Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Iyi ki kalmissin başkent gerçekten bu anlamda çok iyi inşallah herşey yolunda gidecek hiç korkma bebisin tutundu sana inşallah herşey iyi olacak hep dua et ben öyle yapıyorum

Ayy inşallah canm hiç aralıksız uyuyayim artik ama diğer günlere göre dün sabaha karşı uyanıp uykunun tekrar gelmesini bekleme gibi bir sıkıntım olmadı.
Normal canim heyecan var değer artacak mi artmayacakmi korkusu var ooo hepsi geçecek o minigini ultrasonda görünce bir oh cekeceksin rahat ol canim o gunlerde gelecek

Iyi ki kalmissin başkent gerçekten bu anlamda çok iyi inşallah herşey yolunda gidecek hiç korkma bebisin tutundu sana inşallah herşey iyi olacak hep dua et ben öyle yapıyorum
Evet canim arada kafam karışıyordu belki siz de bilirsiniz.Acaba başka yerde mi yaptırsam diye düşünmedim değil ama başkentin başarısını da çok duyduğum için tekrar tercih ettim.Yoksa burnumun dibindeki merkezi bırakıp ta şehir dışına tanımadığım yerlere gidip tedaviye gidip gelirken hep sıkıntı çekecektim.

Normal canim heyecan var değer artacak mi artmayacakmi korkusu var ooo hepsi geçecek o minigini ultrasonda görünce bir oh cekeceksin rahat ol canim o gunlerde gelecek
Kız ama dünden beri ay nasıl geçecek bu zaman,devam edicek mi,kese nezaman,kalp atışı nezaman,hemen geçsin zaman diye düşünmekten başka bir şey düşünemiyorum.

cnm benimde çikolata kistim vardı solda bir tane ama tayfun bey hiç engel demedi bana hamileligine eğer drun sorun etmiyorsa tedavine baslayabilirsin cnm

Kız ama dünden beri ay nasıl geçecek bu zaman,devam edicek mi,kese nezaman,kalp atışı nezaman,hemen geçsin zaman diye düşünmekten başka bir şey düşünemiyorum.
Cnm o dusunceler hep olacak inşallah atlatacaksin bu doğuma kadar böyle cnm inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin

cnm benimde çikolata kistim vardı solda bir tane ama tayfun bey hiç engel demedi bana hamileligine eğer drun sorun etmiyorsa tedavine baslayabilirsin cnm
Doktorum sorun etmiyor canım daha çok ben sorun ediyorum galiba.çünkü benim kist biraz büyük..ben uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım. esra hanım tedavi başlangıcında kisti baskılacak iğne verdi sonrasında adetimlede yumurta büyütücü iğnelere başlıcaz bakalım.

Aynen canim anlattığın gibi ben de dövecem bazen kendimi uyumak için. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…