- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.481
Iyi ki kalmissin başkent gerçekten bu anlamda çok iyi inşallah herşey yolunda gidecek hiç korkma bebisin tutundu sana inşallah herşey iyi olacak hep dua et ben öyle yapıyorumAynen canımm ilki negatif olunca ne kadar gel gitler yaşamıştım,kararsız kalmistim.İyi ki devam ettim.Esra hanımı da çok sevdim ya.Dün özellikle teşekkür etmek için bekledim,ameliyattaymiş göremedim.Canm şimdi de ister istemez kafamdan çok geçiriyorum ikiye katlar mi diye?Bir de rabbim nasip etsin tek çift farketmez diyorum ama bu değerle belli olmaz dimi tek ya da çift tutunma olduğu?Ama tabi hiç farketmez rabbim yeterki hayırlısını sagliklisini nasip etsin.
Normal canim heyecan var değer artacak mi artmayacakmi korkusu var ooo hepsi geçecek o minigini ultrasonda görünce bir oh cekeceksin rahat ol canim o gunlerde gelecekAyy inşallah canm hiç aralıksız uyuyayim artik ama diğer günlere göre dün sabaha karşı uyanıp uykunun tekrar gelmesini bekleme gibi bir sıkıntım olmadı.
Evet canim arada kafam karışıyordu belki siz de bilirsiniz.Acaba başka yerde mi yaptırsam diye düşünmedim değil ama başkentin başarısını da çok duyduğum için tekrar tercih ettim.Yoksa burnumun dibindeki merkezi bırakıp ta şehir dışına tanımadığım yerlere gidip tedaviye gidip gelirken hep sıkıntı çekecektim.Iyi ki kalmissin başkent gerçekten bu anlamda çok iyi inşallah herşey yolunda gidecek hiç korkma bebisin tutundu sana inşallah herşey iyi olacak hep dua et ben öyle yapıyorum
Kız ama dünden beri ay nasıl geçecek bu zaman,devam edicek mi,kese nezaman,kalp atışı nezaman,hemen geçsin zaman diye düşünmekten başka bir şey düşünemiyorum.Normal canim heyecan var değer artacak mi artmayacakmi korkusu var ooo hepsi geçecek o minigini ultrasonda görünce bir oh cekeceksin rahat ol canim o gunlerde gelecek
cnm benimde çikolata kistim vardı solda bir tane ama tayfun bey hiç engel demedi bana hamileligine eğer drun sorun etmiyorsa tedavine baslayabilirsin cnm@breakfast çok araştırdım ama henüz çikolata kisti varken tüp bebek yaptıranla karşılaşmadımbende esra hanıma gidiyorum ve diğer ay muhtemelen tüp bebeğe başlayacağız. doktorum kistin hamileliği ya da bebeğin tutunmasını etkilemeyeceğini söyledi ama yinede tedirgin oluyor insan.
Benim durumumda olan veya tanıdığınız arkadaşlarınız var mı acaba?
Cnm o dusunceler hep olacak inşallah atlatacaksin bu doğuma kadar böyle cnm inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsinKız ama dünden beri ay nasıl geçecek bu zaman,devam edicek mi,kese nezaman,kalp atışı nezaman,hemen geçsin zaman diye düşünmekten başka bir şey düşünemiyorum.
Aminnn canım innşallah..Cnm o dusunceler hep olacak inşallah atlatacaksin bu doğuma kadar böyle cnm inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin
Doktorum sorun etmiyor canım daha çok ben sorun ediyorum galiba.çünkü benim kist biraz büyük..ben uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım. esra hanım tedavi başlangıcında kisti baskılacak iğne verdi sonrasında adetimlede yumurta büyütücü iğnelere başlıcaz bakalım.cnm benimde çikolata kistim vardı solda bir tane ama tayfun bey hiç engel demedi bana hamileligine eğer drun sorun etmiyorsa tedavine baslayabilirsin cnm
Aynen canim anlattığın gibi ben de dövecem bazen kendimi uyumak için.Günaydin kizlar
hayat_gun canim gece uyuyamadigim gibi sabahta erkenden uyaniyorum zorluyorun kendimi uyumak icin ama uyunmuyor ..
Insallah degerin guzelce artacak sonrada keseyi kalp atisini görecegiz o zaman biraz daha rahat ederiz
Günaydın cnm çok şükür iyi gidiyor cnm arada agrilar oluyor ama olacak onlarda sen nasılsın cnmgünaydın nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik
Günaydın cnm çok şükür iyi gidiyor cnm arada agrilar oluyor ama olacak onlarda sen nasılsın cnm
Canm evet normalde öyleydi ama bugün işlem yapamiyorlarmiş,P.tesi gidip tahlil yaptiracagim o yüzden.hayat_gun cnm bugün kan testi günün inşallah değerin çok güzel katlanmıştır cnm
Tmm cnm benimde öyle olmuştu inşallah seninde kat kat artacak değerinCanm evet normalde öyleydi ama bugün işlem yapamiyorlarmiş,P.tesi gidip tahlil yaptiracagim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?