ona güveniyorum.inşallah
Doktorun iyi insallah sorunsuz sekilde atlatacaksin .. Cikinca haber ver bizede iyi oldugunu bilelim .. Simdiden gecmis olsun..

evet ama aşılama önermişti doktorum iki sefer. ilk aşılamada 75lik yani en düşük doz iğneyle başladık tek yumurta oluştu. yumurta sayısını 2 yapmak için 100 e çıkardı ikinci ay. onda da benim yumurtalıklarım iğneye fazla hassasiyet gösterdi. yumurta sayısı 2yi geçince başkentte aşılama yapılmıor kanunen de yasak zaten çoğul gebelik riskli olduğu için... bende ilk kontrllde 19 yumurta oluşmuştu. aşılamam iptal olacaktı. doktorum iğneye devam edip tüp bebek yapabilriz bu yumurtalarla dedi biz de kabul edince devam ettik. toplamda 32 yumurta toplandı ilk tüp bebek transferinde hamile kalmış oldum. 1,5 yıl uğraştıktan sonra başkentte 2. ayda hamile kalmış oldum yani :) o yüzden maddi engeliniz yoksa oyalanmayın derim. bir de sizin kistin engel olacağını söylemişler. benim sebepsiz infertiliteydi kendi kendime hamile kalmamda bi engel de yoktu aslında.. ona istinaden zaten o kadar oyalandık olur olur diye... levent toksöz ortadoğuda galiba di mi? ben de doğum için filiz kaviye gidiorum 3 haftadır. karşı odası galiba... bence kışladan da bi randevu alıp görüş alın.
Baskentide aradim fakat aralik ayina randevu verebiliyorlarmis. maddi sikintim yok sükür. benim aklimdan gecen baska bir doktorda "evet senin normal yollarla cocuk dogurman zor " derse tup bebek olayina yonelecegim . 1 doktorla gorustum o da hamdi karanfil idi.bir doktorla daha gorusup yolumu ona gore cizecegim.levent toksozden cok memnun olan hasta duydum tanidigim bir hemsireden de doktor tavsiyesi istedim levent toksöz dedi insallah ugurlu gelir.levent toksoz ortadogu da evet.

Baskentide aradim fakat aralik ayina randevu verebiliyorlarmis. maddi sikintim yok sükür. benim aklimdan gecen baska bir doktorda "evet senin normal yollarla cocuk dogurman zor " derse tup bebek olayina yonelecegim . 1 doktorla gorustum o da hamdi karanfil idi.bir doktorla daha gorusup yolumu ona gore cizecegim.levent toksozden cok memnun olan hasta duydum tanidigim bir hemsireden de doktor tavsiyesi istedim levent toksöz dedi insallah ugurlu gelir.levent toksoz ortadogu da evet.
levent toksoz için demiorm ama özelde genelde olur diyerek oyalıorlar biraz takip edelim biraz bekleyelim diye... şimdiden aralığa al randevu derim. çünkü almak istediğinde yine bir ay sonraya randevu bulabileceksin... gitmek istemezsen gitmezsin yine

Sagol canim simdilik iyiyim Carsamba gunu doktora gidecegim.. Heyecan icinde bekliyorum ..
Sen nasilsin sizin kontroller aylik dimi .. Cok mide bulantin vs oldumu ..
Canim bunlar güzel heyecanlar inşallah keseyi ve kalp atışını duyarsınız ben çok kusuyordum şimdi bazen kusuyorum oda akşam canim inşallah sende öyle olmaz senin iyi geçer canim biz 3 hafta olacak tayfun bey 4 hafta dedi ben olmaz dedim meraktan olurum dedim beni kırmadı sağolsun 3 hafta dedi çok iyi Doktorum var sagolsun

levent toksoz için demiorm ama özelde genelde olur diyerek oyalıorlar biraz takip edelim biraz bekleyelim diye... şimdiden aralığa al randevu derim. çünkü almak istediğinde yine bir ay sonraya randevu bulabileceksin... gitmek istemezsen gitmezsin yine
Canim nasılsın ayy bebeğini kucağına almaya az kaldı inşallah sağ salim alırsın kucağına canim sen çok heyecanlisindir şimdi doğuma az kaldı diye çok şükür hazırlık bitmiştir demi artık dinlenip bekliyorsundur

