Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ama benim bu operasyonla tüplerin alınacak
Anladım cnm çok geçmiş olsun fiyat verildi mi? Sen de mi kışla Başkent'te olacaksın.fiyat işleme göre Değişiyor onu biliyorum ama en azından aşağı yukarı bir fiyat Öğrenmek istiyorum
Evet cnm oldum benim rahimde biraz çökükluk vardı Dr onu düzeltti fiyat bu cnm emin olabilirsin arkadaş geçen hafta yaptirdi
ay çok sevindim cnm ya.ben de acaba devlete mi gideyim falan diyordum.

Evet cnm onada baya işlem yapıldı cerrahi hitereskopi oldu 749 lira odedik dedi

cnm artık yavaştan normal hayatına dön ağır iş yapma dikkat ederek istediğini yapabilirsin inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm
Canm ilk günden beri yatıp kalkarken bile destek almaya çalıştım kanepeden.O bile bazen aklıma takıldı acaba çok mu güç sarfettim diye.Biliyorum fazla ince düşünüyorum ama inşallah sorun olmasın. Belki de bana göre bir kaç hatali hareketin dışında iyi baktım kendime.Şu beş günde geçseydi..Artık hayırlısı olsun..

Yok cnm takılma nasip olduysa olacak inşallah

Slm canim birşey soracağım rahime miyom yada polip var miydi insan çok ağır olur ne zamandır aklım sendeydi hiç girmiyorsun buarada cinsiyeti ogrendinmi canim bu ağrılar dışında nasıl gidiyor hamilelik

Cnm çok uygunluk 3000 şerden bahsediliyor.gerçi yapılan işleme göre fiyat Değişiyor.sen ne zaman oldun ve tam olarak sorun neydi ne yapıldı tam anlamadım
Canim Bizde erkek infertilitesi ama bende ilk tedaviden sonra polip oluşmuş doktor sulu usg yaptı orda gördü bunu alalım dedi hitereskopi oldum burdan ben hep memnundum ikinci tedaviden sonra doktorun teşhisiyle eşimde sperm dna hasarı olduğunu öğrendim eşimi urologa yönlendirdi 3 ay ciddi vitamin kullandı bende quenzim q10 kullandım tam tedavi olacakken geldi bebisim çok şükür

Anladım cnm inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün.ben de Başkent'te olmaya karar verdim umarım çok yüksek bir fiyat çıkarmazlar.adetle beraber randevu alacağım peki ertesi gün iş başı yapabilir miyim? Operasyonun sonrası nasıl?

Ne zaman gün verildi mi? Bir de fiyat verildi mi
bu arada operasyonlar kışlada yapılmıor seyhanda yapılıyor. seyhan hasta kabulden bilgi alırsan daha doğru olur sanırım. ama yatış belgesi kışladan veriliyor benim ameliyat kararından sonra esra hanım hemen evrağı vermişti bir daha bunun için buraya gelmek zorunda kalma diyerek... aklınds bulunsun

bir de bu tür operasyonlardan sonra kadın doğum katında yatırıorlar... karşı odada yeni doğmuş bebek falan... 3-4 gibi çıkış olacak diye özel oda ayarlamamıştık yanımdaki bayanın durumu baya kötüydü çok kötü geçmiş operasyonu beklenenden kötü durumdaymış falan... onun için çok üzülmüştüm. keşke biraz hastaların psikolojisini de düşünüp ayrı bir servise alsalar bu tür hastaları

benim hafif t şeklindeydi rahim onu tam üçgen yaptılar. 3-4 gibi taburcu oldum. ertesi gün evde dinlendim. hiç ağrı hissetmedim asla hemen uyandıktan sonra bile. bir gün sonra da dışarı kahvaltıya gittim akşama kadar gezdim. bi
gün dinlensen iyi olur. bir de esra hanımın ameliyat günü cumaydı o zaman zaten. geçen ekimde olmuştum ben. cmt pazar dinlenme imkanın olur yani...

Bilgiler için Sağol cnm.herşeyin Hayırlısı

Cuma ameliyat günü olması iyiymiş hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…