Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Oncelikle cok tesekkur ederim ilgiliniz icin.sixin tup bebek mi oldu? eger oyle ise ilk denemenizde mi? levent toksöze gidecegim sali gunu bir de o degerlendirsin ayni seyleri soylerse nerede yaptiracagima karar verecegim.

Sağol canım benim ya..Sizler de olmasanız bu süreç zor geçerdi benim için. Hoş tedaviyi tercih etmemde de kk nın etkisi çok oldu.:)))
hiiiçbir şey olmaz. aksine hapşırmaktan çekinmek tehlikeli. bebek zaten amniyotik sıvı içerisinde güvende... hiç sıkma canını... bunu daha önce de çok söyledim gülşah da ilk öğrendğinde rahatsızlanmıştı yanlış hatırlamıorsam... gebeliğin başında bağışıklık sistemi zayıflıor çoğu kişi hemen rahatsızlanıor... bol c vitamini al... ilerlemesin.

Canim benim ya motivasyon kaynağım:)))..Yorumlarınızı okuyunca rahatliyorum.Yoksa acaba yarın değer düşmüş müdür diye endişelenmeye başlamıştım.Rahatladım baya.Yarın tekrar tahlilim var,değerim katlanmıştır inşallah..

Geçenlerde yine hapşırdıgimi söylemiştim.Hatta o zaman da bişey olmaz demiştin, kendinden örnek vermiştin ama şimdi yine öyle endişelendim.İyi sevindim şimdi..:)))

Oncelikle cok tesekkur ederim ilgiliniz icin.sixin tup bebek mi oldu? eger oyle ise ilk denemenizde mi? levent toksöze gidecegim sali gunu bir de o degerlendirsin ayni seyleri soylerse nerede yaptiracagima karar verecegim.
evet ama aşılama önermişti doktorum iki sefer. ilk aşılamada 75lik yani en düşük doz iğneyle başladık tek yumurta oluştu. yumurta sayısını 2 yapmak için 100 e çıkardı ikinci ay. onda da benim yumurtalıklarım iğneye fazla hassasiyet gösterdi. yumurta sayısı 2yi geçince başkentte aşılama yapılmıor kanunen de yasak zaten çoğul gebelik riskli olduğu için... bende ilk kontrllde 19 yumurta oluşmuştu. aşılamam iptal olacaktı. doktorum iğneye devam edip tüp bebek yapabilriz bu yumurtalarla dedi biz de kabul edince devam ettik. toplamda 32 yumurta toplandı ilk tüp bebek transferinde hamile kalmış oldum. 1,5 yıl uğraştıktan sonra başkentte 2. ayda hamile kalmış oldum yani :) o yüzden maddi engeliniz yoksa oyalanmayın derim. bir de sizin kistin engel olacağını söylemişler. benim sebepsiz infertiliteydi kendi kendime hamile kalmamda bi engel de yoktu aslında.. ona istinaden zaten o kadar oyalandık olur olur diye... levent toksöz ortadoğuda galiba di mi? ben de doğum için filiz kaviye gidiorum 3 haftadır. karşı odası galiba... bence kışladan da bi randevu alıp görüş alın.

değer düşse bile hapşırdın veya 24 saat yatmadın diye olmaz. embriyo yeterince güçlü olmadığı için olur ki yükselecek değerin de inşallah :) endişe konusunda çok iyi anlıorum zaten kendince haklısın endişe etmekte. çünkü kaybetme korkusu o kadar güçlü ki mantık devre dışı kalıor :) ama aslında endişe edecek bir şey olmadığı gerçeği var bir de... sen de yaşayacaksın böyle endişe edip bebişi üzdüğüne pişman olacaksın. ama her ufak şeyde yeniden endişe edip üzülüp belki ağlayacaksın... her seferinde de bir daha böyle yapmicam diip pişman olacaksın. böyle böyle 38. haftaya geldim. kaçış yok yani :d biz geçici verioruz sana morali... kafana takınca yine endişeleneceksin

Anladım canım çok haklısın. Ama o verdiğiniz geçici moralin geçerlilik süresi öyle kısa olmuyor..:))) Şimdi biliyorum ki bu endiseler hassasiyetimizden dolayi çok normal ama boşuna canımızı sıkıyoruz.Saol canm çok teşekkür ederim..

Canim günaydın nasılsın inşallah bugün değerin kat ve kat artmış olur sonucunu dört gözle bekliyoruz

Canim günaydın nasılsın inşallah bugün değerin kat ve kat artmış olur sonucunu dört gözle bekliyoruz
Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olsun inşallah
hayat_gun cnm inşallah bugün değerin çok güzel katlanmıştır güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydin herkese hayat_gun canim guzel haberlerle gelirsin insallah
Günaydın kızlar..Tahlil için öğleden sonra hastaneye gidecem.Heyecanliyim,inşallah katlanmıştır değerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…