Anladım canım çok haklısın. Ama o verdiğiniz geçici moralin geçerlilik süresi öyle kısa olmuyor..:))) Şimdi biliyorum ki bu endiseler hassasiyetimizden dolayi çok normal ama boşuna canımızı sıkıyoruz.Saol canm çok teşekkür ederim..:KK36:
Canim ne yaptın kan verdin mi birşey söylemedin

Canim nasılsın ayy bebeğini kucağına almaya az kaldı inşallah sağ salim alırsın kucağına canim sen çok heyecanlisindir şimdi doğuma az kaldı diye çok şükür hazırlık bitmiştir demi artık dinlenip bekliyorsundur
dinlenmek mi? ne yazık ki hiç dinlenemiyorum dinlenemeyeceğim de... hiç
istediğim gibi geçmedi son haftalarım. şimdi optimumdan geldik hesap et... mesela şimdi dinleniorum kalkıp toz alıp evi
süpürvem annem de kalan şeyleri yapacak... ev kalabalık ve annem her şeye tek başına yetişemior. başka yardım eden de yok... ben anneme üzüldüğüm için hiç dinlenemiyorum...

Canim bunlar güzel heyecanlar inşallah keseyi ve kalp atışını duyarsınız ben çok kusuyordum şimdi bazen kusuyorum oda akşam canim inşallah sende öyle olmaz senin iyi geçer canim biz 3 hafta olacak tayfun bey 4 hafta dedi ben olmaz dedim meraktan olurum dedim beni kırmadı sağolsun 3 hafta dedi çok iyi Doktorum var sagolsun
Aynen guzel heyecanlar strestli olsada.. Cidden gunler gecmiyor ayda bir gel deseler arada baska doktor bulurum 2 haftaya dusururum galiba :)
Icim rahat etse bi sonrasi beklemekte guzel zaten .. Artik yavas yavas azalir zaten kusmalar mide bulantilari ... Ben simdilik burdayim bakalim yolculuktan korkamayacak duruma gelirsem giderim tayfun beye ..

istediğim gibi geçmedi son haftalarım. şimdi optimumdan geldik hesap et... mesela şimdi dinleniorum kalkıp toz alıp evi
süpürvem annem de kalan şeyleri yapacak... ev kalabalık ve annem her şeye tek başına yetişemior. başka yardım eden de yok... ben anneme üzüldüğüm için hiç dinlenemiyorum...
Maşallah sana ya ben şimdiden yerinden kalkamiyorum çok yormadan yap canim dinlenerek ya anneler hep böyle canim herşeye onlar koşar diğerleri oturup bekler onların kaderi bu bakalım biz nasıl olacağız keşke kadın cagirsaydin da yorulmasaydin canim ki sen şimdi zorlaniyorsundur ağır iş yapma canim

Normal dogum mu yapacaksin canim.. Normal dogum yapacaksan bu yorgunluk belki iyi gelmistir sana ;) Kolay olur dogumun insallah ..

Aynen guzel heyecanlar strestli olsada.. Cidden gunler gecmiyor ayda bir gel deseler arada baska doktor bulurum 2 haftaya dusururum galiba :)
Icim rahat etse bi sonrasi beklemekte guzel zaten .. Artik yavas yavas azalir zaten kusmalar mide bulantilari ... Ben simdilik burdayim bakalim yolculuktan korkamayacak duruma gelirsem giderim tayfun beye ..
Orda iyi doktor bulda canim en azından kafam rahat etsin sen şimdi dinlen çarşambayı bekle canim ben tayfun beye gidene kadar kaç defa acile gittim akıntı var diye en son baktığında bebisi gördü kalbi atıyordu ben rahatladım tamam dedim ama beni çok korkuttular yok bir gebelik yok düşük herkez birşey söyledi bide eşimin ailesi söyledi insan bunları duyunca daha çok korkuyor ama sen takılma canim inşallah hepsini duyacaksin rahatlayacaksin hiç kötü düşünme mucize bebek seninle

Maşallah sana ya ben şimdiden yerinden kalkamiyorum çok yormadan yap canim dinlenerek ya anneler hep böyle canim herşeye onlar koşar diğerleri oturup bekler onların kaderi bu bakalım biz nasıl olacağız keşke kadın cagirsaydin da yorulmasaydin canim ki sen şimdi zorlaniyorsundur ağır iş yapma canim
annem de öyle dedi ara da temizlikçi gelsin yarın dedi ama aynı günün akşamı ev yine rezil olacak bi süpürüp silip geçtiğimizle kalması var bir de havaya para vermesi... hatta doğumdan bi gün önce temizlikçi gelsin diodum şimdi ondsn da vazgeçtim. perş ev temizlenecek cmts ben hastaneden çıkcam gelcem ev rezil sinir krizi geçircem bir de :d sabır çekiorm sonu çabuk gelir inşallah... herkes gitsin diye doğumdsn 10 gün sonra annemi de göndercem zaten... kalabalıkta sinir olacağıma tek başıma zorlanayım daha iyi... valla her türlü ağır işi de yapıorm inan... hala çamaşır falan asıorm ütü yapıorm. yaz döneminde ve ilk 4 ay ben de hiç iş yapmıodum ama sonradan böyle oldum. nesting denen bşr şey var özellikke son haftalarda.. gece tuvalete kalktığımda makinaya çamaşır atıorum acaba ütü mü yapsam falan diorum. bi enerji patlaması oluor. canım çıkana kadar bir süür şey yapıorm sonra bi anda çok yoruluorm. yalnız olmayınca o dinlenmen gerkesn anda da dinlenemiyorsun işte... keşke sadece annem gelebilseydi... şimdi hayal ettiğim gibi 24 saat yatıor dinleniordum :(

Normal dogum mu yapacaksin canim.. Normal dogum yapacaksan bu yorgunluk belki iyi gelmistir sana :KK66: Kolay olur dogumun insallah ..
yok canım cuma günü sezaryen olcak. bu kadar yorgunluğa bir sürpriz olmazsa öncesinde... gerçi karnım çok yukarda benim... daha olmaz dior herkes ne kadar doğruluk payı var bilmiorm

annem de öyle dedi ara da temizlikçi gelsin yarın dedi ama aynı günün akşamı ev yine rezil olacak bi süpürüp silip geçtiğimizle kalması var bir de havaya para vermesi... hatta doğumdan bi gün önce temizlikçi gelsin diodum şimdi ondsn da vazgeçtim. perş ev temizlenecek cmts ben hastaneden çıkcam gelcem ev rezil sinir krizi geçircem bir de :d sabır çekiorm sonu çabuk gelir inşallah... herkes gitsin diye doğumdsn 10 gün sonra annemi de göndercem zaten... kalabalıkta sinir olacağıma tek başıma zorlanayım daha iyi... valla her türlü ağır işi de yapıorm inan... hala çamaşır falan asıorm ütü yapıorm. yaz döneminde ve ilk 4 ay ben de hiç iş yapmıodum ama sonradan böyle oldum. nesting denen bşr şey var özellikke son haftalarda.. gece tuvalete kalktığımda makinaya çamaşır atıorum acaba ütü mü yapsam falan diorum. bi enerji patlaması oluor. canım çıkana kadar bir süür şey yapıorm sonra bi anda çok yoruluorm. yalnız olmayınca o dinlenmen gerkesn anda da dinlenemiyorsun işte... keşke sadece annem gelebilseydi... şimdi hayal ettiğim gibi 24 saat yatıor dinleniordum :KK43:
Annenle birlikte daha kim var canim okadar kişi varsa sen neden temizlik yapıyorsun ki Bural onlar yapsın sen yonlendir hamile kadını nasıl calistiriyolar ya çok garip geliyor bana surda doğuma az kalmış bide ev sileceksin biraz dinlen canim ya maşallah sana ya doğumdan sonra herkesi gönder annen yaninda kalsin bide dikişli olacaksın çok zorlanirsin canim

Moralim cok bozuk değerim az ilerlemiş.Perşembe günü 64 olan değer 4 gün geçmesine rağmen 123.Çok sinırdaymis yani.Çarşamba günü bidaha tahlilim var.:KK61::KK61::KK61::KK61:

Back